[עורך] למה מדיה סטרימר ב-4000
יש לי שאלה פשוטה ועם זאת אני לא מצליח למצוא תשובה:
מה הרלוונטיות של מדיה סטרימר מול מחשב מדיה סלוני???
מה הרעיון לקנות מדיה סטרימר ב-4000 ש"ח כשבסכום דומה קונים מחשב (בין אם סלוני מבוסס מדיה סנטר או אפילו מחשב רגיל שמחביאים במזנון ומחברים לטלויזיה) שניתן להתקין לו חבילות קידוד ולהיות מעודכנים כל הזמן בלי תלות בעדכוני קושחה של היצרן (שלרוב יוצאים לעיתים רחוקות וגם זה לתקופה מוגבלת).
מה הרלוונטיות של מדיה סטרימר מול מחשב מדיה סלוני???
מה הרעיון לקנות מדיה סטרימר ב-4000 ש"ח כשבסכום דומה קונים מחשב (בין אם סלוני מבוסס מדיה סנטר או אפילו מחשב רגיל שמחביאים במזנון ומחברים לטלויזיה) שניתן להתקין לו חבילות קידוד ולהיות מעודכנים כל הזמן בלי תלות בעדכוני קושחה של היצרן (שלרוב יוצאים לעיתים רחוקות וגם זה לתקופה מוגבלת).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המדיה סטרימרים החדשים, תומכי H264 אמורים לעלות בחו"ל 500 דולר כך שהגיוני להניח שהם הולכים לעלות 3500 ש"ח וצפונה בארץ.
פשוט הקונספט של מדיה סטרימר נראה לי לא הגיוני. אם הם היו רק מעבירים אלחוטית אות תמונה ווידאו (ויש כמה מוצרים כאלו למרות שהם קיבלו ביקורות דיי גרועות ממה שקראתי) הייתי יכול להבין כי אז אתה מנצל את המחשב הביתי שלך לשדר לטלויזיה ואת יכולות הקידוד שלו אבל כשסטרימר עצמו משתתף בקידוד (קריאה) פעיל של הקובץ זה נראה קונספט מוזר.
אם אני חושב על זה הרי שאין בעיה מיוחדת היום להרכיב מחשב ללא מסך או מחשב סלוני במחיר נמוך יחסית כשאז גם נשארים עם מערכת "פתוחה".
מה האינטרס? האם באופן כללי מדיה סטרימר אמור להיות זול יותר?
פשוט הקונספט של מדיה סטרימר נראה לי לא הגיוני. אם הם היו רק מעבירים אלחוטית אות תמונה ווידאו (ויש כמה מוצרים כאלו למרות שהם קיבלו ביקורות דיי גרועות ממה שקראתי) הייתי יכול להבין כי אז אתה מנצל את המחשב הביתי שלך לשדר לטלויזיה ואת יכולות הקידוד שלו אבל כשסטרימר עצמו משתתף בקידוד (קריאה) פעיל של הקובץ זה נראה קונספט מוזר.
אם אני חושב על זה הרי שאין בעיה מיוחדת היום להרכיב מחשב ללא מסך או מחשב סלוני במחיר נמוך יחסית כשאז גם נשארים עם מערכת "פתוחה".
מה האינטרס? האם באופן כללי מדיה סטרימר אמור להיות זול יותר?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35098
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
shkop,
מה הבעיה עם מכשיר ייעודי לקידוד?
זה כמו שתגיד שלא צריך PS2 כי גם על מחשב אפשר לשחק
דווקא עם מכשיר ייעודי שעושה דבר אחד ניתן להוזיל עלות ולקבל איכות גבוהה יותר
האלטרנטיבה היא מחשב חזק ביותר ולכן גם יקר יותר
מה הבעיה עם מכשיר ייעודי לקידוד?