תמונה הכי טובה עד 43אינץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Johnik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מחפש טלויזיה לחדר שינה שיהיה בתוך הארון (הורדתי מדף ויש לי רוחב 1000ממ, גובה 710ממ ועומק 600ממ).
לפי המגבלה הזאת ובהתחשב שהיא צריכה לעמוד על מעמד ראיתי שניתן להכניס גודל מסך מקסימלי של עד 43אינץ.
מבחינת האיכות תמונה אני מחפש מסך הכי טובה שיש היום בארץ בגודל הרצוי.
אני מבין שבגדלים האלא לא ניתן לממש את כל הפוטנציאל של 4K אך בכל זאת כן הייתי רוצה לקנות כי:
1. מעבד תמונה יותר טוב מאשר FHD
2. אני מנוי ל-Netflix כך שיוכל לשדרג את המנוי לתכנים של 4K.

הייתי בכמה חנויות וכרגע אהבתי את 2 מסכים בגודל 43אינץ Sony XE8096 ואת Samsung MU7000
ראיתי את שניהם אחד מול השני ושניהם נראו לי טוב לעין אך כאשר התחלנו לדבר על המחיר יצא ש-Sony עולה כמעט 2000ש"ח יותר.
מצד אחד אם אני לא רואה הבדל אז למה לשלם יותר מצד שני יכול להיות זה עניין של כיול ולכן ובהגדרות נכונות שינוי יכול להיות דרמטי.
שני המסכים לא כל כך יקרים כי הם קטנים יחסית לכן כן הייתי מוכן להשקיע עבור משהו איכותי יותר.
הייתי רוצה לקבל המלצות, הסברים או אפילו דגמים אחרים בגודל עד 43אינץ.
הצפיה בעיקר תכנים של SD/HD חצי חצי ואולי עכשיו גם קצת 4K דרך ה-Netflix
תודה מראש

nasdaq
טרול
טרול
תגובות: 119
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

הסמסונג נחמדה אבל השחורים בכלל לא משהו. בסוני עיבוד התמונה טוב יותר ובכלל בכל מה שקשור לאיכות התמונה טובה יותר מהסמסונג, אם שווה לך להוסיף על זה 2000 ש"ח רק אתה תחליט.

Johnik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

דווקא לפי השוואה עכשיו ראיתי בלינק Samsung קצת יותר טוב. הבנתי שסדרה 7000 של Samsung בארץ זה 6300 שנמכרת בארה"ב.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20179
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

נראה שה"מינוס" היחיד בסוני הוא שמדובר על מסך עם פאנל IPS. זה אומר זווית צפיה רחבה, אבל שחורים שנראים כמו אפור, במיוחד בחדר חשוך. למעט זאת נראה שהסני עדיפה מהסמסונג.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”