איך ״החדשות״ משדרים בו זמנית גם ב 12 וגם ב 13?
-
שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
סתם שאלה שמסקרנת אותי.
איך זה אפשרי לשדר בו זמנית לשני ערוצים?
איך הם משדרים לשתי הערוצים?
איך זה אפשרי לשדר בו זמנית לשני ערוצים?
איך הם משדרים לשתי הערוצים?
נערך לאחרונה על ידי שלומי511564 ב 03/01/2018 2:47, נערך 3 פעמים בסך הכל.
שידור בדיילי של דקה שתיים
-
שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
כן אבל איך "החדשות" משדר גם ב 12 וב 13 ביחד?
סתם מסקרן אותי...
סתם מסקרן אותי...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
·גיל37 כתב:יש להם באולפן מפצל HDMI שקנו בעליאקספרס במבצעים של ה 11/11...
רק שבאולפנים לא יכולים להיות חיבורים או מפצלים של HDMI , אלה אם זה אולפנים של עולים חדשים.
בשידור התחזית יש הפרדה בין שתי הזכייניות
יש תחזית שמוקלטת מראש והיציאה לתחזית הינה לפי פרקי זמן
מוקצבים.
בפרקי הזמן הללו הזכיינית משדרת את החסויות שלה יחד עם התחזית ובסיומם
השידור חוזר לאולפן המרכזי.
מוקצבים.
בפרקי הזמן הללו הזכיינית משדרת את החסויות שלה יחד עם התחזית ובסיומם
השידור חוזר לאולפן המרכזי.
- eabramov
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- שם מלא: Eran Abramovitz
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
כמו שעושים בלמעלה מ-350 תחנות טלוויזיה ברחבי ארצות הברית 
https://en.wikipedia.org/wiki/Television_network
https://en.wikipedia.org/wiki/Television_network
·amiti כתב:ההסבר פשוט: ביבי מחליט שהוא מעוניין לחזק את נוסבאום ואברמוביץ על חשבון רביב דרוקר ואז לחדשות2 נותנים שני ערוצים ולעשר - אחד....
זה לא נכון. הסיבה שזה על שני ערוצים היא שהגבות של נוסבאום כל כך גדולות שלא ניתן להציג אותם בערוץ בודד ולכן החליטו להשתמש בשני ערוצים בו זמנית - גבה אחת בכל ערוץ.
אני לא אתפלא אם חלק מהערוצים בודקים את HTDeals מדי פעםגיל37 כתב:יש להם באולפן מפצל HDMI שקנו בעליאקספרס במבצעים של ה 11/11...
כדאי לפרסם דילים על מצלמות וציוד אולפן מדי פעם
לעצם השאלה, ההשערה שלי: השידור מועבר מאולפן החדשות בנווה אילן לחדרי הבקרה של רשת וקשת ברמת החייל באמצעות סיבים אופטיים (אולי של בזק).
בחדרי הבקרה של הזכייניות אפשר להשהות את השידור מהחדשות, לשדר פרסומות ולהמשיך לאחר מכן.
מחדרי הבקרה ברמת החייל השידור עובר (משער שגם בסיבים) לחדר הבקרה של הרשות השנייה בירושלים.
משם הוא משודר בסיבים או באוויר לאתרי השידור של עידן פלוס הפרוסים ברחבי הארץ, ולחדר הבקרה של יס בכפר סבא ושל הוט.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אתה רוצה שאלה יותר "מעניינת" זה איך השידורים של רשת וקשת מגיעים לכל פלטפורמות הOTT, ולאתרים שלהן.
בעיקרון, אם אנשים היום מבינים כמה מאמץ צריך בשביל שתצפו באיזה וידאו באתר, חי או לא, הייתם קצת יותר מעריכים.
בעיקרון, אם אנשים היום מבינים כמה מאמץ צריך בשביל שתצפו באיזה וידאו באתר, חי או לא, הייתם קצת יותר מעריכים.
·Itay_Pollak כתב:אם אתה רוצה שאלה יותר "מעניינת" זה איך השידורים של רשת וקשת מגיעים לכל פלטפורמות הOTT, ולאתרים שלהן.
בעיקרון, אם אנשים היום מבינים כמה מאמץ צריך בשביל שתצפו באיזה וידאו באתר, חי או לא, הייתם קצת יותר מעריכים....
נהפוך הוא. זה הרבה יותר פשוט. מערך שידור OTT הרבה יותר פשוט מכבלים או לווין. בתור התחלה -אין לך שום התעסקות עם התשתית. היא של מישהו אחר.
אתה גם לא "משדר" במובן של ברודקאסט, כמו שעושים בכבלים ובלווין. מן הסתם זה session based, מן הסתם אני מעריך שמשתמשים ב ספק CDN לצורך העניין.
אני מאמין שב"מרכז השידורים" של פרטנ יש מעט מאוד אנשים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ניר - אני עובד בחברה שמתעסקת בזה.
פשוט זה לא.
שלא לדבר על כך שהמושג "תשתית" הוא שאלה גדולה ולאיזה מקטע זה מתייחס.
ד"א - דווקא העובדה שהתשתית עד הלקוח היא לא שלך (אני משער שלשם אתה מכוון) יכולה להיות בעוכריך.
יש כ"כ הרבה עבודה בכדי ששירות כזה יעבוד, יתוחזק, יעבוד על כמה שיותר פלטפורמות ועוד.
פשוט זה לא.
ד"א - דווקא העובדה שהתשתית עד הלקוח היא לא שלך (אני משער שלשם אתה מכוון) יכולה להיות בעוכריך.
יש כ"כ הרבה עבודה בכדי ששירות כזה יעבוד, יתוחזק, יעבוד על כמה שיותר פלטפורמות ועוד.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
·Itay_Pollak כתב:ניר - אני עובד בחברה שמתעסקת בזה.
פשוט זה לא.
יש כ"כ הרבה עבודה בכדי ששירות כזה יעבוד, יתוחזק, יעבוד על כמה שיותר פלטפורמות ועוד....
כאחד שמתכנן בין היתר גם חלקים מסוימים של מערכות כאלה וגם את השילוב שלהם לתוך העולם השידור ברודקסאט המסורתי, אני יכול לחתום מתחת לכל מילה שנאמרה כאן מעל. ולפעמים גם בשלב שכבר הכל נראה מבצעי ותקין, בשלב שמצטרפים עוד "קצת" לקוחות פעילים מסתבר שכל המערכת פתאום קורסת, כמו בניין קלפים ברוח קלה.
כך למשל נראות החוויות של הלקוחות במקרים כאלה:
https://www.hometheater.co.il/vt291416.html