הוזלת מפרט שקיבלתי: רסיבר + רמקולים 5.1 + זוג רמקולים חיצוניים
שלום לכולם,
יש לי בבית הכנה ל6 רמקולים (הועברו חוטים): 4 בתוך הסלון (זוג בקיר הטלויזיה ועוד זוג בקיר הנגדי) ו-2 מהסלון למרפסת.
אני מעוניין לאפשר מצב של שמיעת מוסיקה מטלויזיה חכמה /דיסק און קי/מכשיר נייד בסלון הבית או שמיעה של המוזיקה בחוץ במרפסת (מצב בו ארצה לשמוע את המוסיקה גם בתןך הבית וגם מחוצה לו בו זמנית נראה לי לא שכיח כרגע).
כלומר לאפשר גמישות מלאה בחלוקת הסאונד בתוך הבית ומחוצה לו
גודל הסלון אגב - כ30 מ"ר
אופי השימוש הצפוי במערכת - 70% מוזיקה/ 30% סרטים וסדרות.
הלכתי לחנות מומלצת איזור חיפה וקיבלתי מפרט של:
- רסיבר של דנון דגם 2400
-רמקולים 5.1 של focal sib & cub
- 2 רמקולים חיצוניים של monitor audio climate
סה"כ ב11000 שקל
הסאונד נשמע פגז אבל העלות - יותר מכפול ממה שתכננתי להוציא
כשניסיתי לברר על משהו פשוט יותר - גרמו לי להבין שלא כדאי
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דרכים להוזיל את עלות המפרט בהתאם לצרכי המתוארים (הן ע"י שינוי המפרט והן ע"י המלצה על הזמנה מאמאזון/איביי וכו') - אני רוצה לתחום הכל באיזור ה-5000 ש"ח ומוכן לרדת (קצת) באיכות - ורוצה לעשות זאת בצורה מושכלת.
תודה רבה !
יש לי בבית הכנה ל6 רמקולים (הועברו חוטים): 4 בתוך הסלון (זוג בקיר הטלויזיה ועוד זוג בקיר הנגדי) ו-2 מהסלון למרפסת.
אני מעוניין לאפשר מצב של שמיעת מוסיקה מטלויזיה חכמה /דיסק און קי/מכשיר נייד בסלון הבית או שמיעה של המוזיקה בחוץ במרפסת (מצב בו ארצה לשמוע את המוסיקה גם בתןך הבית וגם מחוצה לו בו זמנית נראה לי לא שכיח כרגע).
כלומר לאפשר גמישות מלאה בחלוקת הסאונד בתוך הבית ומחוצה לו
גודל הסלון אגב - כ30 מ"ר
אופי השימוש הצפוי במערכת - 70% מוזיקה/ 30% סרטים וסדרות.
הלכתי לחנות מומלצת איזור חיפה וקיבלתי מפרט של:
- רסיבר של דנון דגם 2400
-רמקולים 5.1 של focal sib & cub
- 2 רמקולים חיצוניים של monitor audio climate
סה"כ ב11000 שקל
הסאונד נשמע פגז אבל העלות - יותר מכפול ממה שתכננתי להוציא
כשניסיתי לברר על משהו פשוט יותר - גרמו לי להבין שלא כדאי
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דרכים להוזיל את עלות המפרט בהתאם לצרכי המתוארים (הן ע"י שינוי המפרט והן ע"י המלצה על הזמנה מאמאזון/איביי וכו') - אני רוצה לתחום הכל באיזור ה-5000 ש"ח ומוכן לרדת (קצת) באיכות - ורוצה לעשות זאת בצורה מושכלת.
תודה רבה !
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
שמע, 5000 ש"ח זה פלוס מינוס עלות מינימלית של רסיבר עם 2 איזורים וסאב נורמלי שיכול לסחוב סלון של 30 מ"ר.
עכשיו לזה אתה רוצה להוסיף 7 רמקולים...
אפשר למצוא מערכות 5.1 סבירות עם רסיבר ב 5K זה בטוח. אני מבין שזה בית חדש: מנסיון, אני לא ממליץ לך לעשות את זה. בסוף תיתקע לדי הרבה זמן עם משהו שלא בטוח שתהיה מרוצה ממנו.
אז אם אתה רוצה ללכת לכיוון ההוזלה תתחיל בחיפוש חבילות של 5.1 עם רסיבר ב 5K. יש חנויות מתמחות שמפרסמות כאלה דברים באתרים שלהם ובטוח יוכלו לעזור לך בחנות עצמה.
עכשיו לזה אתה רוצה להוסיף 7 רמקולים...
אפשר למצוא מערכות 5.1 סבירות עם רסיבר ב 5K זה בטוח. אני מבין שזה בית חדש: מנסיון, אני לא ממליץ לך לעשות את זה. בסוף תיתקע לדי הרבה זמן עם משהו שלא בטוח שתהיה מרוצה ממנו.
אז אם אתה רוצה ללכת לכיוון ההוזלה תתחיל בחיפוש חבילות של 5.1 עם רסיבר ב 5K. יש חנויות מתמחות שמפרסמות כאלה דברים באתרים שלהם ובטוח יוכלו לעזור לך בחנות עצמה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
צריך ללכת לשמוע. יש של Conton, Morel, Tannoy, Cabasse, Polk ועוד.
אם אהבת את ה Sib יש מצב ש Cabasse Alcyone יהיה בכיוון גם (לא שמעתי).
אם אהבת את ה Sib יש מצב ש Cabasse Alcyone יהיה בכיוון גם (לא שמעתי).
·Erezkr כתב:תודה על התשובה.
איני בקי בתחום, הבנתי שרסיבר 2 אזורים - כדאי ללכת על הדנון 2400. כדאי להזמין מאמאזון?
יעלה כ2000 שח להבנתי.
ב3000 ש"ח - איזה סט רמקולים ממליצים?...
2000 זה לא המחיר, יותר קרוב ל3000-2800 כנראה. במחיר קרוב לזה כבר יש חנויות שמוכרות בארץ - אני אישית גם הזמנתי את המכשיר מחו"ל אבל כשהפער למחירים פה היו יותר קרובים ל1000 שקל. היום לא הייתי מתלבט וקונה בחנות פה.