המלצה לרמקול BT בעלות של עד 450 ש"ח

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
R4r4r4r4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי חברים

אז כרגע אני משתמש ב- Harman Kardon Onyx Mini אם מישהו מכיר/שמע.

אמנם אני משתמש בו זמן קצר אך כבר הספקתי להתרשם מאיכות סאונד טובה באופן כללי, על אף שנוטה מעט לצרום בווליום גבוה.

הדבר העיקרי שמפריע לי בו זה הגודל והצורה שלו, שבעייתי עבורי בכך שאני משתמש בו בעיקר בשכיבה במיטה- הדבר מתבטא בכך שיש צורך להעמיד אותו והוא נוטה ליפול, בנוסף לכך שלא ניתן להשכיב אותו מאחר שהממברנה ממקומת בחלקו האחורי.

לכן יש לי עדיפות לרמקול בעל צורה יותר קונבציונלית ומוכרת, שטוח ככל האפשר. אם יהיה גם עמיד למים יהיה בכלל מצויין (מאזין בזמן מקלחת וחושש לקורוזיה).

תודה רבה!

Ta_78
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 269 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

@R4r4r4r4
רכשתי 2 רמקולים של JBL FLIP מסדרה 3 ואח"כ 4 .
הצליל ממש מעולה אך מדובר ברמקול עדין מאד שנוטה להתקלקל מהר.
ה- FLIP 4 הפסיק להיטען כעבור 3 חודשים ללא שום סיבה, מועבר לתיקון.
לפיכך, הרמקול הבא יהיה מחברה אחרת.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #3 

לי יש את ה SKULLCANDY
גם את דגם ה SOUNDMINE - עלה לי כ 40 שקלים ב BF בחנות BUG לפני כשנתיים, פשוט חיה קטנה ורעה, עם זמן סוללה מעולה.
וגם את דגם ה AIR RAID - עלה לי כ 250 שקלים ב BF בבאג לפני כשנה.
ה AIR RAID הראשון שקיבלתי היה עם בעיה של סוללה והוחלף מיד וללא שאלות.
השני עובד מעולה עד היום.
בסה"כ שניהם עמידים מאוד, בילו איתי בים, בריכה, בבית במקלחות ובתספורות שאני עושה לעצמי.
לא יודע להשוות אותם ממש לאחרים, אותי הם מאוד מספקים.
דווקא הקטן מאוד מפתיע בווליום שלו ועוצמתי, אני מרבה להשתמש בו.
האחר, עוצמתי קצת יותר כמובן, אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לגדולים כמוהו, אבל גם הוא בשימוש רב.

R4r4r4r4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

תודה רבה על העזרה

אנסה לחדד יותר את הכיוון שלי. בשנתיים האחרונות ביליתי עם JBL Clip, זהו רמקול ה- BT הראשון שלי והעוצמה הגבוהה ביחס לגודלו הפתיעה אותי מאוד. גם האיכות שלו די סיפקה אותי.

כרגע, אני מחפש משהו מעבר, הן בעוצמה והן באיכות.
חשוב לי שיהיו באסים בכמות סבירה, וכמה שיותר עוצמה לא יזיק, ובלבד שהדבר לא יבוא על חשבון האיכות.

האזנתי ל- JBL FLIP בחנות ובניגוד להתלהבות המוכרים שמבחינתם היה מדובר במוצר יחיד מסוגו, ההתרשמות שלי הייתה פושרת (אולי בעקבות הרעש בחנות והאזנה לא מספיקה).

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”