nvidia shield ו vera
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@fastest
·
יש ברשותי shield כבר יותר משנה ורק לאחרונה הם שיחררו את האופציה לשליטה קולית, לצערי לא הצלחתי להגדיר או להגיע לתפריט כל שהוא המאפשר שליטה על מוצרים חיצוניים בדומה לgooole home, בנוסף אפליקציית gooole home בטלפון לא רואה את המוצר כעוזרת קולית.
ניסיתי מספר פעמים ליצור קשר עם התמיכה של gooole וגם של nvidia אך הם לא הבינו במה מדובר וקצת התברברו
נראה שכרגע השליטה הקולית ב shield משמשת כרגע רק להפעלה של ה shield .
כל זה נכון ללפני 2-3 חודשים ומאז לא בדקתי שוב אם ידוע למישהוא על שינוי אשמח לשמוע.
·
יש ברשותי shield כבר יותר משנה ורק לאחרונה הם שיחררו את האופציה לשליטה קולית, לצערי לא הצלחתי להגדיר או להגיע לתפריט כל שהוא המאפשר שליטה על מוצרים חיצוניים בדומה לgooole home, בנוסף אפליקציית gooole home בטלפון לא רואה את המוצר כעוזרת קולית.
ניסיתי מספר פעמים ליצור קשר עם התמיכה של gooole וגם של nvidia אך הם לא הבינו במה מדובר וקצת התברברו
נראה שכרגע השליטה הקולית ב shield משמשת כרגע רק להפעלה של ה shield .
כל זה נכון ללפני 2-3 חודשים ומאז לא בדקתי שוב אם ידוע למישהוא על שינוי אשמח לשמוע.
@Grappa
·
אני יודע שיש אפשרות לשליטה ZWAVE באמצעות smartthings . זה מופיע גם באתר שלהם
השאלה אם יש איזה Plugin שאפשר להתקין או משהו דומה שיאפשר שליטה דרך הוורה
הnvidia נראה חזק מאוד ואם יש לו שליטה קולית זה יתרון
·
אני יודע שיש אפשרות לשליטה ZWAVE באמצעות smartthings . זה מופיע גם באתר שלהם
השאלה אם יש איזה Plugin שאפשר להתקין או משהו דומה שיאפשר שליטה דרך הוורה
הnvidia נראה חזק מאוד ואם יש לו שליטה קולית זה יתרון
- Grappa
- חבר ותיק

@fastest
·
יש מוצר שנקרא SmartThings Link שמתחבר ל shield ב USB ונראה כמו דיסק און קי גדול וכנראה מכיל משדר ZWAVE, המוצר אמור להפוך את ה shield לבקר בית חכם של SmartThings.
המוצר עולה כ 40$ ובזמנו הם השיקו אותו לבעלי shield ב 15$, לא מצאתי בתדר אירופאי.
לא מכיר Plugin שמאפשר את הממשק ולדעתי הממשק החוצה ב shield סגור עד שייצא ה NVIDIA SPOT אם יצא.....
·
יש מוצר שנקרא SmartThings Link שמתחבר ל shield ב USB ונראה כמו דיסק און קי גדול וכנראה מכיל משדר ZWAVE, המוצר אמור להפוך את ה shield לבקר בית חכם של SmartThings.
המוצר עולה כ 40$ ובזמנו הם השיקו אותו לבעלי shield ב 15$, לא מצאתי בתדר אירופאי.
לא מכיר Plugin שמאפשר את הממשק ולדעתי הממשק החוצה ב shield סגור עד שייצא ה NVIDIA SPOT אם יצא.....
@Grappa אין לי מושג לגבי ה-Vera, אבל ל-Assistant בשילד יש פחות או יותר את אותן היכולות של מכשיר ה-Home והפלאפון - כל מה שקשור ל-Shortcuts, קישור לשירותים צד ג' (AutoVoice, Yeelight - אלה שניסיתי..). וכמובן יכולות נוספות, כמו לנגן Netflix או Kodi (בקודי 18 ) ולהפעיל אפליקציות.
לכן, אני מאמין שאם אתה יכול להתממשק עם Vera דרך העוזרת הרגילה אז תוכל גם בשילד.
היה פה משתמש לא מזמן שלא הצליח להתקין את העוזרת על השילד והוא גילה שאם אתה מתקין/מגדיר אותו בעברית, אז היא לא תעבוד.
כן חשוב לציין שהשמיעה וההבנה של העוזרת בשילד נחותה בהרבה משל ה-Google Home Mini שלי. כלומר לא הייתי קונה את השילד בתור עוזרת..
לכן, אני מאמין שאם אתה יכול להתממשק עם Vera דרך העוזרת הרגילה אז תוכל גם בשילד.
היה פה משתמש לא מזמן שלא הצליח להתקין את העוזרת על השילד והוא גילה שאם אתה מתקין/מגדיר אותו בעברית, אז היא לא תעבוד.
כן חשוב לציין שהשמיעה וההבנה של העוזרת בשילד נחותה בהרבה משל ה-Google Home Mini שלי. כלומר לא הייתי קונה את השילד בתור עוזרת..
- Grappa
- חבר ותיק

·talmarsh כתב: היה פה משתמש לא מזמן שלא הצליח להתקין את העוזרת על השילד והוא גילה שאם אתה מתקין/מגדיר אותו בעברית, אז היא לא תעבוד.
...
איפה בדיוק מגדירים את הקישור של הAssistant למוצרים חיצוניים על הshield, איזה תפריט והיכן?
אשמח באם תפרט מה צריך להתקין על הshield ואיך נקראת האפליקציה שיש צורך להתקין על הshield בחנות האפליקציות.
הshield אצלי באנגלית
את הגדרת המכשירים ("Home Control") או את השירותים אתה עושה דרך אפליקציית ה-Assistant בפלאפון. כמובן שהאפליקציה והשילד צריכים להיות משיוכים לאותו חשבון המשתמש. הוספת מכשירים זה דרך ה-Settings וכדי להשתמש בשירות אתה פשוט אומר "Talk to AutoVoice" או "Ask AutoVoice" או כל שירות אחר שתרצה להשתמש בו. שוב, לא מכיר את האינטגרציה עם Vera, אבל אם כבר הגדרת אותה בטלפון - ובהנחה שהעוזרת עובדת בשילד כמו שצריך - לא אמורה להיות הגדרה נוספת.
בתהליך ההתקנה של השילד היית צריך לראות את המסך הבא
https://www.androidcentral.com/sites/an ... k=uhU5BR-i
וכאשר אתה מפעיל את החיפוש הקולי בשילד העוזרת אמורה לעלות עם הצבעים של גוגל (דומה ל 4 הנקודות שיש בתמונה הנ"ל).
אם אין לך, צריך לעשות troubleshooting, דיברו על זה אני חושב בשירשור של השילד - https://www.hometheater.co.il/vt266845.html
בתהליך ההתקנה של השילד היית צריך לראות את המסך הבא
https://www.androidcentral.com/sites/an ... k=uhU5BR-i
וכאשר אתה מפעיל את החיפוש הקולי בשילד העוזרת אמורה לעלות עם הצבעים של גוגל (דומה ל 4 הנקודות שיש בתמונה הנ"ל).
אם אין לך, צריך לעשות troubleshooting, דיברו על זה אני חושב בשירשור של השילד - https://www.hometheater.co.il/vt266845.html
- Grappa
- חבר ותיק

@talmarsh
·
תודה על תשובתך.
עיינתי לעומק בשירשור שציינת אין שם התיחסות לנושא למעט הבעיה עם השפה שמשבשת את המערכת.
אשמח לכמה הבהרות כי לא ברור לי העיניין.
אכן כל המסכים הנכונים הופיעו אצלי בהתקנת הגירסה החדשה בshield, אני מצליח להפעיל בקלות וללא כל בעיות בפקודות קוליות את הshield כולל שליטה על נטפליקס וכאלה..
לא מצליח למצא איפה מחדירים חיבור לשליטה על ציוד חיצוני לדוגמא פיליפס HUE.
אני משתמש באפליקצית Google Home בסמארטפון ומצליח לראות את הshield באפליקציה אבל ההגדרה היחידה שיש לי קשורה לשומר המסך.
1. האם התכוונת ב"אפליקציית ה-Assistant בפלאפון" לאפליקציית Google Home המותקנת על סמארטפון?
2. האם אתה משתמש בטלפון אנדאואיד או אפל?
3. האם תפריט ה Settings שציינת להוספת מכשירים נמצא בטלפון או ב shield?
4. האם אתה יכול לגשת לתפריטי ניהול של מכשירים חיצוניים באמצעות האפליקציה בטלפון? ואם כן היכן בדיוק בתפריט?
·
תודה על תשובתך.
עיינתי לעומק בשירשור שציינת אין שם התיחסות לנושא למעט הבעיה עם השפה שמשבשת את המערכת.
אשמח לכמה הבהרות כי לא ברור לי העיניין.
אכן כל המסכים הנכונים הופיעו אצלי בהתקנת הגירסה החדשה בshield, אני מצליח להפעיל בקלות וללא כל בעיות בפקודות קוליות את הshield כולל שליטה על נטפליקס וכאלה..
לא מצליח למצא איפה מחדירים חיבור לשליטה על ציוד חיצוני לדוגמא פיליפס HUE.
אני משתמש באפליקצית Google Home בסמארטפון ומצליח לראות את הshield באפליקציה אבל ההגדרה היחידה שיש לי קשורה לשומר המסך.
1. האם התכוונת ב"אפליקציית ה-Assistant בפלאפון" לאפליקציית Google Home המותקנת על סמארטפון?
2. האם אתה משתמש בטלפון אנדאואיד או אפל?
3. האם תפריט ה Settings שציינת להוספת מכשירים נמצא בטלפון או ב shield?
4. האם אתה יכול לגשת לתפריטי ניהול של מכשירים חיצוניים באמצעות האפליקציה בטלפון? ואם כן היכן בדיוק בתפריט?
1. בפלאפון, לא אני מתכוון ל-Assistant.
2. אנדרואיד, מאמין שבאפל יעבוד בצורה דומה.
3. ראה 1.
4. את המכשירים החכמים אתה מנהל באפליקציות משלהם, אם יש להם ממשק עם Google אז אתה יכול לשלוט בהם ולשים אותם בחדרים.
המאגר עזרה של גוגל מאד יעיל, ואם אתה נתקל בבעיות טכניות עונים בצ'אט בצורה ממש מעולה https://support.google.com/assistant/answer/7540702
את כל הניהול מבצעים דרך ה-Assistant ולא דרך ה-Google Home, לכן אם יש לך אייפון כנראה שתצטרך להתקין גם את הראשונה (באנדרואיד, כניסה להגדרות ב-Home תוביל אותך באיזשהו שלב אל ה-Assistant)
בהצלחה!
2. אנדרואיד, מאמין שבאפל יעבוד בצורה דומה.
3. ראה 1.
4. את המכשירים החכמים אתה מנהל באפליקציות משלהם, אם יש להם ממשק עם Google אז אתה יכול לשלוט בהם ולשים אותם בחדרים.
המאגר עזרה של גוגל מאד יעיל, ואם אתה נתקל בבעיות טכניות עונים בצ'אט בצורה ממש מעולה https://support.google.com/assistant/answer/7540702
את כל הניהול מבצעים דרך ה-Assistant ולא דרך ה-Google Home, לכן אם יש לך אייפון כנראה שתצטרך להתקין גם את הראשונה (באנדרואיד, כניסה להגדרות ב-Home תוביל אותך באיזשהו שלב אל ה-Assistant)
בהצלחה!
- Grappa
- חבר ותיק

@talmarsh
·
תודה רבה, הארת את עיני.
מתברר שהייתי צריך להתקין את האפליקציה Google Assistant מהחנות האפליקציות האמריקאית כי היא לא מופיע בחנות הישראלית.
אנסה להפעיל את הממשק מול VERA מאוחר יותר ואדווח.
·
תודה רבה, הארת את עיני.
מתברר שהייתי צריך להתקין את האפליקציה Google Assistant מהחנות האפליקציות האמריקאית כי היא לא מופיע בחנות הישראלית.
אנסה להפעיל את הממשק מול VERA מאוחר יותר ואדווח.
- Grappa
- חבר ותיק

@fastest
·
עידכון:
התקנתי את Google Assistant על הטלפון (איפון) מחנות האפליקציות האמריקאית (לא עובד עם הישראלית).
הצלחתי לחבר את ה Assistant שרץ על ה Shield לתאורת Philips Hue שמותקנת אצלי, הממשק נעשה דרך הענן ומגיב בשיהוי קל.
מצליח בפקודות קוליות לGoogle Assistant להדליק ולכבות את התאורה כולל הגדרה של עוצמת האור והצבע.
בהשוואה ל Amazon Echo שמדבר ישירות עם ה Philips Hue ולא דרך הענן הפעולה דרך ה Echo מתבצעת מהר יותר.
ניסיתי להפעיל ממשק מול Vera ומתברר שכרגע זה קצת מורכב או אולי בלתי אפשרי.
ה HA Bridge ששימש כמקשר תוך שימוש בפרוטוקול של Philips Hue הפסיק לעבוד בשל המעבר של Google לתקשורת דרך הענן עם Philips Hue.
כדי להבהיר HA Bridge משתמש באמולציה של פרוטוקול Hue כדי ליצור את הקישור.
מקווה ש Amazon לא יעברו לשימוש בתקשורת דרך הענן
·
עידכון:
התקנתי את Google Assistant על הטלפון (איפון) מחנות האפליקציות האמריקאית (לא עובד עם הישראלית).
הצלחתי לחבר את ה Assistant שרץ על ה Shield לתאורת Philips Hue שמותקנת אצלי, הממשק נעשה דרך הענן ומגיב בשיהוי קל.
מצליח בפקודות קוליות לGoogle Assistant להדליק ולכבות את התאורה כולל הגדרה של עוצמת האור והצבע.
בהשוואה ל Amazon Echo שמדבר ישירות עם ה Philips Hue ולא דרך הענן הפעולה דרך ה Echo מתבצעת מהר יותר.
ניסיתי להפעיל ממשק מול Vera ומתברר שכרגע זה קצת מורכב או אולי בלתי אפשרי.
ה HA Bridge ששימש כמקשר תוך שימוש בפרוטוקול של Philips Hue הפסיק לעבוד בשל המעבר של Google לתקשורת דרך הענן עם Philips Hue.
כדי להבהיר HA Bridge משתמש באמולציה של פרוטוקול Hue כדי ליצור את הקישור.
מקווה ש Amazon לא יעברו לשימוש בתקשורת דרך הענן