מקרן להקרנת תמונות
-
lior100
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
שלום לכולם,
יש לי חבר משוגע על צילום. זה המקצוע שלו והחיים שלו. הוא מעוניין לקנות מקרן על מנת לראות את התמונות שלו על מסך גדול. תמונות של 10 מגה פיקסל. מרחק ישיבה 2.5 מטר בערך.
כאמור - תמונות בעיקר, אולי פעם במיליון שנה ובהזדמנויות רחוקות סרט ב DVD
איזה מקרן אני יכול להמליץ לו? עם איזה NATIVE RESOLUTION? יש מצב ל HD? מקרן פרזנטציות יתאים?
יש לי חבר משוגע על צילום. זה המקצוע שלו והחיים שלו. הוא מעוניין לקנות מקרן על מנת לראות את התמונות שלו על מסך גדול. תמונות של 10 מגה פיקסל. מרחק ישיבה 2.5 מטר בערך.
כאמור - תמונות בעיקר, אולי פעם במיליון שנה ובהזדמנויות רחוקות סרט ב DVD
איזה מקרן אני יכול להמליץ לו? עם איזה NATIVE RESOLUTION? יש מצב ל HD? מקרן פרזנטציות יתאים?
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אומנם אין מקרן כזה, אך נראה לי שגם לא צריך למטרה זו.
הוא צופה ממרחק 2.5 מ'. לא נראה לי שהוא יבחין בזה שאין את כל ה 10 מגה אלא אם כן יתקרב צמוד למסך.
הוא צופה ממרחק 2.5 מ'. לא נראה לי שהוא יבחין בזה שאין את כל ה 10 מגה אלא אם כן יתקרב צמוד למסך.
משה
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
מה השימוש של המקרן?
גלריה/ תערוכה?
אם זה לטווח קצר אולי שווה להשכיר
גלריה/ תערוכה?
אם זה לטווח קצר אולי שווה להשכיר
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
lior100
-
- חבר פעיל

תודה מרטין, תודה MOCO,
אין ספק שהוא לא יבחין בזה שאין לו את ה 10 מגה...
חשבתי אולי להמליץ לו על ה PANASONIC PT-AX100. יש לו ניגודיות של 1:5500 או את ה SANYO PLV-Z5, יש לו ניגודיות של 1:10000...
האם זה לא בכ"ז "ביזבוז" להמליץ לו על מקרן HD? כולה הולך לראות תמונות... מה דעתכם?
אין ספק שהוא לא יבחין בזה שאין לו את ה 10 מגה...
חשבתי אולי להמליץ לו על ה PANASONIC PT-AX100. יש לו ניגודיות של 1:5500 או את ה SANYO PLV-Z5, יש לו ניגודיות של 1:10000...
האם זה לא בכ"ז "ביזבוז" להמליץ לו על מקרן HD? כולה הולך לראות תמונות... מה דעתכם?
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
בדיוק ההיפך. דווקא בתמונות סטילס הרזולוציה הרבה יותר חשובה כי מתבוננים בתמונה הרבה זמן ושמים לב לפרטים שלא רואים בסרט.lior100 כתב:
האם זה לא בכ"ז "ביזבוז" להמליץ לו על מקרן HD? כולה הולך לראות תמונות... מה דעתכם?...
כשהתמונה נעה המוח שלנו בכלל מתעסק עם דברים אחרים. מוכר לך שאתה רואה מכונית נוסעת והיא נראית אחלה וכשהיא עוצרת אתה רואה שהיא מלוכלכת ויש לה שריטות?
שים לב שסרטי הדגמה של HD הם קרובים לסטילס, עוצרים על תמונת נוף פרחים מקרוב או פני אדם.
בסצנת אקשן לא תשים לב להבדל.
משה
-
lior100
-
- חבר פעיל

תודה MOCO, נשמע הגיוני מה שאתה אומר...
יש עדיפות SANYO או PANASONIC?
יש עדיפות SANYO או PANASONIC?
-
lior100
-
- חבר פעיל

INBARHOVAV - זה לא לתערוכה. זה לשימוש עצמי. אין מצב להשכיר. המקרן יהיה לשימוש לטווח ארוך. כשעתיים ביום בערך...
מרטין - הבחור יושב בחו"ל. עד 2000 יורו.
שוב תודה
מרטין - הבחור יושב בחו"ל. עד 2000 יורו.
שוב תודה
-
lior100
-
- חבר פעיל

אגב, אם אמליץ לו על מקרן עם רזולוציה של 1280X768 - זה גם בסדר, נכון? הרזולוציה הזאת מוזרה לי. אני רגיל ל 1280X720.
אגב, איך "1280X768" מסתדר עם סרטי HD?
אגב, איך "1280X768" מסתדר עם סרטי HD?
- אזרה
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 639
במקרן שלי זה המצב, .
ואני יודע שכשהוא מקרין סרט הוא משתמש רק ב720 .
ואני יודע שכשהוא מקרין סרט הוא משתמש רק ב720 .