לגבי דיסק קשיח בממיר פייבר
·כן , אבל אם הם יגדירו שהוא יתאים לממיר החדש?liorp כתב:להבנתי אי אפשר להעביר דיסק מממיר אחד לשני.
לא תוכל לצפות בהקלטות בממיר אחר....
הרי הדיסק קשיח לא בא מותאם מהייצור של הממיר והדיסק, הם עושים מן התאמה במחשב שלהם , מה דעתך?
ובכלל, זה אותו גודל של דיסק?
·זה הקלטות מערוץ הסדרות של MTV ערו ץ 88liorp כתב:אם מדובר בהקלטות מערוצים 11-14 אז יש הרבה מתכנים שלהם באתרים של הערוצים.
והקלטות מערוצי הוט יש חלק גם ב-VOD של הוט, לא?...
מערוץ דיסקוברי
ומערוץ הבריאות (DR OZ)
לצערי הרב התוכן הזה עם תרגום בעברית יש רק שם
אחרת אפילו הייתי מתנתק מהם כבר...
@tig3r
לא מזמן היה אצלי טכנאי הוט ושאלתי אותו לגבי הנ"ל והוא ענה את שכבר ידעתי, שאי אפשר להעביר תכנים מוקלטים מממיר אחד לאחר, אפילו מאותו דגם. הדבר היחיד שאפשר לעשות ובדקתי אותו בעבר בעצמי, זה להעביר דיסק מממיר מקליט אחד לממיר מקליט אחר (שפתוח גם הוא להקלטות, כמובן), לפרמט אותו בממיר החדש ולהשתמש בו באותו ממיר.
אם אתה רוצה לשמר את ההקלטות תהיה חייב להתארגן על התקן לכידה ולהקליט את כל התכנים. זמן ההקלטה שיידרש יהיה כמובן זהה בדיוק לאורך התכנים, מה שעשוי לקחת עשרות רבות של שעות.
לא מזמן היה אצלי טכנאי הוט ושאלתי אותו לגבי הנ"ל והוא ענה את שכבר ידעתי, שאי אפשר להעביר תכנים מוקלטים מממיר אחד לאחר, אפילו מאותו דגם. הדבר היחיד שאפשר לעשות ובדקתי אותו בעבר בעצמי, זה להעביר דיסק מממיר מקליט אחד לממיר מקליט אחר (שפתוח גם הוא להקלטות, כמובן), לפרמט אותו בממיר החדש ולהשתמש בו באותו ממיר.
אם אתה רוצה לשמר את ההקלטות תהיה חייב להתארגן על התקן לכידה ולהקליט את כל התכנים. זמן ההקלטה שיידרש יהיה כמובן זהה בדיוק לאורך התכנים, מה שעשוי לקחת עשרות רבות של שעות.
יש את כל הפרקים של ד"ר אוז מ-2011 ועד היום באתר שלו:tig3r כתב:·זה הקלטות מערוץ הסדרות של MTV ערו ץ 88......
מערוץ דיסקוברי
ומערוץ הבריאות (DR OZ)
לצערי הרב התוכן הזה עם תרגום בעברית יש רק שם
אחרת אפילו הייתי מתנתק מהם כבר......
http://www.doctoroz.com/episodes
לגבי להתנתק, אני באופן אישי לא הייתי מוכן לשלם אלפי שקלים בשנה על התרגום בעברית להוט והייתי מנצל את ההזדמנות לשפר את האנגלית ולצפות בתכנים ללא כתוביות, או בתכנים אחרים יותר מוזלים, אבל זה רק אני. זו כבר החלטה שלך.
· הרעיון שלך מבורך אבל את האנגלית לא משפרים ביום אחד, אני אצפה בפרק ולא אהנה ממנו.liorp כתב:יש את כל הפרקים של ד"ר אוז מ-2011 ועד היום באתר שלו:......
http://www.doctoroz.com/episodes
לגבי להתנתק, אני באופן אישי לא הייתי מוכן לשלם אלפי שקלים בשנה על התרגום בעברית להוט והייתי מנצל את ההזדמנות לשפר את האנגלית ולצפות בתכנים ללא כתוביות, או בתכנים אחרים יותר מוזלים, אבל זה רק אני. זו כבר החלטה שלך....
יש גם בערוץ סדרות של MTV כל מיני סדרות ובלי הוט באמת לא יהיה לי תרגום אליהם
זה אנשים שמדברים אנגלית שוטף ומהר, לא מסוגל לעמוד בזה...
שמעתי שיש כל מיני IPTV עם הערוצים האלה, המליצו לי על אחד שיש בו ערוצים של הוט, אני גם צריך לדעת איך מקליטים עם זה
אני אגלוש קצת מנושא הדיון ואספר לך שבסרטים האחרונים שראיתי בקולנוע, מלחמת הכוכבים וג'ומנג'י, השתדלתי להסתכל על הסרט ולא על הכתוביות, כדי לנצל את ההזדמנות לשפר את האנגלית וגם ככה רואים יותר את הסרט במקום להסתכל רק בגובה של הכתוביות.
זה לא תמיד פשוט ויש מילים לא מובנות (במלחמת הכוכבים במיוחד התרשמתי שהאנגלית ברמה גבוהה יחסית לסרטים פופלאריים אחרים, היו לא מעט מילים שלא הכרתי), אבל זו דרך טובה להשתפר לדעתי.
אני גם חושב שזו הדרך הכי טובה לשפר שפה - למצוא תכנים שמעניינים אותך באותה שפה, במקום לשנן מילים.
זה לא תמיד פשוט ויש מילים לא מובנות (במלחמת הכוכבים במיוחד התרשמתי שהאנגלית ברמה גבוהה יחסית לסרטים פופלאריים אחרים, היו לא מעט מילים שלא הכרתי), אבל זו דרך טובה להשתפר לדעתי.
אני גם חושב שזו הדרך הכי טובה לשפר שפה - למצוא תכנים שמעניינים אותך באותה שפה, במקום לשנן מילים.
·אולי האנגלית שלך משופרת משלי מלכתחילה אם אתה מצליח לעשות את כל זהliorp כתב:אני אגלוש קצת מנושא הדיון ואספר לך שבסרטים האחרונים שראיתי בקולנוע, מלחמת הכוכבים וג'ומנג'י, השתדלתי להסתכל על הסרט ולא על הכתוביות, כדי לנצל את ההזדמנות לשפר את האנגלית וגם ככה רואים יותר את הסרט במקום להסתכל רק בגובה של הכתוביות.
אני גם חושב שזו הדרך הכי טובה לשפר שפה - למצוא תכנים שמעניינים אותך באותה שפה, במקום לשנן מילים....
אני בן אדם שאוהב אובר דיוק ואני לא יכול לצפות במשהו בלי שהבנתי בדיוק , אני אהיה קיצוני יותר ואגיד לך שאני מהאלה שאם תוכנית התחילה אני לא צופה בה אלא מחכה להזדמנות לצפות בה מההתחלה. מהאלה שמעבירים אחורה לא לפספס שום קטע או מילים
בכל אופן, אחרוג גם מהנושא ואשאל לגבי IPTV עם ערוצים של הוט יש IPTV מומלץ?