חיבור רמקולים לממיר hot mini fiber box
הי,
יש לי ממיר hot mini FiberBox ושני רמקולים.
יש לי ממיר דיגיטלי לאנלוגי (DAC).
האם ניתן לחבר את הרמקולים ישירות לממיר ביציאת S/PDIF ולשלוט על הווליום דרך הממיר, או שחייבים להעביר את הרמקולים דרך רסיבר?
תודה מראש...
יש לי ממיר hot mini FiberBox ושני רמקולים.
יש לי ממיר דיגיטלי לאנלוגי (DAC).
האם ניתן לחבר את הרמקולים ישירות לממיר ביציאת S/PDIF ולשלוט על הווליום דרך הממיר, או שחייבים להעביר את הרמקולים דרך רסיבר?
תודה מראש...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
היה נחמד אם היית אומר איזה רמקולים.
אם מדובר ברמקולים לא מוגברים, צריך משהו שיגביר את האות לפני שהוא מגיע לרמקולים.
עבור 2 רמקולים מספיק מגבר סטריאו. לא חייב רסיבר.
אם מדובר ברמקולים לא מוגברים, צריך משהו שיגביר את האות לפני שהוא מגיע לרמקולים.
עבור 2 רמקולים מספיק מגבר סטריאו. לא חייב רסיבר.
@Amir64
·
אלו הרמקולים שיש לי: Pro-Acoustics Z6-A
בעקרון אני יודע שאחד מהם פסיבי ואחד אקטיבי.
אבל כאשר אני מחבר את הרמקולים לממיר, אני שומע חלש מאוד (מאוד, ממש לחישה)
אז יכול להיות שהממיר עצמו לא תומך בחיבור ישיר, אלא רק דרך רסיבר? (או שאני מדבר שטויות...?)
העלתי תמונה של הרמקול האקטיבי, יכול להיות שלא חיברתי נכון? SP-OUT הולך לרמקול השני, נכון?
תודה
·
אז יכול להיות שהממיר עצמו לא תומך בחיבור ישיר, אלא רק דרך רסיבר? (או שאני מדבר שטויות...?)
העלתי תמונה של הרמקול האקטיבי, יכול להיות שלא חיברתי נכון? SP-OUT הולך לרמקול השני, נכון?
תודה
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·השלט יודע להסתרכן מול הטלוויזיות לכן איין אפשרות לבצע הנמכה או/ו הגברה של עוצמת הקול בממירbenny951 כתב:@Amir64
·
תודה...
- uh99
- חבר מביא חבר

·כן בהצלחהbenny951 כתב:@uh99
·
באסה... ניתן לחבר רמקול אקטיבי דרך רסיבר?...
@uh99
·
הי,
הייתי בשתי חנויות של אודיו ובשתיהם אמרו לי שלא ניתן לחבר רמקול אקטיבי לרסיבר...
כרגע הרמקולים עובדים טוב ומחוברים לטלויזיה ב audio out , אבל לא ניתן לשנות את הווליום של הרמקולים מהטלויזיה (בדומה לממיר) אלא רק דרך הרמקולים עצמם (שזו אפשרות ממש לא נוחה).
מישהו מכיר אם יש איזשהו רכיב שאפשר לחבר על החיבור בין הרמקולים לטלויזיה שעובד עם שלט כך שיהיה ניתן לשלוט מרחוק על הווליום?
שאלה נוספת: האם יש ממיר אחר של הוט שכן נותן שליטה על יציאת audio out? (נציג של הוט לא כל כך הבין למה אני מתכוון...)
·
הי,
כרגע הרמקולים עובדים טוב ומחוברים לטלויזיה ב audio out , אבל לא ניתן לשנות את הווליום של הרמקולים מהטלויזיה (בדומה לממיר) אלא רק דרך הרמקולים עצמם (שזו אפשרות ממש לא נוחה).
מישהו מכיר אם יש איזשהו רכיב שאפשר לחבר על החיבור בין הרמקולים לטלויזיה שעובד עם שלט כך שיהיה ניתן לשלוט מרחוק על הווליום?
שאלה נוספת: האם יש ממיר אחר של הוט שכן נותן שליטה על יציאת audio out? (נציג של הוט לא כל כך הבין למה אני מתכוון...)
- uh99
- חבר מביא חבר

אוקי .. אם לא תנסה לא תדעbenny951 כתב:@uh99
·
הי,
שאלה נוספת: האם יש ממיר אחר של הוט שכן נותן שליטה על יציאת audio out? (נציג של הוט לא כל כך הבין למה אני מתכוון...)...
ואיזה רסיבר יש לך
ולגבי הממיר.. האישית אני לא השתמשתי באף ממיר אחר של הוט !
- uh99
- חבר מביא חבר

benny951 כתב:@uh99
·
אין לי רסיבר... תכננתי לקנות אחד פשוט במידה וזה יפתור את הבעיה....