שרשור תגובות: FiiO X5 דור שלישי - נגן מוזיקה ייעודי איכותי מבוסס אנדרואיד

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
Deanna2688 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

למאמר: FiiO X5 דור שלישי - נגן מוזיקה ייעודי איכותי מבוסס אנדרואיד

תמונה
מקומם בשוק של נגני המוזיקה הצטמצם בשוק מאז כניסתו של הסמארטפון הכל יכול, מה שדחף את יצרני חומרת האודיו לייצר נגני אודיו באיכות גבוהה יותר. עקב כך, נוצר שוק נישתי, תחרותי, הדורש מהיצרנים לייצר נגנים איכותיים יותר שמצדיקים את מקומם.

yoss1970
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

10 שעות נגינה זה מרשים??? באיזה עולם?...לפני שנה בדיוק קניתי COWON X9 שהסוללה שלו מחזיקה 100 שעות...ועדיין יש לי +COWON D2 שהסוללה שלו מחזיקה 55 שעות...אולי הם לא FANCY כמו הFIIO הנ"ל אבל עולים הרבה פחות ונשמעים מעולה

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

"
יציאות
הX5 תומך במספר יציאות: יציאת 3.5 סטנדרטית, (לאוזניות) יציאת 2.5MM, עבור הDAC יציאת OUTPUT קוקסיאלית, (LINE OUT) בלוטות' בטכנולוגית APTX המבטיחה לייטנסי נמוך ואיכות סאונד מעולה.
"
נראה לי שהקטע של BALANCED יעניין אנשים מסוימים, וזה אמור להיות הבשורה של החיבור 2.5.
http://fiio.me/forum.php?mod=viewthread&tid=41954
https://headfonics.com/2017/03/the-x5-3rd-gen-by-fiio/

מעניין גם איזה אזניות הוא יכול לדחוף, מניח ש HD6XX חייב מגבר בדרך, בעצם לא חושב שאפשר להניח אחרת. אבל אולי יש אזניות כבדות יחסית שהוא יכול להישמע איתן בסדר?
עריכה: הגעתי לעמוד 3 בביקורת של HEADFONICS והזכירו אזניות IEM וזה הגיוני. וש HD800 לא נשמעות כל כך טוב, אבל זה מוגזם לנסות. ועוד משהו על הסתייגות מבחירת המימוש ביציאת BALANCED.

לגבי זמן סוללה, באמת 10 שעות זה לא כל כך מרשים. אני עדיין סוחב עם IAUDIO 7 ענתיקה, מתבייש להיזכר כמה שנים יש לי אותו, מנגן בערך חצי שעה ביום, ומטעין אותו פעם בכמה חודשים.

TJ81
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

WOW כמה מיותר

שליחה #4 

בגדול אני מבין שמדובר במכשיר איכותי , עם מגוון רחב של אפשרויות ואיכויות סאונד , אבל.......
ויש אבל גדול , מדובר במכשיר נישתי מאוד , אני לא רואה אותו תופס אצל המשתמש הממוצע פלוס ואפילו לא בתעשיית המוזיקה,

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #5 

סקירה נחמדה (Y)
איך הסתדרת עם קבצים\תגיות בעברית, אני מניח שבגלל שזה אנדרואיד אז נתמך, מקסימום מתקינים ID3 TAG FIXER וסוגרים עניין.
חסר לי יותר התרשמות מתפעול הנגן, דיפדוף לפי תיקיה יש? רגיל לזה מה-POWERAMP.
הנגן תומך בניגון DSD או ISO?
יש עמידות למים\אבק
כל הדברים הללו קיימים למשל בסמארטפונים.
ברמת מחיר כזאת נראה לי עדיף סמארטפון עם עם DAC איכותי (סוני, LG VXX, VIVO, OPPO)
ולחובבי הנגנים הדגם של סוני Sony ZX300
נראה לי שאפילו ה-NW-A45 של סוני, שאפילו לא עולה חצי ממנו, עולה עליו בכל פרמטר.

ביוטיוב אפילו לא משווים ביניהם.
מצאתי השוואה מעניינת בינו ל-LG V20 :)

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #6 

אף מילה על איזה DAC מובנה יש בו? ולמה גרסת מערכת הפעלה עתיקה כזו? והכי חשוב - איזה אוזניות שימשו להאזנה?
כמו שכבר ציינו כאן זמן סוללה של 10 שעות זו לא גאווה גדולה. הD2+ עם הסוללה בת ה8 (!) שלו עדיין נותן כ12-13 שעות סוללה (לעומת ה50+) המקוריות.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #7 

היו לי הרבה נגנים, כולל של פיוניר, Astell & Kern, OPUS#1, ואחרים ואיכשהו השילוב של ה- Fiio X5 עם ה- MOJO מרגיש לי הכי טוב מכולם. מבחינתי זה END GAME כרגע. הוא ללא ספק טוב יותר מהסוני בדגמי הביניים אבל לא ניסיתי את הדגמים היקרים שמתומחרים באלפי דולרים.

וכן, הוא מניע את הסנהייזר 6xx ללא צורך במגבר. כמובן שעם הגברה איכותית הסנהייזר יודעות להשתדרג אפילו יותר, אבל שני המגברים הפנימיים מספיקים לשמיעה סטנדרטית.

ברור שהוא תומך בכל הפורמטים, כולל DSD בתצורת native. אפשר לשמוע ספוטיפיי ו- טידל. אני לא חושב שמכשירי סלולאר עדיפים, בטח לא כשמדובר בנפח אחסון, אבל מעבר לזה.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”