Sting tv מקרטע על Mi Box
החלטתי לנסות סטינג כדי לראות אם זו אלטרנטיבה אפשרית לממיר הרגיל של יס אז התחברתי ל30 יום ניסיון שלהם.
התקנתי את האפליקציה על המיבוקס אבל בכל ערוץ שאני שם לצפייה אחרי כמה שניות הווידאו קופא בזמן שהאודיו ממשיך ואז כשהוידאו ממשיך הסאונד כבר לא מסונכרן לתמונה.
הבעיה הזו קורת רק על המיבוקס. על אייפד/אייפון אין בעיה ומהירות החיבור שלי מספיק מהירה שזו לא הבעיה.
מישהו נתקל בתופעה הזו? יש איזשהם הגדרות לנסות במכשיר?
התקנתי את האפליקציה על המיבוקס אבל בכל ערוץ שאני שם לצפייה אחרי כמה שניות הווידאו קופא בזמן שהאודיו ממשיך ואז כשהוידאו ממשיך הסאונד כבר לא מסונכרן לתמונה.
הבעיה הזו קורת רק על המיבוקס. על אייפד/אייפון אין בעיה ומהירות החיבור שלי מספיק מהירה שזו לא הבעיה.
מישהו נתקל בתופעה הזו? יש איזשהם הגדרות לנסות במכשיר?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כשלי היו בעיות עם המכשיר התברר לי שזה לא קשור לסטינג אלא למכשיר עצמו שהיה מאבד חיבור לאינטרנט (למרות שעדיין היה מחובר לרשת)
נסה לבדוק אם יש לך במקביל בעיות בנטפליקס או יוטיוב באותו הזמן
נסה לבדוק אם יש לך במקביל בעיות בנטפליקס או יוטיוב באותו הזמן
אז נראה באמת שהבעיה איפשהו במכשיר/חיבור כי גם ביוטיוב יש את אותה התופעה אבל נטפליקס רץ בסדר.
יכול להיות שזה החיבור האלחוטי של הMIBOX עצמו. על המכשיר אני מודד מול FAST מהירות של בערך 20 מגה למרות שמהטלפון באותה נקודה אני מקבל 70 (הראטור גם מטר משניהם).
בכל מקרה הזמנתי מהם גם את הSTING BOX שלהם אז נראה איך זה מתנהג שם.
יכול להיות שזה החיבור האלחוטי של הMIBOX עצמו. על המכשיר אני מודד מול FAST מהירות של בערך 20 מגה למרות שמהטלפון באותה נקודה אני מקבל 70 (הראטור גם מטר משניהם).
בכל מקרה הזמנתי מהם גם את הSTING BOX שלהם אז נראה איך זה מתנהג שם.