שאלה לגבי חיבור של עידן פלוס לתשתית
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין....
נכנסתי לדירה די חדשה (בת 7), ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה ישירות לאנטנה שבקיר, ולא להשתמש באנטנה חיצונית בשביל לקלוט עידן פלוס. כשאני מסתכל בארון התקשורת בחדר המדרגות, אני לא בטוח שאני מזהה מפצל של ״עידן פלוס״, אשמח אם תוכלו להסתכל בתמונות ולומר לי אם זה המפצל של עידן או לא, כי אני לא מזהה את המפצל הזה...
תודה מראש!
רואי
נכנסתי לדירה די חדשה (בת 7), ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה ישירות לאנטנה שבקיר, ולא להשתמש באנטנה חיצונית בשביל לקלוט עידן פלוס. כשאני מסתכל בארון התקשורת בחדר המדרגות, אני לא בטוח שאני מזהה מפצל של ״עידן פלוס״, אשמח אם תוכלו להסתכל בתמונות ולומר לי אם זה המפצל של עידן או לא, כי אני לא מזהה את המפצל הזה...
תודה מראש!
רואי
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אי-אפשר לדעת מה זה בלי להבין מאיפה הכבל מגיע ולאן הוא הולך.
בוא נתחיל ככה - יש בבניין שלך בכלל אנטנה על הגג?
בוא נתחיל ככה - יש בבניין שלך בכלל אנטנה על הגג?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
יש וועד לבניין, שאל אותם.
יש הבעלים הקודם של הדירה. אתה יכול לשאול אותו גם.
כפי שנאמר, אי אפשר לדעת כלום, בלי לדעת מה יש בבניין, מה המקור של כל כבל ולאן הוא הולך.
יש הבעלים הקודם של הדירה. אתה יכול לשאול אותו גם.
כפי שנאמר, אי אפשר לדעת כלום, בלי לדעת מה יש בבניין, מה המקור של כל כבל ולאן הוא הולך.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
מה שאתה מציג זה חיבורים של חברת יס . לא ניתן ליקלוט איתם שידורי עידן
רק הטכנאי קרמר
ברוב הבניינים מהשנים האחרונות השיטה של חיבור אנטנה מרכזית היא על ידי הורדת כבל ארוך מהאנטנה עצמה (מהגג) עד לארון תקשורת בקומה הנמוכה ביותר של הבניין, חיבור למפצל לפי כמות הדירות שיש בבניין ומשיכה של כבלי אנטנה לכל דירה נפרד (לרוב ללא מגבר תורן כדי לחסוך).
תנסה לאתר מפצל כזה בארונות תקשורת ותצלם.
תנסה לאתר מפצל כזה בארונות תקשורת ותצלם.
אמורים להיות שלושה מפצלים בארון התקשורת הקומתי: יס, הוט, עידן.
נראה שאצלך יש מפצל אחד של הוט והשני כנראה של יס.
שאל את הדיירים שמחוברים למפצל השני האם הם מחוברים ליס בכדי לוודא שזה אכן מפצל של יס.
האם קיים כבל נוסף עם מחבר באמצע? משהו כזה:
נראה שאצלך יש מפצל אחד של הוט והשני כנראה של יס.
שאל את הדיירים שמחוברים למפצל השני האם הם מחוברים ליס בכדי לוודא שזה אכן מפצל של יס.
האם קיים כבל נוסף עם מחבר באמצע? משהו כזה:
נערך לאחרונה על ידי liorp ב 31/12/2017 21:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה בטוח? נשמע כמו שיטה מאוד לא יעילה.גיל37 כתב:ברוב הבניינים מהשנים האחרונות השיטה של חיבור אנטנה מרכזית היא על ידי הורדת כבל ארוך מהאנטנה עצמה (מהגג) עד לארון תקשורת בקומה הנמוכה ביותר של הבניין, חיבור למפצל לפי כמות הדירות שיש בבניין ומשיכה של כבלי אנטנה לכל דירה נפרד (לרוב ללא מגבר תורן כדי לחסוך).
תנסה לאתר מפצל כזה בארונות תקשורת ותצלם....
אם בקומה הכי גבוהה רוצים להתחבר מריצים כבל מהקומה התחתונה חזרה לעליונה?