מחפש חברת שילוח אמינה בתוך ארה"ב / בריטניה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308
נתן תודות: 265 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,

לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזמנת חבילות לארץ באמצעות שליחתן לכתובות בתוך ארה"ב/ בריטניה דרך חברות כמו "שיפיטו".

קראתי (גם כאן בפורום) שבחברה הנ"ל יכולות להיות הפתעות , עיכובים ותקלות והמחיר הסופי אינו תמיד ידוע, נוסף על כך, אם הבנתי נכון, אין שום מספר מעקב לחבילות שנשלחות בדואר רגיל, דבר שלא אידיאלי בעליל והחברה לא תמיד לוקחת אחריות על אבידות.

לכן רציתי לקבל מכם המלצות על חברות באמת אמינות וזולות ללא תקלות, בארה"ב ובבריטניה.

ההזמנות שלי הן תמיד קטנות עד 75$ , עם פריטים כמו מוצרי בית מרקחת או פריטי לבוש.
המטרה שלי היא לא להגיע למצב שאצטרך להשתמש בחברות שילוח כגון UPS וכו' , שפשוט גזלו אותי בעבר עם עמלות שקר כשהחבילה הגיעה לארץ.

תודה מראש.

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

חברים , מישהו יכול לעזור בבקשה?

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

@Doli

אני לא מכיר חברות שילוח שמספקות כתובת בבריטניה.

לגבי שיפיטו בארה"ב. בגדול מדובר על חברה אמריקאית ככה שאין פויילשטיקים של ישראלים, אבל המחירים לא הכי זולים ועל כל שירות נוסף צריך לשלם.
אם אני לא טועה, כיום המינימום למשלוח הכי זול בשיפיטו (שבאמת הוא בלי מספר מעקב) אמור לעלות משהו כמו 7$.
משם הכל תלוי במשקל החבילה (פיזי ונפחי) ויכול להגיע גם ל40$-50$.
אם מדובר על משלוחים מאמזון, שווה לפעמים לבקש לארוז מחדש בעלות של 5$.

שיפיטו בגדול נותנת מספר אופציות לשילוח, אבל בחבילות קטנות וזולות לא משתלם ללכת על אופציות אחרות.
אני הזמנתי כ20-30 חבילות מהם במשלוח הזול וכולם הגיעו בשלום אחרי שבועיים-חודש מרגע שנשלחו.
הייתרון הגדול של שיפיטו שאתה מצהיר על הערך של החבילה ובגלל שהחבילה נשלחת בשילוח זול גם אם תצהיר 300$ סיכוי נמוך שהחבילה תעצר במכס (מניסיון, כמובן חבילה כזאת מומלץ להוסיף עוד כמה גרושים על ביטוח).

שמעתי שדילטאס הישראלים גם התחילו לשלוח בשילוח זול לחבילות קטנות כשהיתרון אצלם שהם מבצעים אריזה מחדש והקטנה של המשקל ללא עלות נוספת. ראיתי שמישהו פרסם שעלתה לו חבילה 5$ ככה שיכול להיות שמשתלם לבדוק את האופציה הזאת.
לי היה ניסיון לא טוב איתם בעבר, אולי הם השתנו...

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #4 

בבריטניה יש את idgu
עשיתי כמה שילוחים דרכם והכל היה בסדר.

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הקרנף כתב:@Doli

אני לא מכיר חברות שילוח שמספקות כתובת בבריטניה.

לגבי שיפיטו בארה"ב. בגדול מדובר על חברה אמריקאית ככה שאין פויילשטיקים של ישראלים, אבל המחירים לא הכי זולים ועל כל שירות נוסף צריך לשלם.
אם אני לא טועה, כיום המינימום למשלוח הכי זול בשיפיטו (שבאמת הוא בלי מספר מעקב) אמור לעלות משהו כמו 7$.
משם הכל תלוי במשקל החבילה (פיזי ונפחי) ויכול להגיע גם ל40$-50$.
אם מדובר על משלוחים מאמזון, שווה לפעמים לבקש לארוז מחדש בעלות של 5$.

שיפיטו בגדול נותנת מספר אופציות לשילוח, אבל בחבילות קטנות וזולות לא משתלם ללכת על אופציות אחרות.
אני הזמנתי כ20-30 חבילות מהם במשלוח הזול וכולם הגיעו בשלום אחרי שבועיים-חודש מרגע שנשלחו.
הייתרון הגדול של שיפיטו שאתה מצהיר על הערך של החבילה ובגלל שהחבילה נשלחת בשילוח זול גם אם תצהיר 300$ סיכוי נמוך שהחבילה תעצר במכס (מניסיון, כמובן חבילה כזאת מומלץ להוסיף עוד כמה גרושים על ביטוח).

שמעתי שדילטאס הישראלים גם התחילו לשלוח בשילוח זול לחבילות קטנות כשהיתרון אצלם שהם מבצעים אריזה מחדש והקטנה של המשקל ללא עלות נוספת. ראיתי שמישהו פרסם שעלתה לו חבילה 5$ ככה שיכול להיות שמשתלם לבדוק את האופציה הזאת.
לי היה ניסיון לא טוב איתם בעבר, אולי הם השתנו...
...
תודה, אבל קראתי המון ביקורות נוראיות על שיפיטו. אני די חושש להזמין מהם..
·

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

psibeast כתב:בבריטניה יש את idgu
עשיתי כמה שילוחים דרכם והכל היה בסדר.
...
תודה, קראתי ביקורות לא טובות בעמוד הפייסבוק שלהם.

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

Doli כתב:
...
...
תודה, אבל קראתי המון ביקורות נוראיות על שיפיטו. אני די חושש להזמין מהם..
·
...
אם אתה פוסל אותם על הסף על סמך כמה ביקורות של אנשים שאתה לא מכיר, אז מה אתה רוצה מאיתנו?
כל מה שרשמתי הוא רק מניסיון אישי שלי, בלי לנסות לייפות את המציאות או להציג אותם כמושלמים.

הם בהחלט לא תמיד משתלמים אבל מאוד נוח שיש אופציה כזאת.

אם יש לך שאלות ספציפיות אני אשמח לענות, אבל נראה שאתה די נעול ואין בכלל טעם להתייחס...

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

הקרנף כתב:
...
...
אם אתה פוסל אותם על הסף על סמך כמה ביקורות של אנשים שאתה לא מכיר, אז מה אתה רוצה מאיתנו?
כל מה שרשמתי הוא רק מניסיון אישי שלי, בלי לנסות לייפות את המציאות או להציג אותם כמושלמים.

הם בהחלט לא תמיד משתלמים אבל מאוד נוח שיש אופציה כזאת.

אם יש לך שאלות ספציפיות אני אשמח לענות, אבל נראה שאתה די נעול ואין בכלל טעם להתייחס...
...
אז זהו, שזה המון, לא כמה, ביקורות בארץ ובחו"ל.

אבל אשמח לשמוע כמה פעמים הזמנת מהם ואיזה מוצרים והאם הכל הגיע ללא תקלות/עיכובים.

כמו כן, אשמח לשמוע גם האם ישנה אפשרות לשלוח בדואר רגיל עם מספר מעקב, כי לפי מה שהבנתי אין.

תודה רבה.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

Doli כתב:
...
...
תודה, קראתי ביקורות לא טובות בעמוד הפייסבוק שלהם.
...
אני לא מאמין שתמצא את החד קרן הזה שאתה מחפש, חברת שילוח בלי ביקורות לא טובות.
בסופו של דבר יש ייצוג יתר לאנשים לא מרוצים בביקורות, כי אנשים שהכל הלך אצלם חלק (כמו אצלי) פחות רצים לפייסבוק לכתוב ביקורת.

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

Doli כתב:
...
...
אז זהו, שזה המון, לא כמה, ביקורות בארץ ובחו"ל.

אבל אשמח לשמוע כמה פעמים הזמנת מהם ואיזה מוצרים והאם הכל הגיע ללא תקלות/עיכובים.

כמו כן, אשמח לשמוע גם האם ישנה אפשרות לשלוח בדואר רגיל עם מספר מעקב, כי לפי מה שהבנתי אין.

תודה רבה.
...
טרחת בכלל לקרוא את התגובה שרשמתי לך?

...
הזמנתי חולצות וביגוד מאתר נאותיקה ארה"ב, כל מיני מוצרי חשמל מאמזון וכמה סמארטפונים.
יש לך מגוון רחב של אפשרויות שילוח, פשוט בחבילות קטנות האופציות האחרות לא ממש משתלמות.
חוץ מזה, השילוח עם מספר מעקב עובר (למיטב ידיעתי, לא ניסיתי אותו) דרך EMS של הדואר שם תצטרך לשלם אגרות שקר למיניהם...

שוב, אם אתה מחפש משהו זול יחסית ויש לך סבלנות, אז שיפיטו תהיה אחלה בשבילך.
אם אתה מחפש מציאה או משהו מושלם לא תמצא...

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

הקרנף כתב:
...
...
הזמנתי חולצות וביגוד מאתר נאותיקה ארה"ב, כל מיני מוצרי חשמל מאמזון וכמה סמארטפונים.
יש לך מגוון רחב של אפשרויות שילוח, פשוט בחבילות קטנות האופציות האחרות לא ממש משתלמות.
חוץ מזה, השילוח עם מספר מעקב עובר (למיטב ידיעתי, לא ניסיתי אותו) דרך EMS של הדואר שם תצטרך לשלם אגרות שקר למיניהם...

שוב, אם אתה מחפש משהו זול יחסית ויש לך סבלנות, אז שיפיטו תהיה אחלה בשבילך.
אם אתה מחפש מציאה או משהו מושלם לא תמצא...
...
סליחה, טעות שלי על השאלה הראשונה שלך.

פחות יש לי סבלנות... השאלה היא באמת האם עם מספר מעקב זה בוודאות עובר ל-EMS.

שאלה, במידה והזמנתי את החבילה ושלימתי עליה דרך PAYPAL , ברגע שהחבילה מגיעה למחסני שיפיטו, אני בעצם כבר לא מכוסה ע"י במקרה של אובדנה נכון? כי כביכול החבילה הגיעה ליעדה.

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

אוקיי אז החלטתי לנסות את מזלי ונרשמתי לשיפיטו, מספר שאלות:

1) לאיזה מחסן הכי מומלץ לשלוח?

2) לגבי פרטי ההרשמה - הבנתי שכל הפרטים (כתובת מגורים, שם) חייבים להיות תואמים, הפרטים בחשבון שיפיטו, הפרטים בחשבון PAYPAL והפרטים בכרטיס האשראי. הבעיה היא שכל הפרטים שלי הם מן הסתם בעברית ואין לי איך לשנות את זה (לא בחברת האשראי בכל אופן), האם זה עלול ליצור בעיה ועקב כך חשבוני ייחסם? האם עליי למלא את פרטיי ב-"שיפיטו" באנגלית או בעברית?

תודה לעוזרים.

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

@Doli

1. לא ניסיתי אף פעם את המשלוחים היקרים יותר אז אני לא יכול לעזור בזה.
2. אם שלחת חבילה למחסן של שיפיטו והיא הגיעה, אז ברור שאתה לא יכול לפתוח תביעה בפייפאל שהחבילה לא הגיעה...
3. המחסן באורלנדו הכי משתלם כי אין שם בכלל מיסים אבל הוא רק למנוי פרימיום. המחסן שאחריו הכי משתלם הוא כנראה נוואדה כי שם המיסים יותר נמוכים מקליפורניה.
3. כשאני נרשמתי לא עשו לי שום בעיות. ראיתי שפעם אנשים אמרו שביקשו מהם דרכון ות.ז. אבל נראה לי שהיום לא צריך. בכל מקרה, אני מניח שהכתובת שלך באתר חייבת להיות באנגלית ומומלץ גם לרשום את הנייד שלך כדי שתקבל סמס מהדואר...

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

לא אורלנדו - אורגון.

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

psibeast כתב:לא אורלנדו - אורגון.
...
מסיבה מסויימת?

"קרנף" בתגובה שלפנייך דווקא המליץ עליו כמועדף.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #16 

לא, תיקנתי פשוט שהמחסן שאין בו מיסים הוא אורגון. יש הבדל ב Sales tax ממדינה למדינה בארה"ב, ואורגון היא אחת הבודדות שאין בהן מס בכלל.
אורלנדו זאת עיר בפלורידה ויש בה Sales tax של כ-6%

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

הקרנף כתב:@Doli

1. לא ניסיתי אף פעם את המשלוחים היקרים יותר אז אני לא יכול לעזור בזה.
2. אם שלחת חבילה למחסן של שיפיטו והיא הגיעה, אז ברור שאתה לא יכול לפתוח תביעה בפייפאל שהחבילה לא הגיעה...
3. המחסן באורלנדו הכי משתלם כי אין שם בכלל מיסים אבל הוא רק למנוי פרימיום. המחסן שאחריו הכי משתלם הוא כנראה נוואדה כי שם המיסים יותר נמוכים מקליפורניה.
3. כשאני נרשמתי לא עשו לי שום בעיות. ראיתי שפעם אנשים אמרו שביקשו מהם דרכון ות.ז. אבל נראה לי שהיום לא צריך. בכל מקרה, אני מניח שהכתובת שלך באתר חייבת להיות באנגלית ומומלץ גם לרשום את הנייד שלך כדי שתקבל סמס מהדואר...
...
תודה רבה. אזמין ואעדכן אם אתקל בבעיות נוספות.

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

psibeast כתב:לא, תיקנתי פשוט שהמחסן שאין בו מיסים הוא אורגון. יש הבדל ב Sales tax ממדינה למדינה בארה"ב, ואורגון היא אחת הבודדות שאין בהן מס בכלל.
אורלנדו זאת עיר בפלורידה ויש בה Sales tax של כ-6%
...
תודה רבה.
אנסה קודם את האופציה החינמית כדי לבחון את השירות, דרך נבדה. אם יילך טוב אשדרג לפירמיום.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #19 

אגב, ניסיתי בעבר גם את shipito.
פחות אהבתי אותם בגלל קצת בירוקרטיה של תשלומים. היה קצת יותר מסובך להעביר להם כספים, דרשו כל מיני מסמכים וכולי, אבל מבחינת המשלוחים עצמם הדברים הגיעו בלי בעיה.
המלצתי לך על idgu כי חיפשת פיתרון גם לבריטניה, וזה היחיד שאני מכיר.
מארה"ב ניסיתי לאחרונה גם את dealtas. המשלוח מהם עוד לא הגיע, אבל בינתיים החוויה שם חיובית מבחינת קלות העבודה והתקשורת שלהם.

loki2d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 658
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #20 

יצא לי להשתמש 3 פעמים בשיפיטו כדי לשלוח לארץ מוצרים שנמכרו באמזון אבל משום מה לא נשלחו לארץ (לדוגמא מוצרים של לוג'יטק שידוע שיש בעיה עם אמזון ארצות הברית שלא שולחת אותם לארץ או מוצרים של חנות צד ג' שלא שלחה לארץ). פעמיים היה מדובר בעכבר מחשב ופעם אחת מדובר באוזניות שחברה אמריקאית שלחה לי כהחלפה לאוזניות ששבקו חיים אבל הם לא שלחו לארץ אז הייתי צריך להשתמש בשיפיטו.

תמיד השתמשתי בצורת השילוח הזולה ביותר שהיא Airmail Economy וממה שאני זוכר לא השתמשתי אף פעם בביטוח (3 דולר נוספים) כי תמיד היה מדובר על מוצרים זולים שהערך שלהם היה עד 25 דולר. כל המוצרים הגיעו בשלום ובמצב טוב ובפרק זמן סביר (עד חודש וחצי חודשיים) יחסית לשילוח זול בלי מעקב אמיתי.

לגבי באיזה מחסן להשתמש , אז פשוט יש לבצע בדיקה פרטנית כל פעם לגבי כמה מיסים גובים לגבי המוצר בתוך ארצות הברית וכמו כן לבדוק את עלות המשלוח מהמחסן של שיפיטו לארץ ואז לחשב ביחד ולראות היכן יוצא יותר זול. לי אישית יצא להשתמש פעמיים במחסן שבמינדן (נבדה) ועוד פעם אחת במחסן שנמצא בהותו'ורן (קליפורניה).

שים לב ששיפיטו גובים 2 דולר לכל משלוח כעמלת עבודה או משהו מונפץ בסגנון. המשלוחים הזולים של ה-Airmail Economy מתחילים מבערך 7 דולר ומבדיקות שיצא לי לעשות זו הדרך הזולה ביותר לבצע משלוח למוצרים קטנים וקלים במשקל לארץ (עכברי מחשב, אוזניות וכו'). אם המוצר שאתה רוצה לשלח הוא לא קל או גדול במימדים אז זו לא הדרך.

שיהיה בהצלחה !

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”