לא מצליח לפרמט כרטיס זיכרון
שלום
יש לי כרטיס זיכרון של 32 גיגה של סאן דיסק ורכשתי אותו למכשיר הסלולארי שלי
לאחר חודש + רציתי למחוק אותו כדי להשתמש בו למשהו אחר, וכשאני מכניס את הכרטיס למחשב כדי לפרמט
הוא כותב לי שהוא לא יכול לפרמט והוא כל הזמן מקבל שגיאה או משהו כזה..
אשמח לדעת מה אפשר לעשות כדי לפרמט את הכרטיס לגמרי
יש לי כרטיס זיכרון של 32 גיגה של סאן דיסק ורכשתי אותו למכשיר הסלולארי שלי
לאחר חודש + רציתי למחוק אותו כדי להשתמש בו למשהו אחר, וכשאני מכניס את הכרטיס למחשב כדי לפרמט
הוא כותב לי שהוא לא יכול לפרמט והוא כל הזמן מקבל שגיאה או משהו כזה..
אשמח לדעת מה אפשר לעשות כדי לפרמט את הכרטיס לגמרי
·אני לא תמיד מול המחשב אחי, ואני נכנס דרך המחשב הנייח.Lee כתב:רשמתי לו כבר אתמול בלילה, אבל עושה רושם שהוא לא טורח לענות בשרשורים שלו..........
אני לא מתעלם, האמן לי.
בכל מקרה, אני אנסה לפרמט דרך סמארטפון, כי אני לא מצליח דרך המחשב
לא כתבת אם אתה לא מצליח גם לקרוא ממנו ולכתוב עליו, או שרק הפירמוט נכשל.
אם הוא לא מזוהה או בלתי ניתן לקריאה/כתיבה, יתכן שהכרטיס פשוט נדפק. במקרה של בעיה במערכת הקבצים שלו, יש תוכנות שמתיימרות לתקן את הבעיה, אבל מניסיון לא תמיד מצליחות.
אם הוא לא מזוהה או בלתי ניתן לקריאה/כתיבה, יתכן שהכרטיס פשוט נדפק. במקרה של בעיה במערכת הקבצים שלו, יש תוכנות שמתיימרות לתקן את הבעיה, אבל מניסיון לא תמיד מצליחות.
לא ניתן לפרמוט ולא ניתן לקרוא את הקבצים.Lee כתב:לא כתבת אם אתה לא מצליח גם לקרוא ממנו ולכתוב עליו, או שרק הפירמוט נכשל.
אם הוא לא מזוהה או בלתי ניתן לקריאה/כתיבה, יתכן שהכרטיס פשוט נדפק. במקרה של בעיה במערכת הקבצים שלו, יש תוכנות שמתיימרות לתקן את הבעיה, אבל מניסיון לא תמיד מצליחות....
פניתי לסאן דיסק נראה מה יהיה הפתרון שלהם
הם יענו לך להוריד את תוכנת השחזור מהאתר שלהם (או שהם שולחים לינק או מספר רישיון במייל, אני כבר לא זוכר). לי, בכל אופן, היא לא עזרה להשמיש את הכרטיס וגם לא תוכנות אחרות. הכרטיס הלך אחר כבוד לפח.rabelsi כתב:לא ניתן לפרמוט ולא ניתן לקרוא את הקבצים.......
פניתי לסאן דיסק נראה מה יהיה הפתרון שלהם...
אבל שווה לך לנסות, ואם היא לא תעזור תבדוק גם את התוכנות של easeus.com ו-minitool.com. יש להן תוכנות לתיקון מחיצת הכרטיס ומערכת הקבצים שלו.