SAMSUNG QLED - נטפליקס ב Smart מתרסקת לי תוך כדי צפיה
-
jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
הי
לאחרונה, קורה לי הרבה שבזמן צפייה בנטפליקס, האפליקציה קורסת ואני חוזר למסך של ה SMART או בעצם לממיר פרטנר.
אני לא מצליח להבין למה זה קורה
קרה לכם?
יש לזה פתרון?
לאחרונה, קורה לי הרבה שבזמן צפייה בנטפליקס, האפליקציה קורסת ואני חוזר למסך של ה SMART או בעצם לממיר פרטנר.
אני לא מצליח להבין למה זה קורה
קרה לכם?
יש לזה פתרון?
בברכה קובי כהן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
jaksirak
- חבר ותיק

אני אנסה איתחול מחדש.
לגבי השאלה האם הנטפליקס של פרטנר - אין דבר כזה. נטפליקס זה של נטפליקס. יש נטפליקס גם בסטרימר של פרטנר, אבל לא זו האפליקציה שמתרסקת לי אלא זו שמוקנת על ה smart.
לגבי השאלה האם הנטפליקס של פרטנר - אין דבר כזה. נטפליקס זה של נטפליקס. יש נטפליקס גם בסטרימר של פרטנר, אבל לא זו האפליקציה שמתרסקת לי אלא זו שמוקנת על ה smart.
בברכה קובי כהן
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
האמת שאני לא באמת מצליח להבין את הבעיה, מה שהייתי מנסה במקומך זה להוציא את המסך מהחשמל ל2-3 דקות ואז שחזור הגדרות יצרן ומקווה שזה יעזור. במידה ולא מזמין טכנאי כי להם יש שלט מיוחד שהם יכולים לפתור הרבה בעיות. בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הייתי מנסה לנתק כל מכשיר שמחובר למסך ב HDMI (כמו ממיר פרטנר למשל) כדי לנסות לבודד את הבעיה.
(מה אני מנסה לבודד בדיוק? = פקודות CEC שהמסך חושב שהוא מקבל בכניסות ה- HDMI ועובר אוטו' לאותה כניסה)
ירייה באפלה, אבל לא עולה כסף לבדוק.
(מה אני מנסה לבודד בדיוק? = פקודות CEC שהמסך חושב שהוא מקבל בכניסות ה- HDMI ועובר אוטו' לאותה כניסה)
ירייה באפלה, אבל לא עולה כסף לבדוק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
jaksirak
- חבר ותיק

@jacko-il
מסכים, גם חשבתי על זה. אולי ננתק את הממיר של פרטנר ונראה אם זה ממשיך.
ובלי קשר, אני מניח שאפשר לעשות סוג של ריסטארט למערכת הנפעלה.
לא רוצה לעשות שיחזור הגדרות יצרן.
מסכים, גם חשבתי על זה. אולי ננתק את הממיר של פרטנר ונראה אם זה ממשיך.
ובלי קשר, אני מניח שאפשר לעשות סוג של ריסטארט למערכת הנפעלה.
לא רוצה לעשות שיחזור הגדרות יצרן.
בברכה קובי כהן
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@jaksirak
·
למה? סה"כ שחזור הגדרות יצרן, זה לא ביג דיל. לוקח עשר דקות והגדרת הכל מחדש. (מומלץ להימנע אולי אם עושים כיול מקצועי עם ציוד מדידה וגם אז אפשרי להתמודד עם זה אם רושמים פשוט את כל הערכים על דף).
·
למה? סה"כ שחזור הגדרות יצרן, זה לא ביג דיל. לוקח עשר דקות והגדרת הכל מחדש. (מומלץ להימנע אולי אם עושים כיול מקצועי עם ציוד מדידה וגם אז אפשרי להתמודד עם זה אם רושמים פשוט את כל הערכים על דף).
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, אבל זה לא תירוץ.. אם ישנן בעיות - אז צריך לבצע לפעמים בדיקות שקצת "פחות נעימות".
עדיף לבדוק ולעשות אלמינציה מאשר להזמין טכנאי ולהיכנס לכאב ראש שהוא בסדר גודל אחד מעל.
תתחיל מניתוק המכשירים שמחוברים ב- HDMI, זה יותר קל ופשוט..
עדיף לבדוק ולעשות אלמינציה מאשר להזמין טכנאי ולהיכנס לכאב ראש שהוא בסדר גודל אחד מעל.
תתחיל מניתוק המכשירים שמחוברים ב- HDMI, זה יותר קל ופשוט..
הנה ההערכה שלי, זה לא קשור לפרטנר, לHDMI, ל CEC או לשום דבר דומה. אם אני לא טועה המסך הזה מריץ מערכת הפעלה Tizen. זה לא מיינסטרים. זה לא IOS וזה לא אנדרואיד TV. זה אומר, כמו בכל דבר בתוכנה- שזה פחות מדובג ממערכות ההפעלה המוכרות. בקיצור - באג באפליקציה ומסופקני אם נטפליקס מתקנים דברים כאלה בעדיפות גבוהה.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
תתחיל בסדר פעולות הבא כי מה שאתה מתאר יכול לנבוע משלוש סיבות שונות
1. תנתק את הממיר של פרטנר , הוא אנדרואיד ובמידה והוא מוגדר HDMI CONTROL ON האנדרואיד לעיתים שולח פקודת הדלקה גם שהוא כבר דולק , אז תנסה לצפות כשהממיר מנותק מהמסך \ מהחשמל
במידה וזה עדיין קורס אז...
2. תנתק את המסך מהחשמל - תלחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה הראשי שיש על המסך עצמו ואת קופסאת החיבורים החיצונית מהחשמל ואת קופסאת החיבורים מהחשמל לכמה דקות כדי לפרוק את שניהם ממתח לגמרי ותחבר חזרה (לא יתאפסו ההגדרות)
במידה וזה לא עוזר אז...
3. אין מנוס מלאפס את המסך למצב מפעל ולהגדיר הכל מחדש - תבדוק גם לגבי עדכון קושחה אחרי האיפוס אם יש משהו שונה
במידה וזה עדיין קורס - רק שירות אין הרבה ברירה
זה פעם ראשונה שאני שומע שהאפליקציה קורסת בעצמה בסדרה Q7
1. תנתק את הממיר של פרטנר , הוא אנדרואיד ובמידה והוא מוגדר HDMI CONTROL ON האנדרואיד לעיתים שולח פקודת הדלקה גם שהוא כבר דולק , אז תנסה לצפות כשהממיר מנותק מהמסך \ מהחשמל
במידה וזה עדיין קורס אז...
2. תנתק את המסך מהחשמל - תלחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה הראשי שיש על המסך עצמו ואת קופסאת החיבורים החיצונית מהחשמל ואת קופסאת החיבורים מהחשמל לכמה דקות כדי לפרוק את שניהם ממתח לגמרי ותחבר חזרה (לא יתאפסו ההגדרות)
במידה וזה לא עוזר אז...
3. אין מנוס מלאפס את המסך למצב מפעל ולהגדיר הכל מחדש - תבדוק גם לגבי עדכון קושחה אחרי האיפוס אם יש משהו שונה
במידה וזה עדיין קורס - רק שירות אין הרבה ברירה
זה פעם ראשונה שאני שומע שהאפליקציה קורסת בעצמה בסדרה Q7