שרשור תגובות: XPS 15: נותן פייט למקבוק
עוד משתמש ב9550 של שנה שעברה, דל XPS בהחלט הנייד הכי טוב שיצא לי להשתמש בו
החיסרון היחיד הוא שהTD משתמש רק ב2 נתיבים, ולא מגיע למאה אחוז מהמהירות אליה מסוגל ההתקן, ולכן חיבור כרטיס מסך חיצוני דרך חיבור זה לא אפקטיבי כמו ברייזר בלייד לדוגמא
החיסרון היחיד הוא שהTD משתמש רק ב2 נתיבים, ולא מגיע למאה אחוז מהמהירות אליה מסוגל ההתקן, ולכן חיבור כרטיס מסך חיצוני דרך חיבור זה לא אפקטיבי כמו ברייזר בלייד לדוגמא
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
תודה על הסקירה.
מה המחיר של הדגמים, עם מסך 4K/בלי, עם טאצ'/בלי...?
מה המחיר של הדגמים, עם מסך 4K/בלי, עם טאצ'/בלי...?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
האמת שבהמלצתי, חבר טוב שלי רכש את דגם ה-1080. את הנתונים של חיי הסוללה לקחתי ממנו.pup26 כתב:ועוד משהו - חיי הסוללה לא קרובים ל8 שעות, יש לי את דגם ה1080 עם מעבד 7820 - בשימוש אינטנסיבי זה שתיים-שלוש גג....
לא סבלתי משום בעיות של התחממות.. באשר לכרטיס רשת, במיוחד בשבועות הראשונים היו לי איתו בעיות. הפתרון היה די פשוט - להתקין בעצמי את הדרייברים הכי עדכניים מהאתר של אינטל ולא מהאתר של DELL.sagico כתב:מעניין האם בעיות שדיווחו עליהם בעבר כמו כרטיס רשת אלחוטי בעייתי, והתחממות של הנייד טופלו כראוי...
sigamore כתב:תודה על הסקירה![]()
יתכן שפספסתי אבל לא ראיתי ציון ספציפי של מחיר המחשב....
אני לא בטוח לגבי המחירים של שאר הדגמים, אך הדגם שאני סקרתי (16GB RAM, מסך 4K טאץ', 512GB SSD) עומד על כ-8,900 שקלים. עדכנתי את זה גם בכתבה.hipoo כתב:תודה על הסקירה.
מה המחיר של הדגמים, עם מסך 4K/בלי, עם טאצ'/בלי...?...
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו