רוצה להשתדרג ל4k, מחפש המלצות עד 4k
יש לי סוני Sony KDL50W815 שאני מאוד מאוד אוהב, רוב השימושים שלי הם עבודות מחשב (באולפן ) ופלייסטיישן. חשוב לי איכות תמונה הכי טובה שאפשר, גודל מסך שיהיה 50 או 55
אני רוצה לעבור ל4k לקבל רזולוציה יותר גדולה לתוכנות שאני עובד בהם ולסוני 4 פרו. התקציב הוא עד 4k . אתמול הציעו לי 55uj670y ב3980 במחסני חשמל, אהבתי את המסך. חשוב שיהיה לו hdr10 לפחות, אבל אני לא נעול על חברה.
המלצות?
אני רוצה לעבור ל4k לקבל רזולוציה יותר גדולה לתוכנות שאני עובד בהם ולסוני 4 פרו. התקציב הוא עד 4k . אתמול הציעו לי 55uj670y ב3980 במחסני חשמל, אהבתי את המסך. חשוב שיהיה לו hdr10 לפחות, אבל אני לא נעול על חברה.
המלצות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מ-LCD של LG הייתי נמנע אם יש חשיבות לאיכות תמונה בחיבור מחשב, לא מדובר במסך 4K "אמיתי", אלא יותר בסגנון 2.8K.
הייתי אומר לבדוק MU7000. או משהו של סוני אם לא מפריע לך פאנל IPS.
הייתי אומר לבדוק MU7000. או משהו של סוני אם לא מפריע לך פאנל IPS.
·תודה, אבל אני פחות מתחבר לסמסונג האמת , אלא אם כן זה מסך ממש מדהים, כל הסמסונג שראיתי לא אהבתי ככ.TheCoolest כתב:מ-LCD של LG הייתי נמנע אם יש חשיבות לאיכות תמונה בחיבור מחשב, לא מדובר במסך 4K "אמיתי", אלא יותר בסגנון 2.8K.
הייתי אומר לבדוק MU7000. או משהו של סוני אם לא מפריע לך פאנל IPS....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אז קח סוני.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הדגם הכי גבוה שנכנס בתקציב. אולי XD7005.
·TheCoolest כתב:מ-LCD של LG הייתי נמנע אם יש חשיבות לאיכות תמונה בחיבור מחשב, לא מדובר במסך 4K "אמיתי", אלא יותר בסגנון 2.8K.
ידוע לך אם ה-SJ800 הוא 2.8K/4K?
יש כמה מקומות שסותרים זה את זה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
4K. תראה ביקורת של SJ8500 ב-RTINGS, יש שם צילום תקריב של תצורת הפיקסלים. מדובר על מסך RGB רגיל.
ראיתי את הביקורת,
למה ח.י לא קראו לדגם SJ850? נשמע הרבה יותר קשוח מ-SJ800
בקישור הזה:
https://www.techhive.com/article/324097 ... ution.html
רשום בפסקת הפתיחה שהולכים לדבר על SJ8000 שהוא 2.8K ואז רשום UJ8000, מבלבל
פה רשום בבירור שה-SJ8000 הוא 2.8K
http://www.smarthphonechoise.com/2017/1 ... efinition/
אין לי מושג מה אמינות האתרים האלו, מצאתי בגוגל.
השאלה מה הדגם שיש בארץ.
לפי איך שיבואנים מתנהלים כאן, נראה שזה SJ8000 2.8K
למה ח.י לא קראו לדגם SJ850? נשמע הרבה יותר קשוח מ-SJ800
בקישור הזה:
https://www.techhive.com/article/324097 ... ution.html
רשום בפסקת הפתיחה שהולכים לדבר על SJ8000 שהוא 2.8K ואז רשום UJ8000, מבלבל
פה רשום בבירור שה-SJ8000 הוא 2.8K
http://www.smarthphonechoise.com/2017/1 ... efinition/
אין לי מושג מה אמינות האתרים האלו, מצאתי בגוגל.
השאלה מה הדגם שיש בארץ.
לפי איך שיבואנים מתנהלים כאן, נראה שזה SJ8000 2.8K
·TheCoolest כתב:מ-LCD של LG הייתי נמנע אם יש חשיבות לאיכות תמונה בחיבור מחשב, לא מדובר במסך 4K "אמיתי", אלא יותר בסגנון 2.8K.
שאלת תם, בצפיה במפרטים של שתיהן אני רואה רזולוציה 3840x2160, אם כך, איפה אני רואה נתון המצביע על כך שה LG 2.8K והסמסונג 4K?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@DANBR22
·
אתה לא.
רואים את זה בביקורות.
·
אתה לא.
רואים את זה בביקורות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הם 4K. רק מסכי LCD של LG מסדרות UJ וסדרת UH6 הם כאלה, "2.8K".
·azangi כתב:יש לי סוני Sony KDL50W815 שאני מאוד מאוד אוהב, רוב השימושים שלי הם עבודות מחשב (באולפן ) ופלייסטיישן. חשוב לי איכות תמונה הכי טובה שאפשר, גודל מסך שיהיה 50 או 55
המלצות?...
קח בחשבון שאתה תגיד שלום לתלת ממד.. זו הסיבה שאני לא משדרג ל 4k. אם בסוף לא תהיה ברירה, ארכוש מקרן לייזר בתקווה שגם אותם לא יעלימו בסוף...
בלי קשר, מעבר מסוני ל LG יהיה קשה מאד לעניים... שלא לדבר על פיצ'רים ונוחות ואפלקציות זמינות...
@Rekcuf
·השתמשתי בתל מימד אולי פעמיים בחיים שלי. הורדתי כמה איימקס והתלהבתי 2 דק . זה משהו שאני לא אשתמש בו גם אם יהיה את זה לטלוויזיה שאני אקנה.
בקשר לפיצ׳רים - אמרתי בהתחלה שאני לא משתמש בסמארט, לא בפונקציות ולא במערכת הפעלה של הטלוויזיה. אני מחבר מחשב וזה משמש אותי כמסך מחשב לסטודיו בנוסף למשחקי פלייסטישן. זהו.
·השתמשתי בתל מימד אולי פעמיים בחיים שלי. הורדתי כמה איימקס והתלהבתי 2 דק . זה משהו שאני לא אשתמש בו גם אם יהיה את זה לטלוויזיה שאני אקנה.
בקשר לפיצ׳רים - אמרתי בהתחלה שאני לא משתמש בסמארט, לא בפונקציות ולא במערכת הפעלה של הטלוויזיה. אני מחבר מחשב וזה משמש אותי כמסך מחשב לסטודיו בנוסף למשחקי פלייסטישן. זהו.