מקלט DVB T2 לחיבור ל NAS לעבודה עם Plex
אז אני מחפש מקלט USB לחבר ל QNAP NAS שלי ושיעבוד עם Plex. אני יודע שזה אולי דרישות קצת מוגזמות, אבל זאת התכנית...
Plex בעיקרון ממליצים על SiliconDust HDHomeRun או על DVBLogic TVButler 100TC (כאן ) אבל לא מוכרים אותם בארץ, והם עולים מינימום 50 יורו באירופה.
למישהו יש ניחוש מה יעבוד ממה שמוכרים בארץ?
תודה
עריכה: אחרי שכתבתי חשבתי שאולי זה יותר מתאים לפורום מחשוב - אני לא בטוח. אכתוב גם שם...
עריכה2: אי אפשר לכתוב גם פה וגם שם - אם המנהלים חושבים שיותר נכון שם - אנא העבירו, תודה.
Plex בעיקרון ממליצים על SiliconDust HDHomeRun או על DVBLogic TVButler 100TC (כאן ) אבל לא מוכרים אותם בארץ, והם עולים מינימום 50 יורו באירופה.
למישהו יש ניחוש מה יעבוד ממה שמוכרים בארץ?
תודה
עריכה: אחרי שכתבתי חשבתי שאולי זה יותר מתאים לפורום מחשוב - אני לא בטוח. אכתוב גם שם...
עריכה2: אי אפשר לכתוב גם פה וגם שם - אם המנהלים חושבים שיותר נכון שם - אנא העבירו, תודה.
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לי יש את ה-HDHomeRun וה-PLEX מכיר אותו (לא משנה דרך איזה מכשיר כי הוא מחובר לרשת).
הבעיה שנתקלתי בה היא עם ה-PLEX ולא עם המכשיר עצמו- על מנת לעבוד עם ה-HDHomeRun אתה צריך להריץ WIZARD של הגדרות , שאחת מהן היא בחירת המדינה שבה אתה גר (על מנת שהוא יוכל לקבל את ה-EPG ולסרוק את הערוצים). מדניתנו הקטנה לא מופיעה ברשימת המדינות שיש שם.
ניסיתי כמה מדינות אחרות אבל ללא הצלחה.
אם ישתנה משהו אז אנסה שוב דרך PLEX , כרגע אני עובד עם המכשיר דרך ADDON שיש ל-KODI שמותקן על ה-MiBox שיש לי. עובד מעולה (רק שאין EPG).
הבעיה שנתקלתי בה היא עם ה-PLEX ולא עם המכשיר עצמו- על מנת לעבוד עם ה-HDHomeRun אתה צריך להריץ WIZARD של הגדרות , שאחת מהן היא בחירת המדינה שבה אתה גר (על מנת שהוא יוכל לקבל את ה-EPG ולסרוק את הערוצים). מדניתנו הקטנה לא מופיעה ברשימת המדינות שיש שם.
ניסיתי כמה מדינות אחרות אבל ללא הצלחה.
אם ישתנה משהו אז אנסה שוב דרך PLEX , כרגע אני עובד עם המכשיר דרך ADDON שיש ל-KODI שמותקן על ה-MiBox שיש לי. עובד מעולה (רק שאין EPG).
@amirchen
יש גם אפליקציה של HDHOMERUN לאנדרואיד TV/
יצא לך לנסות ?
https://play.google.com/store/apps/deta ... view&hl=en
יש גם אפליקציה של HDHOMERUN לאנדרואיד TV/
יצא לך לנסות ?
https://play.google.com/store/apps/deta ... view&hl=en
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
@meir7777
·
יצא לי לנסות , אבל היא כנראה לא "אפויה: עד הסוף. ברוב מהמקרים קיבלתי הודעת שגיאה שלא ניתן להזרים את הערוץ.
אני יודע שזו לא בעיה של רשת או מכשיר , כי התקנתי את האפליקציות של windows ושל macos והן עובדות מעולה.
רק הגרסה של האנדרואיד עדיין לא יציבה (וחבל).
·
יצא לי לנסות , אבל היא כנראה לא "אפויה: עד הסוף. ברוב מהמקרים קיבלתי הודעת שגיאה שלא ניתן להזרים את הערוץ.
אני יודע שזו לא בעיה של רשת או מכשיר , כי התקנתי את האפליקציות של windows ושל macos והן עובדות מעולה.
רק הגרסה של האנדרואיד עדיין לא יציבה (וחבל).