מקרן להקרנת תמונות
שלום לכולם,
יש לי חבר משוגע על צילום. זה המקצוע שלו והחיים שלו. הוא מעוניין לקנות מקרן על מנת לראות את התמונות שלו על מסך גדול. תמונות של 10 מגה פיקסל. מרחק ישיבה 2.5 מטר בערך.
כאמור - תמונות בעיקר, אולי פעם במיליון שנה ובהזדמנויות רחוקות סרט ב DVD
איזה מקרן אני יכול להמליץ לו? עם איזה NATIVE RESOLUTION? יש מצב ל HD? מקרן פרזנטציות יתאים?
יש לי חבר משוגע על צילום. זה המקצוע שלו והחיים שלו. הוא מעוניין לקנות מקרן על מנת לראות את התמונות שלו על מסך גדול. תמונות של 10 מגה פיקסל. מרחק ישיבה 2.5 מטר בערך.
כאמור - תמונות בעיקר, אולי פעם במיליון שנה ובהזדמנויות רחוקות סרט ב DVD
איזה מקרן אני יכול להמליץ לו? עם איזה NATIVE RESOLUTION? יש מצב ל HD? מקרן פרזנטציות יתאים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מה השימוש של המקרן?
גלריה/ תערוכה?
אם זה לטווח קצר אולי שווה להשכיר
גלריה/ תערוכה?
אם זה לטווח קצר אולי שווה להשכיר
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
תודה מרטין, תודה MOCO,
אין ספק שהוא לא יבחין בזה שאין לו את ה 10 מגה...
חשבתי אולי להמליץ לו על ה PANASONIC PT-AX100. יש לו ניגודיות של 1:5500 או את ה SANYO PLV-Z5, יש לו ניגודיות של 1:10000...
האם זה לא בכ"ז "ביזבוז" להמליץ לו על מקרן HD? כולה הולך לראות תמונות... מה דעתכם?
אין ספק שהוא לא יבחין בזה שאין לו את ה 10 מגה...
חשבתי אולי להמליץ לו על ה PANASONIC PT-AX100. יש לו ניגודיות של 1:5500 או את ה SANYO PLV-Z5, יש לו ניגודיות של 1:10000...
האם זה לא בכ"ז "ביזבוז" להמליץ לו על מקרן HD? כולה הולך לראות תמונות... מה דעתכם?
בדיוק ההיפך. דווקא בתמונות סטילס הרזולוציה הרבה יותר חשובה כי מתבוננים בתמונה הרבה זמן ושמים לב לפרטים שלא רואים בסרט.lior100 כתב:
האם זה לא בכ"ז "ביזבוז" להמליץ לו על מקרן HD? כולה הולך לראות תמונות... מה דעתכם?...
כשהתמונה נעה המוח שלנו בכלל מתעסק עם דברים אחרים. מוכר לך שאתה רואה מכונית נוסעת והיא נראית אחלה וכשהיא עוצרת אתה רואה שהיא מלוכלכת ויש לה שריטות?
שים לב שסרטי הדגמה של HD הם קרובים לסטילס, עוצרים על תמונת נוף פרחים מקרוב או פני אדם.
בסצנת אקשן לא תשים לב להבדל.
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: