קניתי sj800y יש תקלה ואני מאוכזב מאיכות הטלוויזיה
קניתי לפני כחודש 65sj800y ואני לא מרוצה.
השחור לא מספיק עמוק, שמעתי שהטלוויזיה מגיעה עם שלושה חודשים של נטפליקס במתנה וזה לא הגיע עם זה, היה כמה לחיצות לא נכונות של השלט, ויש הילה לבנה ממש מעצבנת שהורסת את הצפייה בחדר חשוך, וזה הגיע עם כתם לבן קטן בפינת המסך. אם אני מחזיר את הטלוויזיה הזאת, על מה אתם ממליצים?
השחור לא מספיק עמוק, שמעתי שהטלוויזיה מגיעה עם שלושה חודשים של נטפליקס במתנה וזה לא הגיע עם זה, היה כמה לחיצות לא נכונות של השלט, ויש הילה לבנה ממש מעצבנת שהורסת את הצפייה בחדר חשוך, וזה הגיע עם כתם לבן קטן בפינת המסך. אם אני מחזיר את הטלוויזיה הזאת, על מה אתם ממליצים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
LG B7 או C7.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
האם הסכימו להחליף לך אחרי חודש?
אני שבועיים אחרי הקנייה של 670 עם אכזבות דומות ודי מזרזים אותי להחליט אם אני רוצה לשדרג או להשאר עם מסך שאני שם לב לחסרונות המציקים שלו.
אני בכיוון של שדרוג ל-OLED כי אני חושב שאם הבעיות האלו מפריעות לי אז גם ב-SJ800/950 UJ770 הם יפריעו לי.
אני שבועיים אחרי הקנייה של 670 עם אכזבות דומות ודי מזרזים אותי להחליט אם אני רוצה לשדרג או להשאר עם מסך שאני שם לב לחסרונות המציקים שלו.
אני בכיוון של שדרוג ל-OLED כי אני חושב שאם הבעיות האלו מפריעות לי אז גם ב-SJ800/950 UJ770 הם יפריעו לי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תשאל את הבחור שפתח את השירשור ההוא. אני רק שמתי את הקישור..