איך אני אמור לבחור סאבוופר בצורה טובה?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9019
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
לקנות ולהתחדש.
ואתה יכול להיות רגוע כי אחרת יהיו לך קמטים במצח מהדאגות.
זה הסאב הכי נמכר שלהם והוא נותן יופי של תמורה (מניסיון).
ואתה יכול להיות רגוע כי אחרת יהיו לך קמטים במצח מהדאגות.
זה הסאב הכי נמכר שלהם והוא נותן יופי של תמורה (מניסיון).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אם בחרת איזה סאב - כך לבדיקה בבית, יש בחנויות ובטח בפיוצר סאב הדגמה.
לדעתי גם תוכל לקבל אותו לאיזה תקופה וגם איזה תמורת איזה תשלום צנוע - יכול להתשלם בעתיד.
גם יבואנים של סאבים אחרים מגיעים הביתה להדגמה ואם תרכוש לא יגבו מחיר של הדגמה.
לדעתי גם תוכל לקבל אותו לאיזה תקופה וגם איזה תמורת איזה תשלום צנוע - יכול להתשלם בעתיד.
גם יבואנים של סאבים אחרים מגיעים הביתה להדגמה ואם תרכוש לא יגבו מחיר של הדגמה.
Heavy Metal Is The Law
@genvirt
·
הייתי אצל פיוצר, שמעתי את הSB2000 (כי הPB2000 פשוט ענק מדי) ולא התלהבתי. הוא לא היה חזק מספיק ולא נתן לי את ההספק שרציתי. יכול להיות שהייתי צריך לשמוע עוד אבל מהשמיעה הקצרה, הבאס היה פשוט חלש. בגלל זה רציתי לדעת איך זה יישמע בבית.
אבי, זה שזה הסאבוופר הכי נמכר שלהם זה נהדר. אבל למה אני צריך לקנות אותו כי הוא הכי נמכר?
·
הייתי אצל פיוצר, שמעתי את הSB2000 (כי הPB2000 פשוט ענק מדי) ולא התלהבתי. הוא לא היה חזק מספיק ולא נתן לי את ההספק שרציתי. יכול להיות שהייתי צריך לשמוע עוד אבל מהשמיעה הקצרה, הבאס היה פשוט חלש. בגלל זה רציתי לדעת איך זה יישמע בבית.
אבי, זה שזה הסאבוופר הכי נמכר שלהם זה נהדר. אבל למה אני צריך לקנות אותו כי הוא הכי נמכר?
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
·Tux10 כתב:@genvirt
·
אבי, זה שזה הסאבוופר הכי נמכר שלהם זה נהדר. אבל למה אני צריך לקנות אותו כי הוא הכי נמכר?...
אתה הרי אמרת שהחדר שלך קטן אז איך אתה יכול להשוות איך שהוא ישמע בחדר קטן מול איך שהוא נשמע באולם התצוגה של פיוצ'ר
מה שאבי אומר זה נכון מאוד כי עם מספרים קשה להתווכח, אם הבס נשמע לך נמוך מידי אז יש ווליום ויש גם סאבים יותר גדולים.
מה שחשוב הוא היחס בין גודל החדר לגודל הסאב ואתה אמרת שהחדר שלך קטן (לא נתת מידות) אז לי נשמע באמת אבי צודק במאה אחוז עבור החדר שלך.
דבר נוסף שאני בטוח זה שפיוצ'ר ירימו את הכפפה ויתנו לך את הסאב הדגמה שלהם לזמן קצר לניסיון בבית.
ממתינים לשרשור התחדשתי
אם לא תתלהב Svs תנסה לדבר אם אודיופריק (ערן) הוא יבואן שלך jl audio הוא באה אישית להדגמה הביתה (תמורת תשלום צנוע מאוד ואם תרקוד מוצר כמובן זה כלול:))
סאבים מעולים , לא זולים , אבל אולי יתנו לך מה שאתה מחפש…
סאבים מעולים , לא זולים , אבל אולי יתנו לך מה שאתה מחפש…
Heavy Metal Is The Law
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@Tux10
הי, ראשית אתה לא חייב לקנות כלום.
שאלת שאלה ונקבת בדגם ספציפי אז קיבלת תשובה.
הסאב הזה קיים אצלי בבית וממלא חלל של 6*4 (חצי סלון וחצי השאר פתוח לפינת אוכל בואכה המטבח) בלי שום בעיה. חבר קנה אותו לאחרונה וגם אצלו נשמע פגז.
ובלי קשר ציינתי שהוא הסאב הנמכר ביותר שלהם ואין מה לעשות מספרים אף פעם לא משקרים.
עכשיו אם שמעת ולא התחברת הכל טוב.
החלל בפיוצ'ר אני מניח שונה מזה שאצלך כך שכל צריך להיות בפרופורציה. וגם שמעת בקצרה, אז...
אני בספק אם בחדר הקטן שלך כפי שציינת אפשר ליפול עם האב הזה אבל יש מספיק דגמים וגם חברות אחרות שתוכל לבדוק אם SVS לא מתאים לך לצורך...
הי, ראשית אתה לא חייב לקנות כלום.
שאלת שאלה ונקבת בדגם ספציפי אז קיבלת תשובה.
הסאב הזה קיים אצלי בבית וממלא חלל של 6*4 (חצי סלון וחצי השאר פתוח לפינת אוכל בואכה המטבח) בלי שום בעיה. חבר קנה אותו לאחרונה וגם אצלו נשמע פגז.
ובלי קשר ציינתי שהוא הסאב הנמכר ביותר שלהם ואין מה לעשות מספרים אף פעם לא משקרים.
עכשיו אם שמעת ולא התחברת הכל טוב.
החלל בפיוצ'ר אני מניח שונה מזה שאצלך כך שכל צריך להיות בפרופורציה. וגם שמעת בקצרה, אז...
אני בספק אם בחדר הקטן שלך כפי שציינת אפשר ליפול עם האב הזה אבל יש מספיק דגמים וגם חברות אחרות שתוכל לבדוק אם SVS לא מתאים לך לצורך...
חובה לבדוק את הסאב שברצונך לרכוש אצלך ב-חלל המיועד.
כפי שהוזכר, מאמין ש Future יסכימו להדגים לך כל סאב שתבחר מהם, וחנויות נוספות במידה ותראה רצינות לרכישה.
סאב מצריך תאימות עם החלל/שאר המערכת וכמובן הטעם האישי באופי הבאס/הסאב.
משחק של מיקום אופטימלי ככל הניתן, כיולו.
רק כך ניתן להתרשם היטב מסאב.
היו לי סאבים שעל הנייר היו פגז וקבלו כל מחמאה קיימת ובחלל בבדיקה אצלי התאכזבתי או שהיה קשה לי לשלבו/לכיילו בהתאם לחלל ושאר ירקות.
סאב זה הרמקול הקשה ביותר לשלב בכל מערכת
לא משנה מה עלותה, בין הפשוטות ביותר ועד המושקעות ביותר.
אולי פיספסתי אך מה התקציב?
כפי שהוזכר, מאמין ש Future יסכימו להדגים לך כל סאב שתבחר מהם, וחנויות נוספות במידה ותראה רצינות לרכישה.
היו לי סאבים שעל הנייר היו פגז וקבלו כל מחמאה קיימת ובחלל בבדיקה אצלי התאכזבתי או שהיה קשה לי לשלבו/לכיילו בהתאם לחלל ושאר ירקות.
אולי פיספסתי אך מה התקציב?
·itay123 כתב:חובה לבדוק את הסאב שברצונך לרכוש אצלך ב-חלל המיועד.
אולי פיספסתי אך מה התקציב?...
3500 התקציב. עדיפות ליציאותRCA מהסאב שהם חתוכות כבר ב80HZ כמו בSVS, כי אני עובד עם מוניטורים מוגברים ללא DSP.
3500 לסאב ראוי ומספק כול הדרישות שלך… זה סכום נמוך מידי ובטח לקניה בארץ, אך גם בחו״ל מחירי סאב טובים הינם בסביבות3-4K
במחיר שציינת יש אופציה אחד בארץ שזה svs וגם תצטרך לעל7ת לסביב 4 אבל כתבת שלא אהבתה את התוצאה…
אני חושב אם משקיעים - משקיעים בדבר טוב ופעם אחת אחרת זה עולה יותר.
תבדוק מול אודיאופריק - מאמין ערן יוכל למצוא איזה פתרון (אולי יד שניה/תצוגה) או סדרה נמוכה של jl audio תספק אותך - את תקנה - תבדוק:)
במחיר שציינת יש אופציה אחד בארץ שזה svs וגם תצטרך לעל7ת לסביב 4 אבל כתבת שלא אהבתה את התוצאה…
אני חושב אם משקיעים - משקיעים בדבר טוב ופעם אחת אחרת זה עולה יותר.
תבדוק מול אודיאופריק - מאמין ערן יוכל למצוא איזה פתרון (אולי יד שניה/תצוגה) או סדרה נמוכה של jl audio תספק אותך - את תקנה - תבדוק:)
Heavy Metal Is The Law
@genvirt
·
הSB2000 נכנס לי בול בתקציב. אם אני זוכר נכון בפיוצר הוא עולה כ 3800 או אפילו פחות. פשוט ששמעתי אותו היה ממש חסר לי העומק וה"בום" שאני מחפש. אני גם ראיתי את הממברנה של הסאבוופר זזה בחוזקה אז ניחשתי שגם הגיין היה גבוהה. כנראה שאני יבקר בפיוצר עוד פעם להשמעה נוספת.
·
הSB2000 נכנס לי בול בתקציב. אם אני זוכר נכון בפיוצר הוא עולה כ 3800 או אפילו פחות. פשוט ששמעתי אותו היה ממש חסר לי העומק וה"בום" שאני מחפש. אני גם ראיתי את הממברנה של הסאבוופר זזה בחוזקה אז ניחשתי שגם הגיין היה גבוהה. כנראה שאני יבקר בפיוצר עוד פעם להשמעה נוספת.
- molvy
- חבר במועדון HT

·Tux10 כתב:@genvirt
·
הSB2000 נכנס לי בול בתקציב. אם אני זוכר נכון בפיוצר הוא עולה כ 3800 או אפילו פחות. פשוט ששמעתי אותו היה ממש חסר לי העומק וה"בום" שאני מחפש. אני גם ראיתי את הממברנה של הסאבוופר זזה בחוזקה אז ניחשתי שגם הגיין היה גבוהה. כנראה שאני יבקר בפיוצר עוד פעם להשמעה נוספת....
לדעתי לא תמצא משהו שיתן לך תמורה יותר טובה לכסף מאשר ה SVS.
רמת הדרישות שלך מאוד גבוהה (הרי ה SB2000 לא עונה לדרישות שלך) והתקציב נמוך כך שאולי כדאי לך להסתכל מה יש ביד 2
לא נראה לי שאתה תוכל למצוא משהו יד ראשונה שנותן יותר מה SVS
בהצלחה
- molvy
- חבר במועדון HT

@Tux10
·
אין קשר לתדר החיתוך
אתה אמרת שה SVS לא נותן לך את הבאס שאתה מצפה מסאב, כאחד שמכיר את ה SVS אני חושב שהוא נותן יופי של באס, אז ההבדלים בין מה שאני חושב למה שאתה חושב מביא אותי למסקנה שהדרישות שלך גבוהות.
·
אין קשר לתדר החיתוך
אתה אמרת שה SVS לא נותן לך את הבאס שאתה מצפה מסאב, כאחד שמכיר את ה SVS אני חושב שהוא נותן יופי של באס, אז ההבדלים בין מה שאני חושב למה שאתה חושב מביא אותי למסקנה שהדרישות שלך גבוהות.
·molvy כתב:@Tux10
·
אין קשר לתדר החיתוך
אתה אמרת שה SVS לא נותן לך את הבאס שאתה מצפה מסאב, כאחד שמכיר את ה SVS אני חושב שהוא נותן יופי של באס, אז ההבדלים בין מה שאני חושב למה שאתה חושב מביא אותי למסקנה שהדרישות שלך גבוהות....
הוא פשוט היה נשמע לי חלש בחנות... תמיד בכל הסיקורים אני שומע על איך הוא "מרעיד" וגורם לשכנים לשמוע את הבאס. מבחינת איכות ודיוק הוא היה מצויין. אני לא מחפש עכשיו להקים דיסקוטק בחדר, אבל אני כן מחפש את הפאנץ שכולם מדברים עליו. יכול להיות כי שמעתי את הבאס ממקור BT מהפלאפון?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

יכול להיות...
אבל אם אתה אומר ששמעת את האיכות והדיוק אז עכשיו יותר מובן מה היה חסר לך.
הסאבים של svs (וכנראה סאבים אחרים ברמות גבוהות) משמיעים את הבאס בדיוק כמו שהוא צריך להיות ולא כמו סאבים אחרים שמורחים את הבאס ומייצרים "בומיות".
לכן ייתכן שזה מה שהיה חסר לך. לוקח לאוזן כמה ימים להתרגל לזה בחלל שלך. אח"כ שתלך תשמע אצל חברים תבין מיד כמה הם שומעים "מרוח".
אבל אם אתה אומר ששמעת את האיכות והדיוק אז עכשיו יותר מובן מה היה חסר לך.
הסאבים של svs (וכנראה סאבים אחרים ברמות גבוהות) משמיעים את הבאס בדיוק כמו שהוא צריך להיות ולא כמו סאבים אחרים שמורחים את הבאס ומייצרים "בומיות".
לכן ייתכן שזה מה שהיה חסר לך. לוקח לאוזן כמה ימים להתרגל לזה בחלל שלך. אח"כ שתלך תשמע אצל חברים תבין מיד כמה הם שומעים "מרוח".
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- molvy
- חבר במועדון HT

ה PB יתן לך באסים יותר חזקים אבל הגודל שלו גם יותר גדול בהתאם.
אני עדיין חש שלחדר שתיארת ה SB יהיה מספק וזו בלשון המעטה
מה שיפה בסאבים של SVS זה הדיוק ואני מסכים במאה אחוז עם מה שאבי אומר, צליל בומי של סאב אינו צליל נכון ובפירוש אינו צליל טוב
אתה יכול לנסות את הרמקול במקום להתבחבש בפורום מול מליון ואחת דעות שונות
לך לפיוצ'ר וקח את הסאב לניסיון של יום יומיים ואז חזור לדיון ותן רשמים
כל שאר הפוסטים הדיעות וההצעות מעכשיו הם תחינת מיים לטעמי
בהצלחה
אני עדיין חש שלחדר שתיארת ה SB יהיה מספק וזו בלשון המעטה
מה שיפה בסאבים של SVS זה הדיוק ואני מסכים במאה אחוז עם מה שאבי אומר, צליל בומי של סאב אינו צליל נכון ובפירוש אינו צליל טוב
אתה יכול לנסות את הרמקול במקום להתבחבש בפורום מול מליון ואחת דעות שונות
לך לפיוצ'ר וקח את הסאב לניסיון של יום יומיים ואז חזור לדיון ותן רשמים
כל שאר הפוסטים הדיעות וההצעות מעכשיו הם תחינת מיים לטעמי
בהצלחה