The X-Files - עונה 11.
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
העונה החדשה החלה אתמול.
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
RARBG.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
צפיתי בפרק הראשון, דווקא מאוד נהנתי.(G) כתב:ראיתי שבפופקורן יש עם תרגום.
התחלה לא משהו של הסדרה, הכל מהיר מדי ומנסה להתאים את עצמו לתקופה של היום.
אני מעדיף את העונות הישנות....
יש גילויים מעניינים הפעם!
נקווה שזה יגמר בטוב טעם הפעם, ויהיה לסידרה סיום נורמלי.
למרות שאני בספק
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
איפה אפשר למצוא את כל העונות עם תרגום?
יס? טורנטים? סלקום טיוי?
יס? טורנטים? סלקום טיוי?
צופה בעונה החדשה במקביל לפרקים ההיסטוריים
העונה הנוכחית עד עכשיו לא רעה, כרגיל יש פרקים ברמה שונה.
במקביל ממשיך בצפייה בעונות הישנות - הגעתי לתחילת עונה 4 וזה עושה קצת בילבול לקפוץ קדימה ואחורה בזמן
בפרקים הישנים, יש כאלו שאני זוכר היטב ובחלק כנראה שזו צפייה בפעם הראשונה. ברור לי שלא עקבתי אחרי הסדרה לאורך כל 9 העונות ואני כבר לא זוכר מה ראיתי ומה לא
מקווה שסיום העונה לא יאכזב - הפרק הראשון של העונה הנוכחית עשה סדר בבלגן שהשאיר סיום העונה הקודמת...
במקביל ממשיך בצפייה בעונות הישנות - הגעתי לתחילת עונה 4 וזה עושה קצת בילבול לקפוץ קדימה ואחורה בזמן
בפרקים הישנים, יש כאלו שאני זוכר היטב ובחלק כנראה שזו צפייה בפעם הראשונה. ברור לי שלא עקבתי אחרי הסדרה לאורך כל 9 העונות ואני כבר לא זוכר מה ראיתי ומה לא
מקווה שסיום העונה לא יאכזב - הפרק הראשון של העונה הנוכחית עשה סדר בבלגן שהשאיר סיום העונה הקודמת...
תמיד היה ככה
היו פרקים שעסקו בקונספירציה העיקרית - חטיפות, חייזרים ומעורבות של גופים ממשלתיים עלומים והיו פרקים שעסקו בחקירות של תעלומות שונות וגם פרקים עם הומור מטורף 
פרק אחרון לעונה (ובכלל ?)
בשבוע שעבר שודר הפרק העשירי והאחרון לעונה 11 שהשאיר יותר שאלות פתוחות ואכזבה לא קטנה - איפה המגפה שהבטיחו לנו ?
בינתיים כנראה שאין תכנית לעונה נוספת ובעקבות ההכרזה של אנדרסון (סקאלי) שהעונה הנוכחית היא האחרונה שלה, כנראה שגם לא תהיה.
חבל שהסדרה מסתיימת בצורה כזו.
בינתיים אני ממשיך בפרויקט של צפייה בכל עונות הסדרה מההתחלה - נמצא כבר בתחילת העונה השישית (אחרי הסרט הראשון שמשתלב בדיוק בין העונה החמישית לשישית) ומוצא דברים מעניינים על מהות הסינדיקט והקונספירציה...
בינתיים כנראה שאין תכנית לעונה נוספת ובעקבות ההכרזה של אנדרסון (סקאלי) שהעונה הנוכחית היא האחרונה שלה, כנראה שגם לא תהיה.
חבל שהסדרה מסתיימת בצורה כזו.
בינתיים אני ממשיך בפרויקט של צפייה בכל עונות הסדרה מההתחלה - נמצא כבר בתחילת העונה השישית (אחרי הסרט הראשון שמשתלב בדיוק בין העונה החמישית לשישית) ומוצא דברים מעניינים על מהות הסינדיקט והקונספירציה...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: תמיד היה ככה
דווקא הפרקים שלא התעסקו בקונספירציה העיקרית היו יותר מעניינים לצפייהwinner כתב:היו פרקים שעסקו בקונספירציה העיקרית - חטיפות, חייזרים ומעורבות של גופים ממשלתיים עלומים והיו פרקים שעסקו בחקירות של תעלומות שונות וגם פרקים עם הומור מטורף...
אז המגפה לא התממשה, מבחינתי העסק די סגור ולא צריך שיאכילו בכפית
יכולים להמשיך ויכולים שלא
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אני כרגע בפרק שמונה
כשהיתה הסדרה המקורית אני ציפיתי וכמהתי לכל פרק.
בעונה הנוכחית אני רק נגעל וחושב לעצמי "כמה נמוך הם עוד ירדו"
בפרקים הראשונים איפהשהו עוד היה עניים על המעשן והמגפה, בהמשך הכל ברמה ירודה להחריד.
אני הולך להקיא רגע
כשהיתה הסדרה המקורית אני ציפיתי וכמהתי לכל פרק.
בעונה הנוכחית אני רק נגעל וחושב לעצמי "כמה נמוך הם עוד ירדו"
בפרקים הראשונים איפהשהו עוד היה עניים על המעשן והמגפה, בהמשך הכל ברמה ירודה להחריד.
אני הולך להקיא רגע
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.