שידור רחב בהוט?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3739
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
יצא לי לראות בשני סרטים באחד הערוצי הסרטים שידור רחב.ז"א יש לי LCD של SONY ובהגדרות הוא מוגדר על מצב AUTO FORMAT בזמן שידור רגיל הוא הTV במצב SMART רק שהעברתי לאותו ערוץ המסך נפתח ל ZOOM .איך זה קורא אם הם עדיין לא משדרים WIDE ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אם כבר הזכרתם את הנושא, אז בעקבות פנייתי לפני כשבועיים להוט בנושא הנדון,תוך הדגשה כי הוט מדדים טכנולוגית רחוק מהמתחרה יס בכל הנוגע למסכים רחבים וקולנוע ביתי, קבלתי את התשובה הבאה :
בנוגע למסך רחב וסאונד דולבי דיגיטל – אנחנו מתכוונים לתמוך בזה עד סוף השנה..
בשבועות הקרובים תושק קטיגוריה שלמה בVOD לסרטים בפורמט מסך רחב ואודיו בפורמט דולבי דיגיטל.
בשלב זה אין מוסרים מידע נוסף,
בברכת חג שמח.
יהודית לוי - פניות הציבור
Judith Levy - Customer Service
E-mail: [email protected]
HOT
בנוגע למסך רחב וסאונד דולבי דיגיטל – אנחנו מתכוונים לתמוך בזה עד סוף השנה..
בשבועות הקרובים תושק קטיגוריה שלמה בVOD לסרטים בפורמט מסך רחב ואודיו בפורמט דולבי דיגיטל.
בשלב זה אין מוסרים מידע נוסף,
בברכת חג שמח.
יהודית לוי - פניות הציבור
Judith Levy - Customer Service
E-mail: [email protected]
HOT
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- avioren
- חבר ותיק

אותי דווקא פחות.
כאשר יס תומכים בשידור רחב הן בסרטים ואפילו בחלק מסדרות כבר זמן לא מבוטל ,בעוד מנויי הוט ממתינים בתקוה לסוף השנה זה פחות מעודד בעיני.
בעיקר שאני נאלץ לצפות עם מסך מותאם לשידור רחב בסרט המשודר בהוט (חלק מהסרטים) עם שני בארים עליון ותחתון , דבר המכווץ את הסרט לפורמט מאוד מאוד רחב.
כאשר יס תומכים בשידור רחב הן בסרטים ואפילו בחלק מסדרות כבר זמן לא מבוטל ,בעוד מנויי הוט ממתינים בתקוה לסוף השנה זה פחות מעודד בעיני.
בעיקר שאני נאלץ לצפות עם מסך מותאם לשידור רחב בסרט המשודר בהוט (חלק מהסרטים) עם שני בארים עליון ותחתון , דבר המכווץ את הסרט לפורמט מאוד מאוד רחב.
- avioren
- חבר ותיק

נראה לי שיש כאן אי הבנה כלשהי.
הוט לא ערוכים עדין לשידור 16:9 במסך מלא בערוצי הסרטים.
ולכן גם במסך 16:9 בסרטים בפורמט רחב עדין יופיעו שני בארים עליון ותחתון,בעוד התרגום נמצא על הבאר התחתון.
זום פשוט חותך את הצדדים וגם את התרגום.
* גם לפי תשובת נציגת הוט אין אישור לכך (לפחות לא כרגע).
הוט לא ערוכים עדין לשידור 16:9 במסך מלא בערוצי הסרטים.
ולכן גם במסך 16:9 בסרטים בפורמט רחב עדין יופיעו שני בארים עליון ותחתון,בעוד התרגום נמצא על הבאר התחתון.
זום פשוט חותך את הצדדים וגם את התרגום.
* גם לפי תשובת נציגת הוט אין אישור לכך (לפחות לא כרגע).
- oferlaor
- מנהל

רגע, אז לא הבנתי, הם פשוט משדרים אותם עם פסים מעל ומתחת לתמונה, אז מה החידוש בעניין הזה?
העובדה שהם מתכננים לשדר ב-WIDESCREEN (כלומר, אנמורפית) זה כבר חידוש, גם שידורים ב-DD זה חידוש, עד כה הם טענו שרק עם המעבר ל-HDTV הם ישדרו כך.
האם יתכן שזו הכוונה בתגובה של שירות הלקוחות, כלומר ששידורי ה-HDTV יחלו עד סוף השנה והם יבוצעו ב-WIDESCREEN ועם 5.1?
צריך הבהרה האם הכוונה בדבריה היו על שידורי SDTV או על HDTV.
העובדה שהם מתכננים לשדר ב-WIDESCREEN (כלומר, אנמורפית) זה כבר חידוש, גם שידורים ב-DD זה חידוש, עד כה הם טענו שרק עם המעבר ל-HDTV הם ישדרו כך.
האם יתכן שזו הכוונה בתגובה של שירות הלקוחות, כלומר ששידורי ה-HDTV יחלו עד סוף השנה והם יבוצעו ב-WIDESCREEN ועם 5.1?
צריך הבהרה האם הכוונה בדבריה היו על שידורי SDTV או על HDTV.
- avioren
- חבר ותיק

עופר נראה לי שהלכת קצת רחוק- מה שנקרא Wishful thinking
תשובת הוט לא הזכירה כלל את נושא ה HDTV כך שתשובתם התייחסה לשאלתי אך ורק בנוגע לשיטת שידור רחב והאודיו .
בנוסף לטענתם הן שיטת השידור הרחב והן dd 5.1 מתוכננים ל vod ולא לערוצים הסטנדרטיים.
לגבי שאלתך הראשונה ,כפי שכבר ציינתי הם אכן משדרים עם שני בארים ואין שום חידוש לבעלי מסך 16:9.
בנסיבות האלו כבר עדיף לשדר 4:3 ולתת למסך לבצע adjust.
תשובת הוט לא הזכירה כלל את נושא ה HDTV כך שתשובתם התייחסה לשאלתי אך ורק בנוגע לשיטת שידור רחב והאודיו .
בנוסף לטענתם הן שיטת השידור הרחב והן dd 5.1 מתוכננים ל vod ולא לערוצים הסטנדרטיים.
לגבי שאלתך הראשונה ,כפי שכבר ציינתי הם אכן משדרים עם שני בארים ואין שום חידוש לבעלי מסך 16:9.
בנסיבות האלו כבר עדיף לשדר 4:3 ולתת למסך לבצע adjust.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אין לי תשובה לגבי התוכניות, אבל מה שהם שידרו אתמול היה שידור בפורמט 16:9.
במסך שלי ("PHD8 42), כשעברתי ל 4:3 ראיתי בבירור שידור ביחס 16:9, אבל מוקטן, במרכז המסך. כשעברתי ל FULL, התמונה ממלאת את כל המסך, ללא שוליים שחורים.
במסך שלי ("PHD8 42), כשעברתי ל 4:3 ראיתי בבירור שידור ביחס 16:9, אבל מוקטן, במרכז המסך. כשעברתי ל FULL, התמונה ממלאת את כל המסך, ללא שוליים שחורים.
ערן
- oferlaor
- מנהל

avioren,
ממש לא WISHFUL THINKING. בכל השיחות שלנו עם HOT הם הזכירו את זה שהם ישר הולכים על HDTV, ולכן אין צורך לגעת בנושא DD ו-WIDESCREEN ב-SDTV.
בקריאה חוזרת של המידע שקיבלת, לדעתי היא בפירוש התכוונה ל-HDTV.
ממש לא WISHFUL THINKING. בכל השיחות שלנו עם HOT הם הזכירו את זה שהם ישר הולכים על HDTV, ולכן אין צורך לגעת בנושא DD ו-WIDESCREEN ב-SDTV.
בקריאה חוזרת של המידע שקיבלת, לדעתי היא בפירוש התכוונה ל-HDTV.