שילוח nvidia shield
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@mrraz111
אכן …”shit happens “
מאחל לך משלוח והחלפה זריזים.
אגב - אלי הגיעה היום חבילה של פריט חלופי (גם היא נשלחה בהליך מהיר) - חמישה ימים מביצוע הפעולה עד שהופיע השליח בפתח הבית
אכן …”shit happens “
מאחל לך משלוח והחלפה זריזים.
אגב - אלי הגיעה היום חבילה של פריט חלופי (גם היא נשלחה בהליך מהיר) - חמישה ימים מביצוע הפעולה עד שהופיע השליח בפתח הבית
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
היי חברה יש לי שאלה.
הזמנתי את המכשיר מאמזון וחברת השילוח (BOXIT) הודיעו לי במייל שהמכשיר מצריך אישור של משרד התקשורת. עכשיו שלחתי להם את הטפסים הרלוונטים אבל אני סקרן לדעת אם קיים סיכוי בכלל שישחרור אותו כי הוא אכן עובד על גם תדר 5GHz והבנתי שזה בעייתי. על פי איזה קריטריונים נותנים או דוחים בבקשה?
*למעוניינים: באמזון הופיע לי שזה נשלח עם GEODIS אז אולי כדאי להזהר מהם. בכל מקרה אני יעדכן בשרשור אם קיבל אישור או לא...
הזמנתי את המכשיר מאמזון וחברת השילוח (BOXIT) הודיעו לי במייל שהמכשיר מצריך אישור של משרד התקשורת. עכשיו שלחתי להם את הטפסים הרלוונטים אבל אני סקרן לדעת אם קיים סיכוי בכלל שישחרור אותו כי הוא אכן עובד על גם תדר 5GHz והבנתי שזה בעייתי. על פי איזה קריטריונים נותנים או דוחים בבקשה?
*למעוניינים: באמזון הופיע לי שזה נשלח עם GEODIS אז אולי כדאי להזהר מהם. בכל מקרה אני יעדכן בשרשור אם קיבל אישור או לא...
- eldadf
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 350
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
GEODIS - חברת שילוח שכבר יצא לי לקבל 2 חבילות מאמזון US דרכם.
פעם אחת, סטרימר ROKU הגיע עד הבית שליח פדקס ללא בעיות.
בפעם השניה נתב אלחוטי שהתבקשתי לספק אישורים לגביו... המייל הגיע מ BOXIT עם חתימה של FLYING CARGO
מאז אני פשוט מבקש מהם בצ'ט רק IPARCEL טרם המשלוח.
בהצלחה, מחזיק לך אצבעות
פעם אחת, סטרימר ROKU הגיע עד הבית שליח פדקס ללא בעיות.
בפעם השניה נתב אלחוטי שהתבקשתי לספק אישורים לגביו... המייל הגיע מ BOXIT עם חתימה של FLYING CARGO
מאז אני פשוט מבקש מהם בצ'ט רק IPARCEL טרם המשלוח.
בהצלחה, מחזיק לך אצבעות
@mrraz111
·אמאזון US
באמזון עצמו כתוב שזה נשלח בעזרת GEODIS - אבל לפי מה שאני מבין על פי אחת התגובות פה זה לא אומר כלום לגבי החברה שתביא אליך את המשלוח אחרי שזה מגיע לארץ.
ולגבי BOXIT אין לי נסיון קודם איתם אבל מבדיקה באתר שלהם הם פשוט חברה ישרלית עם נקודות איסוף של לוקרים וחנויות ברחבי הארץ, אבל אני מקווה שמשלוחים מאמזון מקבלים טיפול מיוחד עם שליח עד הבית. נחכה ונראה...
·אמאזון US
באמזון עצמו כתוב שזה נשלח בעזרת GEODIS - אבל לפי מה שאני מבין על פי אחת התגובות פה זה לא אומר כלום לגבי החברה שתביא אליך את המשלוח אחרי שזה מגיע לארץ.
ולגבי BOXIT אין לי נסיון קודם איתם אבל מבדיקה באתר שלהם הם פשוט חברה ישרלית עם נקודות איסוף של לוקרים וחנויות ברחבי הארץ, אבל אני מקווה שמשלוחים מאמזון מקבלים טיפול מיוחד עם שליח עד הבית. נחכה ונראה...
נערך לאחרונה על ידי raeinu ב 27/12/2017 18:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- eldadf
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 350
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
בפעם הראשונה המסירה היתה עד הבית.
בפעם השניה - הנתב הוחזר לאמזון לאחר מספר ימים של המתנה.בדיוק בחנוכה זה היה ונאמר לי שיקח זמן לאישורים מאחר והאגף שמאשר עובד במתקונת מצומצמת.
משיחות שהיו לי עם BOXIT נאמר שהמשלוח יגיע עד הבית עם שליח
בפעם השניה - הנתב הוחזר לאמזון לאחר מספר ימים של המתנה.בדיוק בחנוכה זה היה ונאמר לי שיקח זמן לאישורים מאחר והאגף שמאשר עובד במתקונת מצומצמת.
משיחות שהיו לי עם BOXIT נאמר שהמשלוח יגיע עד הבית עם שליח
קצת לא קשור לנושא אבל לדעתכם משלוח מהיר דרך DHL או UPS של רמקולים בלבד יכול להוליד בעיות ושיבקשו ממני מסמכים של משרד התקשורת ?
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
הודעה אחת לפניך ביקשו בנימוס להתחשב וכל נושא אחר שלא קשור - לדבר עליו בפורום המתאים.MikMak כתב:קצת לא קשור לנושא אבל לדעתכם משלוח מהיר דרך DHL או UPS של רמקולים בלבד יכול להוליד בעיות ושיבקשו ממני מסמכים של משרד התקשורת ?...