Sting TV - בעיות בשעות השיא בצפייה בהקלטות
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
כבר זמן מה שנסיונות לצפות בהקלטות בזמן צפיית השיא נתקלים בקיטועים קשים. במיוחד כאשר מנסים לצפות בהקלטה "חיה", כלומר, צפייה בהקלטה של תוכנית המשודרת באותו הזמן, הקלטה שמעשית מתפקדת כ-Time Shift.
כנראה שסטינג לא לקחו בחשבון את כמות האנשים הצופים בצורה כזו והשרתים שלהם לא ערוכים לעומס.
צפייה באותו הזמן בשידורים חיים מתבצעת ללא בעיות.
שיחות שלי עם התמיכה של סטינג מעלות שהם מודעים לבעיה, אבל אין להם (נכון ליום חמישי האחרון) צפי לפתרון.
אני אנסה להציף את הנושא הזה גם בתקשורת (YNET), אני מקווה שפרסום שלילי כזה יגרום להם להתאמץ עוד יותר לפתור את זה.
בינתיים אני ויתרתי על איכות ה-HD בערוצים הציבוריים וחזרתי לצפיה בעידן פלוס דרך קודי עם Time shift נורמלי.
כנראה שסטינג לא לקחו בחשבון את כמות האנשים הצופים בצורה כזו והשרתים שלהם לא ערוכים לעומס.
צפייה באותו הזמן בשידורים חיים מתבצעת ללא בעיות.
שיחות שלי עם התמיכה של סטינג מעלות שהם מודעים לבעיה, אבל אין להם (נכון ליום חמישי האחרון) צפי לפתרון.
אני אנסה להציף את הנושא הזה גם בתקשורת (YNET), אני מקווה שפרסום שלילי כזה יגרום להם להתאמץ עוד יותר לפתור את זה.
בינתיים אני ויתרתי על איכות ה-HD בערוצים הציבוריים וחזרתי לצפיה בעידן פלוס דרך קודי עם Time shift נורמלי.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
@nirzon
·יש תקלה ידועה בסטינג הם עובדים על זה. אין קשר לעומס.
·יש תקלה ידועה בסטינג הם עובדים על זה. אין קשר לעומס.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@nirzon
·התשובה שלי לא תשתנה ...
יש תקלה ידועה בסטינג TV המתכנתים מיודעים עליה ועובדים לתקן אותה.
·התשובה שלי לא תשתנה ...
יש תקלה ידועה בסטינג TV המתכנתים מיודעים עליה ועובדים לתקן אותה.
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
@nir-vaknin
·
התשובה שלך לא משתנה, אבל החוויה שלי מהשרות מאד התערערה.
זה שמתכנתים עובדים על פתרון בעיה, לא אומר כלום. בתור אדם שעוסק בתכנות ופתרון בעיות בתור מקצוע, אני יודע בדיוק מה המשמעות של הצהרה כזו. המשמעות שלה היא שלמהנדסים שם אין מושג קלוש כרגע איך להתגבר על הבעיה ואין להם גם שערוך למתי הם יצליכו לפתור את הבעיה. אני די בטוח, שבסופו של דבר התקלה הזו תתוקן, אבל בינתיים, הייתי מצפה מסטינג, כחלק מחברת יס, להפעיל איזשהו מנגנון של פיצוי ללקוחות, ולפרסם את דבר התקלה הזו שנמשכת כבר מספר ימים לציבור.
אגב, רק לצורך בדיקה, פתחתי כרגע את ההקלטה של המרוץ למליון מאתמול אצלי בטלפון, והיא מנגנת בצורה חלקה ומושלמת, אחרי שאתמול בערב הצפייה היתה מלאה בתקיעות.
·
התשובה שלך לא משתנה, אבל החוויה שלי מהשרות מאד התערערה.
זה שמתכנתים עובדים על פתרון בעיה, לא אומר כלום. בתור אדם שעוסק בתכנות ופתרון בעיות בתור מקצוע, אני יודע בדיוק מה המשמעות של הצהרה כזו. המשמעות שלה היא שלמהנדסים שם אין מושג קלוש כרגע איך להתגבר על הבעיה ואין להם גם שערוך למתי הם יצליכו לפתור את הבעיה. אני די בטוח, שבסופו של דבר התקלה הזו תתוקן, אבל בינתיים, הייתי מצפה מסטינג, כחלק מחברת יס, להפעיל איזשהו מנגנון של פיצוי ללקוחות, ולפרסם את דבר התקלה הזו שנמשכת כבר מספר ימים לציבור.
אגב, רק לצורך בדיקה, פתחתי כרגע את ההקלטה של המרוץ למליון מאתמול אצלי בטלפון, והיא מנגנת בצורה חלקה ומושלמת, אחרי שאתמול בערב הצפייה היתה מלאה בתקיעות.
נערך לאחרונה על ידי nirzon ב 31/12/2017 16:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@nirzon
·
בלי קשר לשרשור , אתה מבין ב node js ?
·
בלי קשר לשרשור , אתה מבין ב node js ?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
כן כנל פה...
זהו אני מפסיק לשכנע אנשים לעבור לזה, העומס עושה רק רע
זהו אני מפסיק לשכנע אנשים לעבור לזה, העומס עושה רק רע
@liorp
אני משתמש בדונגל Xbox One Digital TV Tuner שעולה בערך 11 יורו באמזונים האירופאים ולפי האתר הבא הוא מכיל משהו של פנסוניק
https://www.linuxtv.org/wiki/index.php/ ... l_TV_Tuner
אישית לא היו לי בעיות לקלוט איתו את הערוצים ב DVB-T2.
אני משתמש בדונגל Xbox One Digital TV Tuner שעולה בערך 11 יורו באמזונים האירופאים ולפי האתר הבא הוא מכיל משהו של פנסוניק
https://www.linuxtv.org/wiki/index.php/ ... l_TV_Tuner
אישית לא היו לי בעיות לקלוט איתו את הערוצים ב DVB-T2.
MN88472 זה הטיונר של פנסוניק שיש בממיר האקסבוקס, לעומת MN88473 שיש בממיר הסיני שלי שנראה כך:
[img2=240x90]https://www.linuxtv.org/wiki/images/thu ... dvb-t2.png[/img2]
אולי ה-MN88473 לא עובד טוב ב-TVH, או שפשוט הממיר של אקסבוקס יותר טוב.
[img2=240x90]https://www.linuxtv.org/wiki/images/thu ... dvb-t2.png[/img2]
אולי ה-MN88473 לא עובד טוב ב-TVH, או שפשוט הממיר של אקסבוקס יותר טוב.