חדש עם אלקסה אודה לעזרה בכמה תרחישים "מתקדמים"
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
קיבלתי אתמול את האלקסה,
חיברתי את הסוויצהיט (מתג לדוד חשמלי) עובד מצויין ויציב,
יש עוד כמה דברים שהייתי רוצה לחבר ואודה לעיצתכם:
1.פתיחת שער (הולכי רגל/רכב) טרלידור - היות ומדובר במרחק יחסית גדול ולא עביר ל WIFI,
חשבתי לשים ברודלינק RF + ממסר בצד של שער הולכי רגל אך אני לא בטוח איזה ממסר יתאים,
האם אני צריך אחד שהוא INTERLOCK? לא ממש סגור מה לחפש.
אותה שאלה לגבי פתיחת שער החנייה,הייתי "מתלבש" על הRF שמגיע עם השער אך ממה שקראתי הוא מוצפן
ואין אפשרות לקרוא את הקוד שלו (אם מישהו התנסה אחרת אשמח לדעת).
2.התקנתי את אלקסה על הפלאפון שלי(אנדרואיד) ,האם אני יכול להפעיל את ה ECHO DOT שנמצא בבית בפקודות קוליות?
3.האם אפשר להעיר מחשב (WOL) באמצעות אלקסה?
תודה!
חיברתי את הסוויצהיט (מתג לדוד חשמלי) עובד מצויין ויציב,
יש עוד כמה דברים שהייתי רוצה לחבר ואודה לעיצתכם:
1.פתיחת שער (הולכי רגל/רכב) טרלידור - היות ומדובר במרחק יחסית גדול ולא עביר ל WIFI,
חשבתי לשים ברודלינק RF + ממסר בצד של שער הולכי רגל אך אני לא בטוח איזה ממסר יתאים,
האם אני צריך אחד שהוא INTERLOCK? לא ממש סגור מה לחפש.
אותה שאלה לגבי פתיחת שער החנייה,הייתי "מתלבש" על הRF שמגיע עם השער אך ממה שקראתי הוא מוצפן
ואין אפשרות לקרוא את הקוד שלו (אם מישהו התנסה אחרת אשמח לדעת).
2.התקנתי את אלקסה על הפלאפון שלי(אנדרואיד) ,האם אני יכול להפעיל את ה ECHO DOT שנמצא בבית בפקודות קוליות?
3.האם אפשר להעיר מחשב (WOL) באמצעות אלקסה?
תודה!
1. האם השלט מגיע מהבית עד השער? אם אתה רוצה אתה יכול לחבר את הכפתור של השלט עם מגע יבש...
2. עקרונית כן. ניסיתי אלקסה בבית ובעבודה והוא שלח לי מהעבודה פקודות לתוך הרשת (בלי פתיחת פורטים) ....
3. כן, אולי עם habridge אבל בטוח עם ift
https://www.google.co.il/amp/s/www.cnet ... n-your-pc/
2. עקרונית כן. ניסיתי אלקסה בבית ובעבודה והוא שלח לי מהעבודה פקודות לתוך הרשת (בלי פתיחת פורטים) ....
https://www.google.co.il/amp/s/www.cnet ... n-your-pc/
-
צפיד
-
- חבר ותיק

·לגבי שער הולכי רגל - יפתח מהאינטרקום, כרגע אני בתהליך לימוד הנושא אולי אמצא אינטרקום ip שעובד עם אלקסה,ahiel כתב:1. האם השלט מגיע מהבית עד השער? אם אתה רוצה אתה יכול לחבר את הכפתור של השלט עם מגע יבש...
https://www.google.co.il/amp/s/www.cnet ... n-your-pc/...
שער חנייה נפתח עם שלט rf, הייתי רוצה למצוא פתרון שאוכל לשלוט על שניהם מאלקסה/אפליקציה
-
צפיד
-
- חבר ותיק

·תודה,ahiel כתב:אתה יכול עקרונית לחבר את הכפתור של השלט ל-sonoff או אם אתה מתכנן כבר להשקיע בבית חכם אז לקנות zwave ולחבר אליו מגע יבש......
איזה בקר יוכל להתאים עבור שער הולכי רגל ?להבנתי מדובר בNC עם פתיחת השער לכמה שניות,
כמו כן איזה בקר יוכל להתאים לשער החנייה ,הוא כבר צריך להתאים למצב פתיחה וסגירה של השער.
לא כל כך רוצה להכנס ל ZWAVE ,מרגיש לי מסובך ויקר ,
פתרון כמו SONOFF עונה לי הצרכים.