hisense m7000 אינטש 75 בעיות מוזרות בגירסת קושחה 1016
כבר שבוע עם המסך הזה.... כמה תופעות מוזרות. מה דעתכם?
מחבר אליו בכבלי HDMI תומכי HDR גם את ה NVIDIA SHIELD וגם XBOX-S בו אני צופה בכותרי בלוריי 4K HDR
1. מצליח לקבל HDR 4K רק כאשר בתפריט הגדרות HDMI של המסך אני מסמן HDMI 2.0 במצב רגיל. אם אני מסמן מצב משופר אני מקבל רק רזולוציית FHD 1080P בשני המכשירים ולא יכול לקבל 4K אפילו רגיל בלי HDR ... יכול להיות שבקושחה הזאת הכניסו הפוך את 2 המצבים?
2. בשילד אם אני מסמן רזולוציה של 4K מומלצת אוטומטית 60FPS מצב BT709 אז הוא בכלל לא עובר ל HDR בנטפליקס או ביוטיוב. הדרך היחידה לקבל HDR היא אם אני מגדיר בשילד רזולוציה של 4K 30FPS REC2020 אבל זה מעצבן כי אז כל התכנים 30FPS בלבד
רעיונות?
מחבר אליו בכבלי HDMI תומכי HDR גם את ה NVIDIA SHIELD וגם XBOX-S בו אני צופה בכותרי בלוריי 4K HDR
1. מצליח לקבל HDR 4K רק כאשר בתפריט הגדרות HDMI של המסך אני מסמן HDMI 2.0 במצב רגיל. אם אני מסמן מצב משופר אני מקבל רק רזולוציית FHD 1080P בשני המכשירים ולא יכול לקבל 4K אפילו רגיל בלי HDR ... יכול להיות שבקושחה הזאת הכניסו הפוך את 2 המצבים?
2. בשילד אם אני מסמן רזולוציה של 4K מומלצת אוטומטית 60FPS מצב BT709 אז הוא בכלל לא עובר ל HDR בנטפליקס או ביוטיוב. הדרך היחידה לקבל HDR היא אם אני מגדיר בשילד רזולוציה של 4K 30FPS REC2020 אבל זה מעצבן כי אז כל התכנים 30FPS בלבד
רעיונות?
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 06/01/2018 23:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא יודע אם זה קשור אבל האם מחובר לרסיבר שלך גם מקרן שהוא לא 4K?
כי אצלי (וגם אצל אחרים) ברגע שהיה מוגדר שהפלט של הוידאו יצא לשני ההתקנים (מסך 4K ומקרן FHD) אז קיבלתי רק FHD. כדי לקבל 4K במסך אני חייב להגדיר ברסיבר שיוציא פלט רק למסך
כי אצלי (וגם אצל אחרים) ברגע שהיה מוגדר שהפלט של הוידאו יצא לשני ההתקנים (מסך 4K ומקרן FHD) אז קיבלתי רק FHD. כדי לקבל 4K במסך אני חייב להגדיר ברסיבר שיוציא פלט רק למסך
טוב אז נמצא הפתרון אחרי שעות -
פשוט מאוד, לאחר שמסמנים במסך "מצב משופר" צריך להוציא מהחשמל גם את המסך וגם את הרסיבר ושאר המקורות
ואז לחבר לחשמל קודם את המסך, אח"כ את הרסיבר ובסוף את המקורות. וזה אז עובד ..... !!
עכשיו גם באקסבוקס וגם בשילד יש לי נטפליקס ב HDR
ובשילד הרזולוציה היא 4K60FPS REC2020
עדיין יש בעיה עם אפליקציית היוטיוב בשניהם, אי אפשר לעבור במסך ל"מצב תמונה" HDR, האפשרות הזאת נשארת כבויה.
יש למישהו רעיון?
פשוט מאוד, לאחר שמסמנים במסך "מצב משופר" צריך להוציא מהחשמל גם את המסך וגם את הרסיבר ושאר המקורות
ואז לחבר לחשמל קודם את המסך, אח"כ את הרסיבר ובסוף את המקורות. וזה אז עובד ..... !!
עכשיו גם באקסבוקס וגם בשילד יש לי נטפליקס ב HDR
ובשילד הרזולוציה היא 4K60FPS REC2020
עדיין יש בעיה עם אפליקציית היוטיוב בשניהם, אי אפשר לעבור במסך ל"מצב תמונה" HDR, האפשרות הזאת נשארת כבויה.
יש למישהו רעיון?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יוטיוב לא תומך ב HDR בשילד או במסך הזה
אם אתה לא בררן, ממש משועמם,
מת לקרוא את מאות אלפי הפוסטים כאן בפורום על המסך הזה
ואח"כ לבקש עידכונים וכיולים, אז לך עליו.
מה אתה מצפה שאנשים שכותבים בשרשורים הספציפים ורכשו אותו, יענו לך?
אם לא היית בפורום ולא שואל, כנראה היית כבר קונה אותו בגלל מחירו, אבל שאלת...
מת לקרוא את מאות אלפי הפוסטים כאן בפורום על המסך הזה
ואח"כ לבקש עידכונים וכיולים, אז לך עליו.
מה אתה מצפה שאנשים שכותבים בשרשורים הספציפים ורכשו אותו, יענו לך?
אם לא היית בפורום ולא שואל, כנראה היית כבר קונה אותו בגלל מחירו, אבל שאלת...