המלצה למכונת קפה עם שליטה על טמפרטורת החלב

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
levi234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מישהו יכול בבקשה להמליץ על מכונה אוטומטית שטוחנת פולי קפה וכוללת מקציף חלב מובנה ושכוללת אפשרות לשלוט על טמפרטורת החלב? שתגיע לפחות ל 75 מעלות כמו זאת רק עם פולים
https://www.nespresso.com/il/he/creatista-plus-il-...

תודה

איילVSמקיאטו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

@levi234

היי,
לפני כחודש רכשתי את הסימנס EQ3 S500 [הייתה לי לפני כן מכונה של נספרסו-קפסולות].

אז ככה - לעומת קפסולות -עולם אחר לגמריי,קפה בטעם וברמה אחרת.

היו לי מספר חששות והתלבטויות בין השאר בנושא הקצפת החלב - הסימנס הפתיעה והדהימה אותי והגיעה לתוצאות הקצפה שלא חשבתי שהיא יכולה - המכונה מקציפה ישירות בתוך הכוס ויש השפעה לגודל וצורה של הכוס וכן כמות החלב - לגבי טמפרטורה יש אופציה להקצפה בנפרד - ככה שאם תרצה חלב יותר חם תוכל לחמם אותו קודם בעזרת המקציף (אפשר גם לעצור את פעולת ההקצפה בכל רגע).

- אני ממליץ לרכוש כד הקצפה קטן (350מ'ל) ולהקציף בנפרד לקבלת תוצאה מועלה.אבל גם הקצפה בתוך הכוס לא תאכזב.
הלאה לגבי הקפה- טחינה במקום עם אפשרות לקבוע את החוזק הרצוי - בהחלט עובד מעולה כו'כ אפשר לתכנת את כמות המשקה בכל מתכון (למשל אספרסו מ 25-80 מ''ל) ככה שהמכונה תייצר לך קפה בדיוק כפי שאתה רוצה .

טמפרטורה- בסימנס הקפה נחלט ב 90-95 מעלות מה שמספק קפה חם ומהנה (לעומת הנספרסו שמכוונת על 70 מעלות).

תפעול וניקוי- מסך טאצ' נוח,צג דיגיטלי (ב S500ׂ) בניה איכותית ומראה יוקרתי.
ניקוי- מאוד קל עם חלקים נשלפים בקלות לשטיפה במים או במדיח.

אחרי הרבה דברים טובים מסתמא יש גם חסרונות אבל שוליים - א.מעט רועשת -בזמן טחינת הקפה. ב.דורשת הפעלת תוכנית ניקוי בתדירות די גבוהה (אחרי חודש וקילו קפה - המכונה כבר ביקשה לבצע ניקוי).

לסיכום: מכונה איכותית שעושה עבודה מעולה מגיעה עם שנתיים אחריות - החסרונות מתגמדים ברגע שלוגמים קפה שסימנס הכינה.

דבר נוסף - סימנס מתחייבים לאחידות בטעם ל 15.000 כוסות - יצא לי בערב אחד להכין ברצף כ 10 כוסות קפה - כולם יצאו מושלמות.

זהו, מקווה שעזרתי

אייל
·

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”