פרטנר TV בשיתוף פעולה עם קרטינה

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
YanivPL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #1 

הודעה לעיתונות
פרטנר TV בשת"פ בלעדי עם שירות התוכן 'קרטינה TV ישראל'

אפליקציית 'קרטינה TV ישראל' המיועדת לקהל דוברי הרוסית כוללת מעל 50 ערוצים מובילים מישראל ומהעולם

900 לקוחות פרטנר TV הראשונים שירכשו מנוי ל'קרטינה TV ישראל', ייהנו מהנחה של 50% למנוי בכל חודש למשך שנה

[imgbig]https://i.imgur.com/KI2D7pR.jpg[/imgbig]

פרטנר TV משיקה את שיתוף הפעולה הבלעדי עם שירות התוכן המוביל בשפה הרוסית 'קרטינה TV ישראל', עם הצעה ייחודית ללקוחות הטלוויזיה של פרטנר: מנוי חודשי ל'קרטינה TV ישראל' בהנחה של 50% למשך שנה ל-900 המצטרפים הראשונים, כלומר, ב- 49.5 ש"ח לחודש.

מחיר המנוי לשירות התוכן 'קרטינה TV ישראל', עומד על 99 שקלים לחודש, והוא כולל יותר מ-50 ערוצים מובילים בשפה הרוסית, בתחומי החדשות, סרטים וסדרות, בידור, לייף סטייל, תרבות, מוסיקה, ילדים, ועוד, כולל הערוצים דוברי הרוסית מישראל – ערוץ 9 ו-ILand. רשימת הערוצים המלאה ופרטים נוספים על השירות זמינים באתר פרטנר, בעברית וברוסית.

בכך, מציעה פרטנר TV את המוצר המושלם למשפחות דוברות רוסית, שיכולות ליהנות מעושר התכנים של 'קרטינה TV ישראל', לצד עשרות ערוצי פרטנר TV, VOD עשיר ושירות נטפליקס, המציע תכנים לכל הגילאים, גם בשפה הרוסית.

הממשק המתקדם של פרטנר TV, מאפשר שילוב בין תכני פרטנר TV, לבין עולם אפליקציות התוכן אותן ניתן להוסיף על גבי הממיר. הגישה לתכנים של אפליקציות כדוגמת נטפליקס, יוטיוב ו'קרטינה TV ישראל', נעשה ישירות מתפריט הבית.

שירות הטלוויזיה פרטנר TV כולל עשרות ערוצים חיים, אלפי שעות VOD, צפייה בתכני הערוצים עד שבועיים אחורנית באמצעות Catch Up מהטלוויזיה ומהנייד, ממיר 4K, גישה ישירה בלחיצת כפתור מהשלט לתכני נטפליקס ויוטיוב, הורדת תכנים מה-Google Play כחלק אינטגרלי מהממשק ועוד, במחיר של 69 שקלים. כל לקוחות פרטנר TV נהנים ממנוי לשירות נטפליקס ב-HD לחצי שנה במתנה, וההצטרפות לשירות הטלוויזיה של פרטנר כוללת התקנה על ידי טכנאי בבית הלקוח, ללא עלות נוספת.

לקוחות פרטנר המצטרפים לשירות 'קרטינה TV ישראל' ייהנו ממוקד תמיכה מקצועי של קרטינה בשפה הרוסית, הפועל 24/7 במספר *9505. לקבלת שירות ותמיכה בכל הנושאים הקשורים בפרטנר TV, ניתן לפנות לכל אחת מעשרות חנויות פרטנר ברחבי הארץ, לצ'אט באתר פרטנר או לערוץ השירות בעמוד הפייסבוק של פרטנר, למוקד השירות הטלפוני, וכן למוקד הטלוויזיה של פרטנר הזמין גם הוא 24/7 לטובת לקוחות פרטנר TV.

בשירות פרטנר TV עשרות ערוצים חיים, בהם:

ברודקאסט: כאן 11 (HD), קשת (12 ב-HD), רשת (13 ב-HD), ערוץ 10 (14 ב-HD), כאן בערבית, ערוץ 20, חינוכית 23, ערוץ 24, ערוץ הכנסת

בידור, טבע, לייף סטייל: ערוץ טדי (15 ב-HD) ערוץ צחוק ישראלי בלעדי, VICELAND, נשיונל ג'יאוגרפיק + Wild (HD), AMC, Food Network, יאמיז, Travel Channel, ערוץ MEZZO (יעלה במהלך ינואר), ויוה, ויוה פלוס, ערוץ האופנה FTV, בית+, ערוץ ההידברות

ערוצי ילדים: ערוץ הילדים, לוגי, ג'וניור, GINX, ערוץ הכוכבים, בייבי, Zoom, A+ לגדול חכם

ספורט: 5 ערוצי הספורט הנצפים בישראל, מבית ערוץ הספורט:sport5, 5plus, 5live 5gold ו- 5sport HD

חדשות ואקטואליה מהעולם: CNN, Fox News, Fox Business, France24 (צרפתית, אנגלית, ערבית), TV5

ספריית VOD זמינה ללא תוספת תשלום: מגוון תכנים מהארץ ומהאולפנים המובילים בעולם, בהם אולפני דיסני, וורנר, ניקולודיאון, יוניברסל, ABC, סוני ועוד, ומגוון תכני ילדים מתורגמים ומדובבים לעברית.

גישה ישירה לתכני יוטיוב, מאגר הווידאו הגדול בעולם, הכולל מגוון תכני ילדים, מוסיקה, חדשות, הרצאות, סדרות, סרטים ועוד – בלחיצת כפתור ייעודי בשלט

גישה ישירה בלחיצת כפתור בשלט לתכני Netflix, הפתוחים ללא עלות למנויי פרטנר TV לחצי שנה, בחבילת הצפייה של נטפליקס באיכות HD.

טכנולוגיה וממשק:

ממיר 4K עם מערכת הפעלה Android TV וממשק הפתוח להוספת אפליקציות תוכן, משחקים, ומוסיקה ישירות מה-Google Play

יכולת "שיגור" (casting) של תכנים ממסך הסמארטפון אל מסך הטלוויזיה

יכולות הקלטה מהממיר, הסמארטפון והטאבלט, ושירות Catch Up המתקדם בישראל – לצפייה בתכניות ששודרו בערוצים השונים, עד שבועיים אחורנית, ללא צורך בהקלטה מראש.
...

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

@YanivPL
·

חבילת טלוויזיה מלאה תעלה כרגע 69 ש"ח + 40 לנטפליקס + 99 לקטרינה = 198 ש"ח לפני אינטרנט

זול? יקר?

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #3 

לסלקום יש חבילה רוסית ב-29 ש"ח, אמנם "רק" 20 ערוצים, אבל עדיין...

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

@ariesjer
·

יש 20 ערוצים בתשלום+ 2 ערוצים בחינם (ערוץ 9 וערוץ סרטים) סה"כ 22 ערוצים
(ובנוסף בחבילת הבסיס סרטים וסדרות, לא הרבה אבל קיים)

אם נעבור לעולם החשבון אז 29/22 = 1.31 ש"ח לערוץ

99/50 = 1.98 ש"ח לערוץ

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #5 

נראה לכם באמת שיש צופי טלויזיה דוברי רוסית שמשלמים על חבילות כאלו ? לכל היותר יש את אלו שרגילים להוט/יס ולערוצים שיש שם.. השאר מתקינים צלחת פרטית או מתחברים ל IPTV.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #6 

דווקא קרטינה זה שירות וותיק, למעשה זה שירות ה-OTT הראשון בישראל.
אני מאמין שיש לו קהל מנויים.

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

לאור החבילות החדשות ביס - לקוחות דוברי רוסית יכולים לבחור בין האלטרנטיבות הבאות
(כולל VOD , ספורט 5 ו-ONE)

סלקום 128 ש"ח

יס 199 ש"ח

פרטנר+קטרינה+נטפליקס+ONE סטינג - 218 ש"ח

סטינג לא מציעים כרגע ספורט 5 או חבילה לדוברי רוסית

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #8 

לא מבין על מה המהומה...
אם עושים את זה דרך קרטינה עצמם (אצל קרטינה מדובר בכ140 ערוצים, כולל ערוץ 9, ללא ערוצים ישראלים בעברית) ולקבל ממיר אנדרואיד רגיל עם אותם תכונות שיש בשירות של פרטנר, כולל VOD, ב100₪ לחודש או קצת יותר...

Ness
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

דווקא בימים האחרונים עושה סקר על האפשרויות טלויזיה בארץ לדוברי רוסית (במקרה שלי אנשים מבוגרים). מעניין אותי האם בסלקום טיוי מתרגמים את הערוצים לרוסית ואת כל ה-VOD או שזה רק ערוצים רוסיים וכמה סרטים מובחרים וסדרות? אני עצמי הייתי בסלקום שנה ועזבתי לטובת IPTV לפני שכל הקטע של רוסית נכנס לפועל.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #10 

Ness כתב:דווקא בימים האחרונים עושה סקר על האפשרויות טלויזיה בארץ לדוברי רוסית (במקרה שלי אנשים מבוגרים). מעניין אותי האם בסלקום טיוי מתרגמים את הערוצים לרוסית ואת כל ה-VOD או שזה רק ערוצים רוסיים וכמה סרטים מובחרים וסדרות? אני עצמי הייתי בסלקום שנה ועזבתי לטובת IPTV לפני שכל הקטע של רוסית נכנס לפועל.
...
עשיתי ניסיון איתם לפני כחודשיים.
לא, אין תרגום ערוצים (כמו שיש ביס או הוט).
יש חבילה של כ-20 ערוצים ברוסית. חינם לחצי שנה, לאחר מכן 30 שקל לחודש (אם אני לא טועה).
ויש תכני vod בודדים: למשל אין שום תכנים לילדים. יש בערך 10 סרטים, וכו'.
מה שכן, הערוצים מוקלטים אוטומטית שבוע אחורה. כך שבתורה תחליף לvod, אפשר ללכת למשל לערוץ לילדים ולבחור כל תוכנית ששודרה בשבוע האחרון. למשל למצוא את כל הפרקים של סידרה מסויימת ששודרה השבוע.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

@mdk_25
·לפי האתר של פרטנר, במסגרת השירות של פרטנר, לקרטינה יש כ-55 ערוצים. התשלום החודשי הוא 49.5₪ בחצי שנה הראשונה, ולאחר מכן 99₪.
אולי אתה מדבר על סלקום...
ולגבי הקלטת ערוצים אוטומטית לשבוע אחורה, קרטינה עשו את זה בארץ לפני כולם.
אצל קרטינה עצמם בלי קשר לפרטנר יש הקלטת ערוצים של עד שבועיים אחורה. ואני מניח שזה ככה גם בפרטנר, אין סיבה שלא...

Ness
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #12 

כמובן זה היה על סלקום.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

Ness כתב:כמובן זה היה על סלקום.
...
·
צודק, לא קראתי את הציטוט סליחה.

נחליאלי_לי
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #14 

לשלם 100 שקל ולתרץ את זה בכך שיש הרבה ערוצים? לא תודה
לשלם 50 לחצי שנה "הנחה" גם לא תודה
מילא, תנו חינם לחצי שנה, תסתפקו בדמי מנוי
גם ככה אתם לא מפסידים. אבל 100 שקל / 50 שקל?
שקלתי, היום כבר לא

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

נחליאלי_לי כתב:לשלם 100 שקל ולתרץ את זה בכך שיש הרבה ערוצים? לא תודה
לשלם 50 לחצי שנה "הנחה" גם לא תודה
מילא, תנו חינם לחצי שנה, תסתפקו בדמי מנוי
גם ככה אתם לא מפסידים. אבל 100 שקל / 50 שקל?
שקלתי, היום כבר לא
...
·
זה או יותר, המחיר של קרטינה עצמם, אבל אין להם ערוצים ישראלים בכלל, אפילו לא עידן פלוס, רק ערוץ 9...

נחליאלי_לי
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

אני מסתכל מה שהשוק מציע לי, לא אכפת לי כמה עולה קרטינה. הם לא אוהבים לקוחות "חכמים" כמוני
לא צריך יותר מ 5-10 ערוצי רוסית
כמו שאף ישראלי/דובר עברית
לא צריך יותר מ 5-10 ערוצים ישראלים
תעשו ניסוי, תגידו אם אני לא צודק
אצל רוב הבתים בארץ , דוברי העברית
אפשר להסתפק ב -

קשת
רשת
ערוץ עשר
כאן
חינוכית
24 מוזיקה

קלעתי לפחות ל 80%
ולא כיוונתי לדעת הפורום אלא לדעת "עמך"

אותו הדבר עם רוסים.
רוב התכנים? יש ביוטיוב (אצל הרוסים לא כמו אצל הישראלים, אין בעיה לשתף תכנים ב HD אפילו, הערוץ עצמו ביוטיוב)

תחתונה: יקר לשלם מעל 40 שח לערוצי רוסית. כרגע סלקום הכי סבירים

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

נחליאלי_לי כתב:אני מסתכל מה שהשוק מציע לי, לא אכפת לי כמה עולה קרטינה. הם לא אוהבים לקוחות "חכמים" כמוני
לא צריך יותר מ 5-10 ערוצי רוסית
כמו שאף ישראלי/דובר עברית
לא צריך יותר מ 5-10 ערוצים ישראלים
תעשו ניסוי, תגידו אם אני לא צודק
אצל רוב הבתים בארץ , דוברי העברית
אפשר להסתפק ב -

קשת
רשת
ערוץ עשר
כאן
חינוכית
24 מוזיקה

קלעתי לפחות ל 80%
ולא כיוונתי לדעת הפורום אלא לדעת "עמך"

אותו הדבר עם רוסים.
רוב התכנים? יש ביוטיוב (אצל הרוסים לא כמו אצל הישראלים, אין בעיה לשתף תכנים ב HD אפילו, הערוץ עצמו ביוטיוב)

תחתונה: יקר לשלם מעל 40 שח לערוצי רוסית. כרגע סלקום הכי סבירים
...
·
תזכור שמדובר בכ-55 ערוצים. אצל סטינג טיוי תמצא 55 ערוצים ב40₪? רק 5-6 ערוצים עולים 40₪...
אני לא דובר רוסית
אבל מכיר אישית משפחה קווקזית שאמרו לי שחסרים בסלקום עוד כמה ערוצים שהם צופים בהם ביס...
ובוא תצפה ביוטיוב, בלי לוח שידורים, בלי הקלטות, בלי פיצרים יעילים כמו קאצ׳אפ ובלי מעבר ערוצים מהיר ונוח
לגבי קהל ישראלי
יש בנות שלא יכולות בלי ערוצי ויוה...
יש כאלה שלא יכולים לוותר על ערוצי בידור ופנאי שיוסיפו קצת גיוון ועניין...
ולדעתי, כל הילדים, בכל בית בישראל, לא יכולים להסתפק רק בערוץ החינוכית...

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #18 

אני מניח שרוסים צעירים הם לא קהל היעד של קרטינה.
סביר להניח שבעתיד לא יהיו כמעט ערוצים רוסיים בארץ, כמו שאין ערוצים בפולנית בארץ, כי הפולנים הצעירים כבר לא דוברים את השפה ואין ביקוש.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

liorp כתב:אני מניח שרוסים צעירים הם לא קהל היעד של קרטינה.
סביר להניח שבעתיד לא יהיו כמעט ערוצים רוסיים בארץ, כמו שאין ערוצים בפולנית בארץ, כי הפולנים הצעירים כבר לא דוברים את השפה ואין ביקוש.
...
·
ולמה אתה בטוח שהרוסית תיעלם?
זו אחת משלושת השפות המדוברות ביותר בארץ, ולא רק בקרב מבוגרים. ופולנית זו שפה דומה אך לא פופולארית כל כך בארץ ובעולם כמו רוסית.
זה כמו שתגיד "כמו שמרוקאית נעלמה..." מרוקאית זו שפה דומה, אבל לא פופולארית בארץ ובעולם כמו ערבית.

גם ההורים של גיסי וגיסי מלמדים את אחיינית שלי רוסית... זו שפה שיש לה ביקוש.

נחליאלי_לי
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #20 

בישראל
קודם עברית או ערבית
אחר כך אנגלית ורוסית למרות שלדעתי יותר רוסית מאנגלית
שכחתם שעליה רוסית הביאה לא מעט לארץ?
מהנדסים? רופאים? הנדסאים? טכנאים? אדריכאלים?
באיזה שפה בדיוק נראה לכם שדיברו העולם - צרפתית?
ואותה עליה הקימה פה משפחה, וגם המשפחה הקימה משפחה
משמרים את השפה.
זה לא שאם פעם הייתה עליה גדולה מרוסיה, ודיברו רוסית
אז היום המשפחות החדשות שלהם כבר לא ידברו רוסית.
כי איזה אבא אמא לא רוצים שהבן ידע יותר משפה אחת? זה היתרון.
כמה שיותר שפות, במיוחד נפוצות - זה מעולה.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”