'כבול' לאינטרנט של בזק - מה הייתם עושים? איך אפשר 'לתקן' את המצב?
-
נחליאלי_לי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
פעם הייתי בHOT.
טלפון, טלויזיה, אינטרנט - הכל מהם.
הכל היה טוב (תשתית טובה באזור). אבל החלטתי להתראות HOT.
מנסה את סלקום TV.
ניתקתי הכל מHOT. והצטרפתי לאינטרנט של בזק (היה דיבורים אז, שסלקום TV לא עובדים עם אינטרנט של HOT, לא יודע למה, כי בדיעבד - אפשר היה לעבוד עם WIFI וזהו).
ועל הדרך, בגלל שסלקום ו 013 זה אותה חברה (למי שלא ידע)
קיבלתי מהם גם קו טלפון ביתי (חובה בבית, לו אני? מבטל מזמן) ב 20 שח לחודש ללא הגבלה.
(אני אצלם רק בTV וטלפון, אבל את הטלפון משלם בחשבונית נפרדת ל013 לא דאבל!)
אממה.
כל האינטרנט בבית (פלוס הקו טלפון)
עובר דרך קופסה אחת בלבד שסיפקו לי 013 (נטוויזן)
עכשיו שמעתי שיש 200 מגה ב HOT במחיר מאוד אטרקטיבי (וממש בא לי).
אבל אני מרגיש 'כבול' כי אם אתחבר לאינטרנט של HOT, מה יהיה עם הקו טלפון?
אני יודע שבציוד של HOT יש חיבור גם לקווי טלפון (הוט בוקס) אבל ב 013 (נטויזן) אמרו לי שזה משהו מיוחד
שהטלפון הביתי שלהם עובד *רק* על אינטרנט של *בזק* או אם אני טועה בהסבר אז אמרו לי
שהוא עובד *רק* עם הקופסה השחורה שלהם (בלי הקופסה שלהם - אין טלפון ביתי).
איך יוצאים מהצרה הזאתי עכשיו?
(כמובן שהפתרון הכי פשוט הרשלה: עשה גם אינטרנט בHOT וגם טלפון. הבעיה: בספק אם אקבל בHOT טלפון ביתי ללא הגבלה ב 20₪ כמו עכשיו, בלי תשלום על הציוד רק 20₪ מבצע בלי הגבלת זמן).
טלפון, טלויזיה, אינטרנט - הכל מהם.
הכל היה טוב (תשתית טובה באזור). אבל החלטתי להתראות HOT.
מנסה את סלקום TV.
ניתקתי הכל מHOT. והצטרפתי לאינטרנט של בזק (היה דיבורים אז, שסלקום TV לא עובדים עם אינטרנט של HOT, לא יודע למה, כי בדיעבד - אפשר היה לעבוד עם WIFI וזהו).
ועל הדרך, בגלל שסלקום ו 013 זה אותה חברה (למי שלא ידע)
קיבלתי מהם גם קו טלפון ביתי (חובה בבית, לו אני? מבטל מזמן) ב 20 שח לחודש ללא הגבלה.
(אני אצלם רק בTV וטלפון, אבל את הטלפון משלם בחשבונית נפרדת ל013 לא דאבל!)
אממה.
כל האינטרנט בבית (פלוס הקו טלפון)
עובר דרך קופסה אחת בלבד שסיפקו לי 013 (נטוויזן)
עכשיו שמעתי שיש 200 מגה ב HOT במחיר מאוד אטרקטיבי (וממש בא לי).
אבל אני מרגיש 'כבול' כי אם אתחבר לאינטרנט של HOT, מה יהיה עם הקו טלפון?
אני יודע שבציוד של HOT יש חיבור גם לקווי טלפון (הוט בוקס) אבל ב 013 (נטויזן) אמרו לי שזה משהו מיוחד
שהטלפון הביתי שלהם עובד *רק* על אינטרנט של *בזק* או אם אני טועה בהסבר אז אמרו לי
שהוא עובד *רק* עם הקופסה השחורה שלהם (בלי הקופסה שלהם - אין טלפון ביתי).
איך יוצאים מהצרה הזאתי עכשיו?
(כמובן שהפתרון הכי פשוט הרשלה: עשה גם אינטרנט בHOT וגם טלפון. הבעיה: בספק אם אקבל בHOT טלפון ביתי ללא הגבלה ב 20₪ כמו עכשיו, בלי תשלום על הציוד רק 20₪ מבצע בלי הגבלת זמן).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
שירות בטלויזיה של סלקום יכול לתפקד מצויין עם אינטרנט של הוט.
תזמין תשתית אינטרנט בלבד מהוט. תעביר את חשבון האינטרנט של 013 לתשתית הוט. נתק את התשתית (טלפון, קו פיזי) ואתה מסודר.
תזמין תשתית אינטרנט בלבד מהוט. תעביר את חשבון האינטרנט של 013 לתשתית הוט. נתק את התשתית (טלפון, קו פיזי) ואתה מסודר.
-
נחליאלי_לי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
נראה אם הבנתי אותך נכון עפר:
להזמין אינטרנט מ HOT (יש לי כבר תשתית, רק צריך לקבל מהם הוט בוקס).
לנתק אינטרנט מתשתית בזק.
מה עם קו הטלפון?
בהוט אני אשלם על 200 מגה 65 ועוד ספק 20 (אני לא מתייחס למחיר 10 שהוא זמני בהוט נט).
85 יצא לי (מה שכרגע אני משלם לתשתית וספק, אותו הדבר, רק פה אני אקבל 200 מגה ואילו היום משלם על 100 מגה).
איך אפשר למצוא פתרון גם לעניין הטלפון ללא הגבלה?
יש פה אולי חברים שיכולים לשתף אם הם מכירים מבצע (ללקוח חדש!) בHOT שאני אשלם כמו שאני משלם כעת ב 013?
20 שח
טלפון ללא הגבלה
בלי תוקף מבצע, במחיר כלול גם הציוד (קופסה שחורה)
באתר של HOT לא ראיתי מחיר שמתקרב לזה (וזה מה שכובל אותי בעצם לא להתנתק מ 013 האלה, מחיר באמת נמוך לטלפון)
להזמין אינטרנט מ HOT (יש לי כבר תשתית, רק צריך לקבל מהם הוט בוקס).
לנתק אינטרנט מתשתית בזק.
מה עם קו הטלפון?
בהוט אני אשלם על 200 מגה 65 ועוד ספק 20 (אני לא מתייחס למחיר 10 שהוא זמני בהוט נט).
85 יצא לי (מה שכרגע אני משלם לתשתית וספק, אותו הדבר, רק פה אני אקבל 200 מגה ואילו היום משלם על 100 מגה).
איך אפשר למצוא פתרון גם לעניין הטלפון ללא הגבלה?
יש פה אולי חברים שיכולים לשתף אם הם מכירים מבצע (ללקוח חדש!) בHOT שאני אשלם כמו שאני משלם כעת ב 013?
20 שח
טלפון ללא הגבלה
בלי תוקף מבצע, במחיר כלול גם הציוד (קופסה שחורה)
באתר של HOT לא ראיתי מחיר שמתקרב לזה (וזה מה שכובל אותי בעצם לא להתנתק מ 013 האלה, מחיר באמת נמוך לטלפון)
- oferlaor
- מנהל

בדיוק: אינטרנט מהוט.
אם אתה רוצה מהוט גם קו טלפון, תיקח מהם גם קו טלפון (קו טלפון חייב לבוא ביחד עם מי שמספק לך את התשתית ).
מה זה המחיר של 65 ש"ח? לא מכיר מחיר כזה...
למיטב ידיעתי 200 בהוט עולה לך 94 (אם אתה מזמין מהאתר), פלוס 20 לספקית הוט.נט. פלוס כמה שעולה בהוט קו טלפון (אין לי מושג כמה השירות הזה עולה).
עוד אופציה זה לא לשלם 20 להוט.נט אלא להשאר בחבילה של סלקום של ספקית+טלויזיה (להוריד מהטריפל רק את הקו טלפון).
בסלקום אתה משלם רק על הטלויזיה או על טלויזיה וספקית (בתנאי שזה יוצא תוספת של 20 ש"ח ומטה)
אני עובד ככה כרגע - יש לי את סלקוםTV והתשתית כבר לא של בזק+סלקום. עברתי להוט+הוט.נט
אם אתה רוצה מהוט גם קו טלפון, תיקח מהם גם קו טלפון (קו טלפון חייב לבוא ביחד עם מי שמספק לך את התשתית ).
מה זה המחיר של 65 ש"ח? לא מכיר מחיר כזה...
למיטב ידיעתי 200 בהוט עולה לך 94 (אם אתה מזמין מהאתר), פלוס 20 לספקית הוט.נט. פלוס כמה שעולה בהוט קו טלפון (אין לי מושג כמה השירות הזה עולה).
עוד אופציה זה לא לשלם 20 להוט.נט אלא להשאר בחבילה של סלקום של ספקית+טלויזיה (להוריד מהטריפל רק את הקו טלפון).
בסלקום אתה משלם רק על הטלויזיה או על טלויזיה וספקית (בתנאי שזה יוצא תוספת של 20 ש"ח ומטה)
אני עובד ככה כרגע - יש לי את סלקוםTV והתשתית כבר לא של בזק+סלקום. עברתי להוט+הוט.נט
מסתבר שהמחיר הזה קיים ודובר עליו רבות בשרשור מחירי האינטרנט .oferlaor כתב:מה זה המחיר של 65 ש"ח? לא מכיר מחיר כזה...
למיטב ידיעתי 200 בהוט עולה לך 94 (אם אתה מזמין מהאתר), פלוס 20 לספקית הוט.נט. פלוס כמה שעולה בהוט קו טלפון (אין לי מושג כמה השירות הזה עולה)....
זה התחיל בערך לפני שבועיים בהודעה הזו
- oferlaor
- מנהל

לפי מה שאני מבין, זה מיועד ללקוחות קיימים, ז"א שאפשר לעבור מתוכנית רגילה.
למרות שיש כמה משתמשים שהצליחו לקבל את התוכנית גם כלקוח חדש.
בנוסף, שים לב שאין את המחיר הזה כחלק מבאנדל של תשתית וספק ואם אתה הולך על זה, אתה צריך לדאוג לחבילה אצל הספק בנפרד.
למרות שיש כמה משתמשים שהצליחו לקבל את התוכנית גם כלקוח חדש.
בנוסף, שים לב שאין את המחיר הזה כחלק מבאנדל של תשתית וספק ואם אתה הולך על זה, אתה צריך לדאוג לחבילה אצל הספק בנפרד.