LCD32 של פיליפס 5331 או שארפ GA8E ?????
תודה על ההצעות ...אני גם אוהב יותר את המראה של השארפ אבל בחנויות באמת מאוד קשה להיתרשם מהתמונה ...עשה לי רושם שהפיליפס יותר בהירה וברורה ...אולי זה בגלל שיחס הניגודיות שלה כמוצהר גבוה יותר (1600 לעומת ה 01200 בשארפ ) ...או אולי זה בגלל שככה הם היו מכוונות בחנות ...
בגלל זה אני רק רוצה לקבל חוות דעת באמת אמינה ממישהו שיש לו את הדגם הזה משתמש בו לצפייה בסרטים דרך מחשב ובצפיית שידורי הוט ...ואז אני אלך עליו ...
בגלל זה אני רק רוצה לקבל חוות דעת באמת אמינה ממישהו שיש לו את הדגם הזה משתמש בו לצפייה בסרטים דרך מחשב ובצפיית שידורי הוט ...ואז אני אלך עליו ...
אם אתה לא לחוץ בזמן הייתי מציע לך לחכות עוד קצת וללכת על דגם מתקדם יותר של פיליפס (7331PF)
אישית לא התלהבתי מהדגם שציינת של שארפ, ו ה 5331 למיטב נסיוני (חבר שקנה) לא תהייה איכותית בשידורי טלויזיה.
אישית לא התלהבתי מהדגם שציינת של שארפ, ו ה 5331 למיטב נסיוני (חבר שקנה) לא תהייה איכותית בשידורי טלויזיה.
life is a game, play it.
shakeddi כתב:עיקר השימוש הוא לצפייה בשידורי כבלים של הוט ובחיבור למחשב כדי לראות סרטים ולשחק ...[/
גבר יש לי את ה שארפ שאתה מדבר עליה והיא מאכזבת
לפניה היה לי שארפ GA4X והיא הייתה מדהימה
לדעתי השארפ הלא יפניות הן אכזבה!!!!!!!!!...
תבדוק היטאצ'י 32LD9000 אמור להיות לא רע בכללshakeddi כתב:ממש תודה נראה לי שאתם מורידים אותי מהשארפ סופית ...עכשיו השאלה על מה כן ללכת????!!!
מה בסך הכל רציתי ??? LCD ...חחח...
וגם את סמסונג 32R71B שיש לי אותו ואני מאוד מרוצה
גם סמסונג וגם היטאצ'י מצויינים בחיבור למחשב
עם כל הכבוד לדעות כולם
לך ותראה בעיניים, ואז תחזק את דעתך בחוות דעת.
אם תפעל הפוך אתה עלול לפסול דגמים שאולי ימצאו חן בעיניך.
אם תפעל הפוך אתה עלול לפסול דגמים שאולי ימצאו חן בעיניך.