מבקש המלצה לטלוויזיה איכותית.. תקציב של 7000 ..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
tuvi123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. (Y)
אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים ..
העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות טובים .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה ..
לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ...

התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת ..

סתם ככה הסכלתי על :http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375879

אני לא כל כך מבין בנושא אז אנא הסבירו לי ...

אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. (i)

ועניין ה-HD ... ראיתי כבר ..זו באמת איכות לא נורמלית.. התחשבו והתמקדו בעניין הזה..
זו טכנולוגיה מדהימה ... שיהיה בטלוויזיה חיבור HDMI ..

זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות ..
אני ממש מעריך אותכם .. אתם עוזרים לאנשים כמוני.. שלא ממש מבינים... הסבירו והמליצו לי ..

דרך אגב אני מוריד המון סרטים וכאלו .. סדרות וכל מיני .. ו.. ארצה לצפות בהם בטלוויזיה.. (תתחשבו בזה..) (~)

אם תוכלו בבקשה קודם להסביר ואחר כך להמליץ זה פשוט יהיה מעולה..
תנו לי את חווית הצפייה המושלמת ... אתם תותחים - (l)

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

מה המרחק צפיה שלך?
ומה השימושים שלך בטלויזיה?

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

שלום וברוך הבא!
הטלויזיה שנתת לה לינק, הפנאסוניק, היא לא HD-READY, כי אין לה לפחות 720 שורות.
דבר ראשון אתה צריך להחליט אם אתה מעדיף LCD או פלאזמה. לדרישות שלך נראה שעדיף פלאזמה, אבל כדאי שתראה את שני המסכים במו עיניך לפני שאתה מחליט.
עצה שלי - שכח מהדחיפות, שכח ממגבלת היומיים. החלטה כזאת לא מחליטים עם אקדח צמוד לרקה. דבר ראשון תחליט מה הגודל שאתה צריך ואיזה טכנולוגיה (ואת זה עושים רק בחנות עצמה, בישיבה מול המסכים במרחק דומה למרחק הצפיה שלך) ואז נמשיך.
Silence speaks louder than words

tuvi123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

העניין הוא שאני לא יודע מה עדיף ומה כדאי .. האם LCD או פלזמה ..... אני צריך גודל שבין 37-42 .. זה מספיק לי ...
אתם אנשים מקצועיים לכן אני שואל דווקא אתכם... תנו לי מסך שהתגובות עליו ממש טובות .. שיש עליו מבחני ביצועים טובים .. מסך שמדברים עליו ... אני פשוט סומך עליכם ... (~)

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

זה לא עניין של מה עדיף או כדאי, זה עניין של טעם אישי. יש אנשים שלא מסוגלים לראות פלאזמה, יש אחרים שלא מסוגלים לראות LCD. לא עדיף שתראה בעצמך ותחליט?
Silence speaks louder than words

tuvi123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אך מה ההבדלים ביניהם .. שמעתי שבפלזמה הצבעים טבעיים יותר .. וזה הנקודה שרק שמעתי .. מזה לא מסוגלים .. ישנם נתונים ועובדות .. מה יותר איכותי ומה לא ... זה העניין באתי לכאן בכדי שתתנו לי הסבירם ותעשו לי סדר בראש...

לפעמים לא טוב להסתכל רק בעין .. כי ישנם הרבה חנויות שמשנות את הבהירות במסך אחד ומורידים במסך שני .. וככה אין לך מושג ..
לאו דווקא בהירות כן ... אני רוצה לקבל את הטופ שבטופ בתקציב שלי ..

זו לא השקעה של " וואי בונא מזה רואים טוב במסך הזה "

אני רוצה לקבל את הבחירה הכי טובה בשבילי ... מי שיכול ויודע באמת לעזור אז שיעזור...

tuvi123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אנשים .. חברי'ה ... מנהל ? ... מישהו ?..

דני_פרבר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489

שליחה #8 

כמו שכבר כתבו לך - זו לא החלטה שצריכה להתקבל בלחץ ולא תימנע מלכתת רגליים ולהתחיל ללמוד.
לך לחנויות - כמה שיותר. תראה הרבה. תראה אותם מסכים בחנויות שונות. תשאל שאלות ותשמע הרבה דיעות. תלמד את הבסיס. תבקש לראות ערוצי טלויזיה ולא רק תכנים מוכנים מראש כמו DVD או HD. מבטיח לך שבהתחלה תתבלבל אבל לאט לאט התמונה תתבהר.
כמה כללי יסוד:
1. באופן כללי יש דיעה שאומרת שפלזמה מתאימה יותר מ-LCD לשידורי טלויזיה באופן כללי ולספורט באופן ספציפי.
2. לשימושי מחשב ותמונות סטטיות אומרים בד"כ שעדיף LCD.

בסוף התהליך (אצלי זה לקח חודשיים...) אחרי שראית הרבה וגם השווית אני מאמין שתדע לאיזה כיוון ללכת.

tuvi123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אוקי ... תודה בכל אופן... אשמח לעוד תגובות ...

ומזה בדיוק FULL HD ?... מה זאת אומרת FULL ...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”