שאלה,המחירים ירדו או לא בטלויזיות? מחסני חשמל אפילו העלו מחיר לינק בפנים
נראה לי כי כפי שהרבה חששו ממנו ,היבואנים לא שבעים מספיק וגוזרים עלינו קופון וחבל. לא נראה לי סביר שהעלו מחיר רק בסוג טלויזיב ספיציפית נראה כי הכל גורף.
אגב,כעת מופיע באתר קנה עכשיו ב-6790 ש"ח ואו תן הצעה מ-5839 ש"ח
שכחתי לציין כי יתרה מכך בחנות פיזית שלהם בביג פולג נתניה במהלך חודש דצמבר הציעו לי את אותה טלויזיה ב-5950 ש"ח ,אגב גם ב-א.ל.מ. ונאמר לי ולשאר הרוכשים כי ההורדה של נטו משפחה כבר מיושמת במחירים בחנות ועל חלקם היה רשום "אחרי הורדת המס".
ואם כבר כעת נא לרשום "המחירים אחרי העלאת המס"
אגב,כעת מופיע באתר קנה עכשיו ב-6790 ש"ח ואו תן הצעה מ-5839 ש"ח
שכחתי לציין כי יתרה מכך בחנות פיזית שלהם בביג פולג נתניה במהלך חודש דצמבר הציעו לי את אותה טלויזיה ב-5950 ש"ח ,אגב גם ב-א.ל.מ. ונאמר לי ולשאר הרוכשים כי ההורדה של נטו משפחה כבר מיושמת במחירים בחנות ועל חלקם היה רשום "אחרי הורדת המס".
ואם כבר כעת נא לרשום "המחירים אחרי העלאת המס"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אמן ואמן אני מאחל לכל הטמעים שיתקעו עם מלאי ,זה פשוט לא פייר
אני בכל אופן לא אקנה עד שהמחירים אכן יוזלו בהתאם לתוכנית מר כחלון.
כמו כן אדאג ליידע את משרד האוצר בנדון עם הצילומים של לפני ואחרי. כולל תצהיר עדים שהיו איתי בחנות
אני בכל אופן לא אקנה עד שהמחירים אכן יוזלו בהתאם לתוכנית מר כחלון.
כמו כן אדאג ליידע את משרד האוצר בנדון עם הצילומים של לפני ואחרי. כולל תצהיר עדים שהיו איתי בחנות
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@tood
·להגנתם חייבים להיות הוגנים ולהדגיש שהם שילמו מס של 30% על המלאי (או 15% למסכים של 50 ומטה). ברגע שיכנס מלאי פטור ממע״מ אתה צודק ב100%. ואני מסכים שלכתוב ״הורדנו את המס״ זה לכל הפחות בלוף ואולי אף מעשה לא חוקי
·להגנתם חייבים להיות הוגנים ולהדגיש שהם שילמו מס של 30% על המלאי (או 15% למסכים של 50 ומטה). ברגע שיכנס מלאי פטור ממע״מ אתה צודק ב100%. ואני מסכים שלכתוב ״הורדנו את המס״ זה לכל הפחות בלוף ואולי אף מעשה לא חוקי
ומה הם עשו כשלפיד הכניס את מס הטלוויזיות?Alon_Solo כתב:@tood
·להגנתם חייבים להיות הוגנים ולהדגיש שהם שילמו מס של 30% על המלאי (או 15% למסכים של 50 ומטה)....
האם הם הם מיד העלו מחירים, או שמכרו את המסכים שבמלאי במחירים שלפני המס?
אם כך,הם הציעו ומכרו במחיר של 5950 ש"ח,אז מה קרה הם מעלים מחיר ?זה לא נראה תקין ובאמת מצאתי את הטלויזיה הזו במחיר יותר זול אז לפחות שלא יתהדרו כ-"הזול במדינה" לאור הנתון הזה הם יותר "הטמעים של המדינה" עם החברה זו אני ובני משפחתי וחבריי נתרחק כמו מאש
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
טמאים*
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
שימשיכו לחכות.BENNY66 כתב:עכשיו אישתי הראתה לי שהיה כתבה בטלוויזיה שאנשים לא קונים מוצרי חשמל
מחכים להורדה של המס שכחלון אמר...
המחיר לא יירד בשקל משום שאין שום מנגנון בהחלטה של כחלון שמבטיח לציבור שההנחה תתגלגל אליו.
זה אולי משאיר יותר מרווח מיקוח מול המוכר אבל אם מישהו מצפה לראות מחירים חדשים הוא יכול לשכוח מזה.
תכלס ? אחרי ההכרזה של כחלון יותר עדיף לקנות מאמאזון. שם אף אחד לא יכול לדפוק אותך.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לצערי גם ההזמנות מאמזון הולכות להסתבך:
לפי חוקי המכס החדשים, החל ממחר, ה-6.1.2017, כל משלוח ביבוא אישי שערכו $1000 ומעלה וישוחרר מהמכס לאחר השקת מערכת המכס החדשה, מחייב זיהוי של היבואן (בעל החבילה) באופן אישי וטופס ייפוי כח מקוון. ניתן להזדהות אצל אחד מהגורמים המורשים הבאים:
אחד מבתי המכס בישראל (צפוי להיות ללא תשלום)
עורך דין בעל כרטיס חכם
רואה חשבון בעל כרטיס חכם
לפי חוקי המכס החדשים, החל ממחר, ה-6.1.2017, כל משלוח ביבוא אישי שערכו $1000 ומעלה וישוחרר מהמכס לאחר השקת מערכת המכס החדשה, מחייב זיהוי של היבואן (בעל החבילה) באופן אישי וטופס ייפוי כח מקוון. ניתן להזדהות אצל אחד מהגורמים המורשים הבאים:
אחד מבתי המכס בישראל (צפוי להיות ללא תשלום)
עורך דין בעל כרטיס חכם
רואה חשבון בעל כרטיס חכם