UE55MU7000 י.שלום מול סם ליין

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
pbx פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,
בעקבות מחיר טוב שמצאתי על הטלויזיה, התקשרתי לחנות לוודא שאין הפתעות,
ואז נאמרו לי הדברים הבאים:
אם אקנה את הטלויזיה עם אחריות של יבואן סמסונג רשמי (סם ליין) השלט יהיה חכם/ארגונומי או משהו כזה,
יהיה לי וואי פיי מובנה, ניתן יהיה לקבל עדכוני תוכנה ותהיה חנות אפליקציות.
כתגובה אמרתי שאני חושב שאלו פרטים טכניים של הטלויזיה ולא משנה מי היבואן.
נאמר לי שיבדקו את טענותיי לפני ביצוע הרכישה.

זה קצת הרתיע אותי ורציתי לדעת אם המידע שקיבלתי מהנציג של החנות נכון ובאמת יש הבדלים.

תודה רבה לעונים!

nasdaq
טרול
טרול
תגובות: 119
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

תקבל את כל הדברים האלה בכל מקום שתקנה. האחריות של הרשמי לא שווה שום דבר לידיעתך מכיוון שהיא מבית אלקטרוניקס פרו...

tood
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

באיזה מחיר ?

pbx פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@tood
·
3200
:roll:

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2798
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #5 

@pbx
·
בניגוד למה שאתה חושב, הפרטים שציינו בפניך אינם שוליים.
לי יש אותו הדגם ב- 43 אינטש, וחייב לציין שחווית השימוש במוצר היתה נפגעת משמעותית:
אם השלט היה פשוט - הנוכחי מאד נוח, מסוגל לשלוט גם על ממיר הוט, או יס ומייתר השימוש בו.
אם אין לך חיבור רשת בצמוד לטלויזיה, חשוב שיהיה לך וואי פיי מובנה.
חנות האפליקציות מאד נוחה, מספקת את מאקו, יוטיוב, נטפליקס (חודש מתנה) ורבות אחרות שגורמות להינות מהנ"ל הרבה יותר.

למרות האמור, ידוע לי שניתן לפתוח את הנעילה האזורית גם למכשיר מיבוא מקביל, אולם ככל הידוע לי, הפתיחה אינה מלאה.

pbx פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@lasik
·
תודה על המענה!
מה שמוזר לי שכל הדברים שנאמרו לי בטלפון שהם כביכול רק דרך יבוא רשמי נשמעו לי לא הגיוניים שלא יהיו גם ביבוא המקביל,
כדוגמת השלט והשוני בחנות האפליקציות. זה מרגיש שהאדם מולו דיברתי לא היה מקצועי והקריא "טקסט הפחדה" של סמליין..

אז אתה בעצם אומר שיכול להיות שיש שוני באותו דגם טלויזיה (לכאורה) בין היבוא של י.שלום וסמליין? 8O

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #7 

ההבדל היחיד בין רשמי לבין מקביל, הוא בכך שלא יהיה עברית במסך. עדכונים קיימים אצל שני היבואנים, שלט זהה, wi fi קיים. אין שום סיבה לקחת רשמי כשהשרות מתחת לכל ביקורת. היום דרך אגב בעזרת שלט טכנאי שנמצא אצל הרבה אנשין ניתן גם להוסיף עברית במסך ככה שאין שום יתרון לרשמי על המקביל, מניסיון! בהצלחה.....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #8 

יש לפעמים הבדלים משמעותיים בין מסכים שונים שמיובאים ממקומות שונים בעולם.
זה נכון בפרט במסכים של סמסונג שמיוצרים בארצות שונות או עבור איזורים גאוגרפיים שונים.
במסך שמיוצר או מיובא מארה"ב למשל לא תוכל להכנס/להפעיל אפליקציות מסוימות או שיהיו בעיות בעברית.
יש לזה פתרון לפעמים ע"י "פריצה" למערכת ההפעלה ושינויים שיכולים גם להסתבך.
לפעמים היבואן המקביל עושה את העבודה אבל כדאי לוודא זאת.

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

@se1
·המסכים שמיובאים מארהב לדוגמא חייבים לעבור שינוי בחשמל מ110 ל220 היבואן עושה את זה, נכון שהם ללא עיברית אבל זה ניתן לשינוי ללא פריצה ע"י שלט טכנאים. לגבי אפליקציות אני לא מכיר אפליקציה שרציתי ולא עבדה לי לדוגמא: יוטיוב ומאקו, השוני הנוסף שאני יכול לחשוב עליו הוא רק לטובה כי מאחר והיבואן הרשמי בארץ משחק עם שמות הדגמים והמספרים, מיבוא מקביל אתה יכול להיות בטוח שהדגם שקנית הוא באמת הדגם שנבחן באתרים בעולם.

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #10 

shaharfs
אין לי השגות על דבריך בעניין החשמל אבל זו לא היתה כוונת פותח השרשור.
הוא שאל האם אכן יש הבדלים בין מסכים שמיובאים מאזורים שונים
לא מעט מסכים, בעיקר של סמסונג שמיוצרים עבור השוק האמריקאי, צריכים לעבור תהליך של ״גיור״ או ״פריצה״ בלשון העם.
זה קורה בעיקר בגלל שמירה על זכויות יוצרים באפליקציות בארה״ב שגורמת לקושי בהפעלתם בארץ ובשימוש בעברית.
לך לא היתה בעיה כי יתכן שהמסך שרכשת מהיבואן המקביל הגיע מאירופה או אסיה או שהוא עצמו עשה את תהליך הגיור לפני השיווק.
יש כאן בפורום הרבה מאד שירשורים בנידון.

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

@se1
·נכון, אני באמת לא יודע עבור איזה שוק יוצר המסך שלי אירופה או ארהב.
לגבי פריצה אני חושב שפריצה היא עבור פתיחת המערכת לדברים נוספים ., עבור עברית אין צורך בפריצה. לגבי בעיות שהיו פה לאנשים עם יבוא מקביל אני לא כל כך בקיא לי בכל אופן לא הייתה איזה שהיא בעיה עם המסך.

nasdaq
טרול
טרול

שליחה #12 

shaharfs כתב:@se1
·המסכים שמיובאים מארהב לדוגמא חייבים לעבור שינוי בחשמל מ110 ל220 היבואן עושה את זה, נכון שהם ללא עיברית אבל זה ניתן לשינוי ללא פריצה ע"י שלט טכנאים. לגבי אפליקציות אני לא מכיר אפליקציה שרציתי ולא עבדה לי לדוגמא: יוטיוב ומאקו, השוני הנוסף שאני יכול לחשוב עליו הוא רק לטובה כי מאחר והיבואן הרשמי בארץ משחק עם שמות הדגמים והמספרים, מיבוא מקביל אתה יכול להיות בטוח שהדגם שקנית הוא באמת הדגם שנבחן באתרים בעולם.
...
·
היבואן לא עושה כלום עם החשמל וממש לא פותח את הקרטון של המסך לפני שהוא מגיע ללקוחות. מסכים מארה"ב תומכים 110-220 וולט כבר מהמפעל.

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

@nasdaq
·אם כמו שאתה אומר שלא נעשה שינוי איך מתגברים על בעיית ההרצים בארהב זה 60 ופה זה 50?

nasdaq
טרול
טרול

שליחה #14 

shaharfs כתב:@nasdaq
·אם כמו שאתה אומר שלא נעשה שינוי איך מתגברים על בעיית ההרצים בארהב זה 60 ופה זה 50?
...
·
פשוט כי הוא תומך בשני התדרים אז אין על מה להתגבר. נראה לך שהיו מוכרים פה מסכים שלא מתאימים לתדר השידור בארץ? זה היה אומר שאם אתה מחבר ממיר יס או הוט היית מקבל מסך שחור.... :roll:

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #15 

לא יותר פשוט לברר מה הדגם המלא ש להטלוויזה?
EU/US ETC...

ואז להבין איפה השוני ולאיזה region היא שייכת?
מניסיון שלי עם אלקטרוניקס פרו שמשרתת את סמסונג זה שירות פח!!!ואין לו שו םאבל שום ערך מוסף.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #16 

nasdaq כתב:
...
...
·
פשוט כי הוא תומך בשני התדרים אז אין על מה להתגבר. נראה לך שהיו מוכרים פה מסכים שלא מתאימים לתדר השידור בארץ? זה היה אומר שאם אתה מחבר ממיר יס או הוט היית מקבל מסך שחור.... :roll:
...
·

זה לא שייך לתדר שידור 50/60 . זה שייך לספק הכוח. של המתח. אבל ביגלל שאין מנוע בתוך הTV . לא משנה התדר של חברת החשמל. וגם הTV פועלת על מתח DC שזה מתח ישר .
רק הטכנאי קרמר

nasdaq
טרול
טרול

שליחה #17 

הטכנאיקרמר כתב:
...
...
·

זה לא שייך לתדר שידור 50/60 . זה שייך לספק הכוח. של המתח. אבל ביגלל שאין מנוע בתוך הTV . לא משנה התדר של חברת החשמל. וגם הTV פועלת על מתח DC שזה מתח ישר .
...
·
קרקר הוא דיבר על תדר רענון ולא על מתח החשמל.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”