Beyond Skyline כן, במילים אחרות, סקייליין 2..
רק רציתי לראות אם אני לא היחיד שחושב ככה:
בזמנו שיצא הסרט הראשון והטריילר היה נראה כ"כ מבטיח, שעטתי לקולונוע איך שהסרט נחת בארצנו.
מיותר לציין, ועוד בתור חובב מדע בדיוני מושבע, את כמות הפעמים בה גלגלתי את עיניי או נאנחתי באכזבה.
הסרט הראשון היה כל כך גרוע.. כל כך.. כל כך גרוע שיום למחרת, בעבודה, התלוצצתי עם שאר הקולגות שסרטים/סדרות או כל דבר מסריח אחר מעתה ואילך יקרא "סקייליין", לדוגמא. יצא איזה סרט מעפן חדש, היינו אומרים, "ראית את הסרט החדש שיצא? שמע אחי, הוא פאקינג סקייליין", הבנתם את הפואנטה.
ואז.
כאילו שהראשון היה כל כך מוצלח, הם שחררו את 2!
ובכל זאת ישבתי וצפיתי בו.
מסתבר שאפשר לקחת משהו רקוב, ולהביא אותו לרמות חדשות של רקיבות. אלוהים כמה שהסרט הזה מטומטם.
מי מסכים איתי? מי לא? (נמק!)
בזמנו שיצא הסרט הראשון והטריילר היה נראה כ"כ מבטיח, שעטתי לקולונוע איך שהסרט נחת בארצנו.
מיותר לציין, ועוד בתור חובב מדע בדיוני מושבע, את כמות הפעמים בה גלגלתי את עיניי או נאנחתי באכזבה.
הסרט הראשון היה כל כך גרוע.. כל כך.. כל כך גרוע שיום למחרת, בעבודה, התלוצצתי עם שאר הקולגות שסרטים/סדרות או כל דבר מסריח אחר מעתה ואילך יקרא "סקייליין", לדוגמא. יצא איזה סרט מעפן חדש, היינו אומרים, "ראית את הסרט החדש שיצא? שמע אחי, הוא פאקינג סקייליין", הבנתם את הפואנטה.
ואז.
כאילו שהראשון היה כל כך מוצלח, הם שחררו את 2!
ובכל זאת ישבתי וצפיתי בו.
מסתבר שאפשר לקחת משהו רקוב, ולהביא אותו לרמות חדשות של רקיבות. אלוהים כמה שהסרט הזה מטומטם.
מי מסכים איתי? מי לא? (נמק!)
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
איך אפשר לשכוח-זהו סרט הראשון מז'אנר "פלישת חייזרים" שהראה שאפשר להתגונן מפניהם על ידי כיסוי החלונות..
בהחלט אחד הסרטים המבישים ברמתם.
בהחלט אחד הסרטים המבישים ברמתם.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
שמע, צחוק צחוק, אבל הסרט הזה אשכרה קיבל 73% ברוטן טומאטוס!
וגם אני נהניתי מהטראש הבלתי מודע לעצמו של הסרט הראשון, במיוחד כששאבו
לגיבור הראשי את המוח לתוך החללית (לא שהיה הרבה שכל בתוך המוח הזה, או יכולת משחק סבירה).
וגם אני נהניתי מהטראש הבלתי מודע לעצמו של הסרט הראשון, במיוחד כששאבו
לגיבור הראשי את המוח לתוך החללית (לא שהיה הרבה שכל בתוך המוח הזה, או יכולת משחק סבירה).