יש מקום בארץ לבדוק אוזניות תוך כדי שמיעה לפני קנייה ?
שלום ,
אשמח לדעת על מקומות בארץ שנותנים לשמוע עם הציוד ( אוזניות) לפני שאני קונה שאני ידע אם אני אוהב את הסאונד של אוזניות ואם הם נוחות לאוזן ואוטמות כמו שצריך ...
מישהו בכללי מכיר דגם איכותי של אוזניות שאוטמות טוב את האוזניות ( לא ברמה שזה מעיק ואחרי שעה בא לך להוריד אותם מהאוזן) ככה שלא שומעים מסביב דיבורים אם נמצאים בעבודה או במקום עם ילדים ?
תודה רבה .
אשמח לדעת על מקומות בארץ שנותנים לשמוע עם הציוד ( אוזניות) לפני שאני קונה שאני ידע אם אני אוהב את הסאונד של אוזניות ואם הם נוחות לאוזן ואוטמות כמו שצריך ...
מישהו בכללי מכיר דגם איכותי של אוזניות שאוטמות טוב את האוזניות ( לא ברמה שזה מעיק ואחרי שעה בא לך להוריד אותם מהאוזן) ככה שלא שומעים מסביב דיבורים אם נמצאים בעבודה או במקום עם ילדים ?
תודה רבה .
אכן מאפשרים. עד 30 יום.
לא מסובך בכלל - הם שולחים לך טופס עם פרטי חזרה שאתה מדפיס, מדביק על האריזה ושולח.
לאחר מכן הם מחזירים לך את עלות משלוח החזרה, ומזכים אותך על כל העלות של ההזמנה
המקורית, כולל המוצר, המיסים ששילמת, ועלות המשלוח.
ההגעה מאמאזון לוקחת כשבוע-שבוע וחצי בדר"כ, זמן משלוח החזרה תלוי באיך שאתה שולח כמובן.
לא מסובך בכלל - הם שולחים לך טופס עם פרטי חזרה שאתה מדפיס, מדביק על האריזה ושולח.
ההגעה מאמאזון לוקחת כשבוע-שבוע וחצי בדר"כ, זמן משלוח החזרה תלוי באיך שאתה שולח כמובן.
הלכתי והיתה רק החנות : " מרלי " ולא מצאתי את החנות קילומבו , איפה היא יושבת? ( במרלי לא היה להם להתנסות דר"כ)
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
·ייתכן שאתה מזמין אוזניות חדשות BRAND NEW ואתה מקבל מאמזון מוצר שהשתמשו בו והחזירו אותו בתוך 30 יום ?Roy.T כתב:אכן מאפשרים. עד 30 יום.
ההגעה מאמאזון לוקחת כשבוע-שבוע וחצי בדר"כ, זמן משלוח החזרה תלוי באיך שאתה שולח כמובן....
מן הסתם שאמאזון לא ימכרו לך מוצר משומש כחדש.
זה לא עובד בדיוק ככה, אתה נכנס לעמוד המוצר שאתה מעוניין בו, ומשם אתה מביט בכל אופציות הרכישה הנוספות. בחלק מהמקרים תיתקל במוצרים שרשומים כ-Used בדרגות שונות, מ-Like New ומטה.
רוב הסיכויים שלא יתאפשר לך לקנות את המוצרים הללו, כי אופציית היבוא לארץ תיהיה סגורה.
אם אתה קונה חדש, שים לב שאתה רוכש מאמאזון ישירות, ולא מוכר צד ג', כי יכול להיות שאופציית ההחזרה עד 30 יום לא תתאפשר במידה והמוצר לא מסופק ע"י מחסני אמאזון. ( לכל הפחות שיהיה רשום Fulfilled by Amazon) בעמוד המוצר.
זה לא עובד בדיוק ככה, אתה נכנס לעמוד המוצר שאתה מעוניין בו, ומשם אתה מביט בכל אופציות הרכישה הנוספות. בחלק מהמקרים תיתקל במוצרים שרשומים כ-Used בדרגות שונות, מ-Like New ומטה.
רוב הסיכויים שלא יתאפשר לך לקנות את המוצרים הללו, כי אופציית היבוא לארץ תיהיה סגורה.
אם אתה קונה חדש, שים לב שאתה רוכש מאמאזון ישירות, ולא מוכר צד ג', כי יכול להיות שאופציית ההחזרה עד 30 יום לא תתאפשר במידה והמוצר לא מסופק ע"י מחסני אמאזון. ( לכל הפחות שיהיה רשום Fulfilled by Amazon) בעמוד המוצר.
·,תודה אחלה הסבר.Roy.T כתב:מן הסתם שאמאזון לא ימכרו לך מוצר משומש כחדש.
אם אתה קונה חדש, שים לב שאתה רוכש מאמאזון ישירות, ולא מוכר צד ג', כי יכול להיות שאופציית ההחזרה עד 30 יום לא תתאפשר במידה והמוצר לא מסופק ע"י מחסני אמאזון. ( לכל הפחות שיהיה רשום Fulfilled by Amazon) בעמוד המוצר....
·Roy.T כתב:אמאזון מאפשרים 30 יום החזרת מוצר, כולל החזרת עלויות המשלוח. כך שאין ממש מה להפסיד.
אם יודעים מראש שהולכים לקנות משם, אז זו אופציה יותר מכובדת מאשר לנצל
חנות שמאפשרת ביתר מקצועיות להאזין לדגמי אוזניות לפני הקניה....
אני אישית רואה בזה כשליחות ומצווה לדפוק בעלי חנויות ויבואנים בארץ... אחרי כל מה שהם דופקים את הציבור.. הנה לא מזמן הייתה כבה בערוץ 13, כל הטבת המס של כיחלון הלכה לכיסם של היבאונים ובעלי הרשתות הגדולות... הרכן בקושי ראה הנחה של 5% וזה אחרי שקודם העלו מחירים...
מילים קצת קשות לדידי...
·Rekcuf כתב:·......
אני אישית רואה בזה כשליחות ומצווה לדפוק בעלי חנויות ויבואנים בארץ... אחרי כל מה שהם דופקים את הציבור.. הנה לא מזמן הייתה כבה בערוץ 13, כל הטבת המס של כיחלון הלכה לכיסם של היבאונים ובעלי הרשתות הגדולות... הרכן בקושי ראה הנחה של 5% וזה אחרי שקודם העלו מחירים......
זה אולי קצת לא הוגן לא לקנות מחנות שמאפשרת לבוא ולנסות.
אבל זה הרבה יותר לא הוגן למכור במחיר כמעט כפול מוצרים בשביל הרווח האישי של היבואן.
יש למישהו המלצות נוספות על חנויות המאפשרות לשמוע את האוזניות, וגם המחירים שלהם הוגנים?
אבל זה הרבה יותר לא הוגן למכור במחיר כמעט כפול מוצרים בשביל הרווח האישי של היבואן.
יש למישהו המלצות נוספות על חנויות המאפשרות לשמוע את האוזניות, וגם המחירים שלהם הוגנים?
לא יודע באמת אם זה היבואן או סנהייזר העולמית. אבל אם תסתכל על אוזניות של אודיו טכניקה שנמכרות בארץ , המחיר שלהן לא כזה שונה מזה של חו"ל.
הr70x שבערך אותו מחיר כמו הhd600 בחו"ל , עולות בארץ 200 שקלים פחות
וזה לא רק הr70x , זה גם אוזניות אחרות של אודיו טכניקה
הr70x שבערך אותו מחיר כמו הhd600 בחו"ל , עולות בארץ 200 שקלים פחות
וזה לא רק הr70x , זה גם אוזניות אחרות של אודיו טכניקה