מכשיר Android TV חדש, מה דעתכם?
נתקלתי בקופסא הזאת ברשת. חיצונית היא נראית כמו הסטרימר ש Sting מספקים. מה דעתכם על המפרט? אני שוקל לקנות כזה לשימוש עם סלקום TV (אחרי שתיגמר לי חצי שנה של Netflix בפרטנר) ואם הממיר המובנה יקלוט עידן כמו שצריך אולי לוותר גם על סלקום ולהישאר עם רק עם Netflix.
https://www.channelmaster.com/Stream_Pl ... _TechSpecs
https://www.channelmaster.com/Stream_Pl ... _TechSpecs
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
@מספיקלי
·וכסטרימר ללא עידן מה דעתך? כרגע יש לי שיאומי ואת הממיר של פרטנר אחרי שהרבה זמן השתמשתי ברספסרי פאי עם קודי.
אני אוהב את השילוב בין אנדרואיד tv שמאפשר שימוש באפליקציות תוכן בצורה נוחה, לקודי שבעיני הממשק שלו מעולה (ועוזר קצת להשלים את מה שחסר בעזרת תכנים גנובים מהרשת
).
אני מחפש אופצית אנדרואיד tv שתהיה עדכנית וגם לא תעשה חור בכיס. המכשיר הזה נראה מתאים.
דעות?
·וכסטרימר ללא עידן מה דעתך? כרגע יש לי שיאומי ואת הממיר של פרטנר אחרי שהרבה זמן השתמשתי ברספסרי פאי עם קודי.
אני אוהב את השילוב בין אנדרואיד tv שמאפשר שימוש באפליקציות תוכן בצורה נוחה, לקודי שבעיני הממשק שלו מעולה (ועוזר קצת להשלים את מה שחסר בעזרת תכנים גנובים מהרשת
אני מחפש אופצית אנדרואיד tv שתהיה עדכנית וגם לא תעשה חור בכיס. המכשיר הזה נראה מתאים.
דעות?
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·יש גם עם הברגה RFנוקי כתב:@מספיקלי
אני אוהב את השילוב בין אנדרואיד tv שמאפשר שימוש באפליקציות תוכן בצורה נוחה, לקודי שבעיני הממשק שלו מעולה (ועוזר קצת להשלים את מה שחסר בעזרת תכנים גנובים מהרשת).
דעות?...
https://www.channelmaster.com/Stream_Plus_p/cm-7600.htm
@liorp
·מכיר את האפשרות ובעבר היה לי שרת לעידן ששידר לכל הבית אני מחפש פיתרון עם מינימום התעסקות.
אני נמצא הרבה מחוץ לבית וצריך משהו שגם אישתי תסתדר איתו בקלות
·מכיר את האפשרות ובעבר היה לי שרת לעידן ששידר לכל הבית אני מחפש פיתרון עם מינימום התעסקות.
אני נמצא הרבה מחוץ לבית וצריך משהו שגם אישתי תסתדר איתו בקלות
BSD
BSD
אני גם אשמח לשמוע על משהו יותר פשוט שישלב עידן פלוס ונטפליקס, אבל בינתיים זה הפתרון היחיד שמצאנו כאן בפורום.
או לחבר ממיר עידן פלוס (או ממיר פנימי אם יש בטלוויזיה) בנוסף למיבוקס לאותה טלוויזיה, פתרון פחות נוח, כי צריך לעבור כל פעם בין הממירים בשלט.
מהניסויים שעשיתי בזמנו השרת TVH ב-RPI די יציב, אבל לא בדקתי את זה מעבר לכמה שעות.
יש כאן אנשים שמשתמשים בפתרון הזה באופן יומיומי, נחכה לתשובות שלהם לגבי היציבות.
או לחבר ממיר עידן פלוס (או ממיר פנימי אם יש בטלוויזיה) בנוסף למיבוקס לאותה טלוויזיה, פתרון פחות נוח, כי צריך לעבור כל פעם בין הממירים בשלט.
מהניסויים שעשיתי בזמנו השרת TVH ב-RPI די יציב, אבל לא בדקתי את זה מעבר לכמה שעות.
יש כאן אנשים שמשתמשים בפתרון הזה באופן יומיומי, נחכה לתשובות שלהם לגבי היציבות.