דרושה המלצה ל LCD ב- 10,500+-
שלום רב, ברצוני לקנות טלוויזית LCD בתקציב של בערך 10,500 אפשר לחרוג טיפה..
נתונים ושימושים:
רוב השימוש יהיה לצפייה בשידורי טלוויזיה של HOT מדי פעם סרטי DVD...
מרחק צפייה בערך 4 מטרים.
מישהו שאני מכיר המליץ לי על זאת : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog ... _id=412429
מה אתם אומרים עליה? הוא אמר לי שהיא פשוט חוויה.
עוד דבר קטן... אני לא הכי מבין בנושא והבנתי שהטלויזיה אינה תומכת באות rgb? אז מה עלי לעשות? לקנות כבל של svideo או משהו כזה? אפשר יותר הסברים לגבי זה?
ועוד שאלה קטנה.. איך אני יודע כשאני קונה LCD איזה חיבור יביאו לי איתה? יכול להיות שיביאו את הפשוט ביותר? (קומפוזיט אם אני לא טועה)..
אני יודע ששאלתי קצת הרבה שאלות אבל המליצו לי על הפורום ואני מאמין שאני אצא מפה עם ההחלטה הטובה ביותר.
נתונים ושימושים:
מרחק צפייה בערך 4 מטרים.
מישהו שאני מכיר המליץ לי על זאת : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog ... _id=412429
עוד דבר קטן... אני לא הכי מבין בנושא והבנתי שהטלויזיה אינה תומכת באות rgb? אז מה עלי לעשות? לקנות כבל של svideo או משהו כזה? אפשר יותר הסברים לגבי זה?
ועוד שאלה קטנה.. איך אני יודע כשאני קונה LCD איזה חיבור יביאו לי איתה? יכול להיות שיביאו את הפשוט ביותר? (קומפוזיט אם אני לא טועה)..
אני יודע ששאלתי קצת הרבה שאלות אבל המליצו לי על הפורום ואני מאמין שאני אצא מפה עם ההחלטה הטובה ביותר.
uknowmy כתב:ברור בשבילך עדיף פלזמה
ואני ממליץ לך Q7 50 אינצ
יש לי אותה חודשיים ואני מאוד מרוצה ממנה
רואים בה טוב מאוד ועוד אני מחובר בחיבורים הכי פשוטים כי עדיין לא היה לי זמן לקנות טרנסקודר וכבלים...
אני לא חושב שהQ7 50 נכנס בתקציב שלו...
הגעת למקום שבו קרוב לוודאי שיכולים לעזור לך יותר, מאלו ש"אמרו לך שעדיף LCD", ולאנשים כאן יש קצת יותר נסיון מאותם האנשים שהמליצו לך.
אצלנו אין כזה דבר "עדיף LCD", או "עדיף לפלאזמה".
אצלנו עדיף מה שהכי מתאים לשימושים שלך.
אם היית אומר שהשימושים שלך הם חיבור למחשב, גלישה באינטרנט, ומשחקי PS3 וXBOX 360, אז היינו ממליצים לך על LCD. אך בתקציב שלך, אם אתה אומר שבעתיד הקרוב תצפה רק בHOT וDVD, אין ספק שהQ7 תתאים לך יותר מLCD עם שידורי טלוויזיה בינוניים .AT BEST
אם היית אומר שהשימושים שלך הם חיבור למחשב, גלישה באינטרנט, ומשחקי PS3 וXBOX 360, אז היינו ממליצים לך על LCD. אך בתקציב שלך, אם אתה אומר שבעתיד הקרוב תצפה רק בHOT וDVD, אין ספק שהQ7 תתאים לך יותר מLCD עם שידורי טלוויזיה בינוניים .AT BEST
דבר ראשון אולי לא הבנתם.. אמרתי שהטלוזיה תשמש ל- HOT,DVD,PS2sunny_jim כתב:הגעת למקום שבו קרוב לוודאי שיכולים לעזור לך יותר, מאלו ש"אמרו לך שעדיף LCD", ולאנשים כאן יש קצת יותר נסיון מאותם האנשים שהמליצו לך.
אם היית אומר שהשימושים שלך הם חיבור למחשב, גלישה באינטרנט, ומשחקי PS3 וXBOX 360, אז היינו ממליצים לך על LCD. אך בתקציב שלך, אם אתה אומר שבעתיד הקרוב תצפה רק בHOT וDVD, אין ספק שהQ7 תתאים לך יותר מLCD עם שידורי טלוויזיה בינוניים .AT BEST...
דבר שני בתקציב כזה גדול אני רוצה עוד שנתיים שלוש לראות HDTV באיכות טובה ולא בפלזמה שהרזולוציה מאוד נמוכה ועוד שלוש שנים או מתי שהטכנולוגיה הזו תיכנס לשימוש, אני איאלץ לקנות טלויזה חדשה.
panim כתב:שלום רב, ברצוני לקנות טלוויזית LCD בתקציב של בערך 10,500 אפשר לחרוג טיפה..
נתונים ושימושים:
מרחק צפייה בערך 4 מטרים.
אני יודע ששאלתי קצת הרבה שאלות אבל המליצו לי על הפורום ואני מאמין שאני אצא מפה עם ההחלטה הטובה ביותר....
איפה ציינת PS2?
- Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
וגם אם זה PS2 הרזולוצייה של פלזמה מספיקה ביותר, PS3 זה כבר נושא אחר...josef_he כתב:panim כתב:שלום רב, ברצוני לקנות טלוויזית LCD בתקציב של בערך 10,500 אפשר לחרוג טיפה..
נתונים ושימושים:
מרחק צפייה בערך 4 מטרים.
אני יודע ששאלתי קצת הרבה שאלות אבל המליצו לי על הפורום ואני מאמין שאני אצא מפה עם ההחלטה הטובה ביותר....
איפה ציינת PS2?...