עכשיו רציתי לדעת האם יש יתרונות על הרצת סרטי 4K בלוריי דרך הX10 לעומת הרצת סרטי 4K בלוריי דרך כונן חיצוני שמחובר ישירות לממשק של הLG C7? כי אם לא אני יכול לקנות כונן חיצוני 8 טרה ב670 שקל וזה יצא לי אפילו יותר זול מרק לקנות את הX10 ללא כונן. מה אתם חושבים שכדאי? האם הX10 תומך בפורמטים שהממשק של LG לא תומך? תודה רבה
Zidoo X10
שלום, אני רוצה לקנות Zidoo X10 עם כונן פנימי של 4 טרה ובעצם להוריד ריפים של 4K בלוריי.
עכשיו רציתי לדעת האם יש יתרונות על הרצת סרטי 4K בלוריי דרך הX10 לעומת הרצת סרטי 4K בלוריי דרך כונן חיצוני שמחובר ישירות לממשק של הLG C7? כי אם לא אני יכול לקנות כונן חיצוני 8 טרה ב670 שקל וזה יצא לי אפילו יותר זול מרק לקנות את הX10 ללא כונן. מה אתם חושבים שכדאי? האם הX10 תומך בפורמטים שהממשק של LG לא תומך? תודה רבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עם כל הכבוד לנגן המובנה של ה-LG, הוא באמת טוב, אבל בסה"כ לדעתי עדיף סטרימר חיצוני.
בנוסף, אם יש לך מערכת סראונד עם רסיבר חדש יחסית, שתומך ב-4K ו-HDR, עם הסטרימר תוכל להנות מפורמטי אודיו מתקדמים, עם הנגן המובנה לא תוכל להעביר אותם לרסיבר.
בנוסף, אם יש לך מערכת סראונד עם רסיבר חדש יחסית, שתומך ב-4K ו-HDR, עם הסטרימר תוכל להנות מפורמטי אודיו מתקדמים, עם הנגן המובנה לא תוכל להעביר אותם לרסיבר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא, אבל אולי כדאי להשקיע $50 בסטרימר.
אין הבדל משעותי בין X10 ל X9S שזול ממנו. גם הוא "בולע" הכל. סרטי בלוראיי כולל תלת ממד מקבצי ISO עם תפריטים וכמובן סרטי 4k כולל 60 הרץ ו HDR10, והכל מתוך סביבת קודי 17.6 (גרסת ZDMC). לי יש גם את X10 וגם את X9S. ההבדל מורגש רק בהרצת אפלקציות ומשחקים בסביבת אנדרויד. ה X10 מהיר יותר, אבל מבחינת מדיה, חבל על הכסף...