המלצה לכרטיס אשראי
תלוי מה אתה מחפש בכרטיס האשראי.
אני לדוגמא לא מחזיק כרטיסים שדורשים דמי כרטיס ומחפש כאלה שיש בהם הטבה על עמלת המרת מט"ח.
המותג המתחרה הנפוץ מול מאסטרקארד הוא ויזה.
אני מניח שאתה יודע את זה כבר על בשרך - לחו"ל לא מומלץ לנסוע רק עם כרטיס אשראי אחד.
לי לדוגמא קרה שאחד הכרטיסים לא עבד בהקשת הקוד הסודי (שנדרשת כמעט בכל רכישה בחו"ל) במהלך חופשה ולא יכלתי להשתמש בו.
מזל שהיו לי עוד שניים.
אני לדוגמא לא מחזיק כרטיסים שדורשים דמי כרטיס ומחפש כאלה שיש בהם הטבה על עמלת המרת מט"ח.
המותג המתחרה הנפוץ מול מאסטרקארד הוא ויזה.
אני מניח שאתה יודע את זה כבר על בשרך - לחו"ל לא מומלץ לנסוע רק עם כרטיס אשראי אחד.
לי לדוגמא קרה שאחד הכרטיסים לא עבד בהקשת הקוד הסודי (שנדרשת כמעט בכל רכישה בחו"ל) במהלך חופשה ולא יכלתי להשתמש בו.
מזל שהיו לי עוד שניים.
·esloan כתב:אז עקב העובדה שנתקעתי בחו"ל ללא כרטיס לאחר שנבלע לי ב ATM, החלטתי להזמין כרטיס נוסף.
איזה כרטיס מומלץ להזמין בנוסף ל MASTERCARD?...
לא כל כך משנה אם זה מסטרקארד או ויזה, כמו התנאים שנותן לך הגוף שמנפיק את הכרטיס (הבנק שלך או גוף שמנפיק כרטיס לא בנקאי).
כדאי שיהיה לך את השני (כלומר ויזה) כי לפעמים יש מבצעים הנחות באחד שאין בשני.
משה
בדוק עם מקום העבודה שלך האם יש להם מבצעים לעובדים לכרטיס אשראי כדוגמת הכרטיס של הייטק זון (בדרך כלל לכרטיסים אלו אין עמלה חודשית) , אם השימוש העיקרי יהיה בחול אז הפרמטרים החשובים ביותר הם עמלה נמוכה להמרת מטבע ברוב הכרטיסים היא בין 1-2.5 % ודחיית החיוב בחו"ל לתאריך החיוב הרגיל.
אם כל מה שאתה מחפש זה כרטיס נוסף לשעת חירום ללאומי קארד יש כרטיס בשם free שאין לו עמלה חודשית.
·
אם כל מה שאתה מחפש זה כרטיס נוסף לשעת חירום ללאומי קארד יש כרטיס בשם free שאין לו עמלה חודשית.
·
הייתי בדילמה שלך לא מזמן..
אני מסכים שהשיקול הכי חשוב הוא עמלות ודמי ניהול וכו' אבל בסוף מצאתי כרטיס שאומנם לא זול אבל הטבות מצויינות ששוות את זה..
מבלי להיכנס לך לכיס יותר מדי , כי אני לא הבנקאי שלך
קודם כל תבדוק אפשרות לכרטיס הייטק זון , אם אין אפשרות אז כרטיסי סטודנטים למינהם לא רעים..
ואם אין שייכות למועדון צרכנות מסויים אז תצטרך לעבור על כל הרשימה ולבדוק איזה כרטיס אשראי מעניק הטבות
אם מצאת דיל טוב, אל תשכח לשתף אותנו !
מבלי להיכנס לך לכיס יותר מדי , כי אני לא הבנקאי שלך
קודם כל תבדוק אפשרות לכרטיס הייטק זון , אם אין אפשרות אז כרטיסי סטודנטים למינהם לא רעים..
ואם אין שייכות למועדון צרכנות מסויים אז תצטרך לעבור על כל הרשימה ולבדוק איזה כרטיס אשראי מעניק הטבות
אם מצאת דיל טוב, אל תשכח לשתף אותנו !