QLED - חשש זליגת אור
-
jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לפעמים בתמונה שהרקע שחור, נראה כאילו יש זליגות של אור באמצע ומהצדדים.
אני לא בטוח שזה אכן זליגה של אור, או סתם ככה פשוט היתה התמונה בסרט, סרטים שראיתי.
האם יש תוכן שאפשר להזרים מהרשת (נגיד יוטיוב) עם שחור מוחלט בשביל לבחון את זה? האם באמת יש פה בעיה או לא?
תודה מראש
אני לא בטוח שזה אכן זליגה של אור, או סתם ככה פשוט היתה התמונה בסרט, סרטים שראיתי.
האם יש תוכן שאפשר להזרים מהרשת (נגיד יוטיוב) עם שחור מוחלט בשביל לבחון את זה? האם באמת יש פה בעיה או לא?
תודה מראש
בברכה קובי כהן
אלה מגבלות הטכנולוגיה ואין הרבה מה לעשות עם זה חוץ מלשדרג לOLED.jaksirak כתב:לפעמים בתמונה שהרקע שחור, נראה כאילו יש זליגות של אור באמצע ומהצדדים.
תודה מראש...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
תוודא שהתאורה האחורית המקומית מופעלת.
תוודא שה-brightness לא גבוה מדי.
אם זה תמיד באותו מקום אז זה לא קשור לתוכן.
תוודא שה-brightness לא גבוה מדי.
אם זה תמיד באותו מקום אז זה לא קשור לתוכן.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
חבל לחפש בכוח כי אם תחפש - תמצא - זה LED.
השאלה אם זה מפריע לך בצפיה או לא. נשמע שלא אז על תחפור בזה. אתה הרי לא כותב עליה ביקורת אז חבל על ההשקעה לחפש בציציות. וגם אם כן כנראה שאין הרבה מה לעשות חוץ מלחיות עם זה ככה ששוב - חבל על המאמץ כל עוד זה לא משהו קיצוני שאפשר לדרוש בגינו החלפה.
אצלי אישית יש עננות די רצינית אבל אין לי מה לעשות. אז אני גם לא מקדיש לזה תשומת לב.
השאלה אם זה מפריע לך בצפיה או לא. נשמע שלא אז על תחפור בזה. אתה הרי לא כותב עליה ביקורת אז חבל על ההשקעה לחפש בציציות. וגם אם כן כנראה שאין הרבה מה לעשות חוץ מלחיות עם זה ככה ששוב - חבל על המאמץ כל עוד זה לא משהו קיצוני שאפשר לדרוש בגינו החלפה.
אצלי אישית יש עננות די רצינית אבל אין לי מה לעשות. אז אני גם לא מקדיש לזה תשומת לב.
-
jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
@Alon_Solo
וואלה, קראתי פעמיים תתגובה שלך, לא ממש הבנתי מה אתה רוצה ממני.
פעלתי לעצתו של עופר, זה אכן שיפר.
שאני משקיע כלכך הרבה כסף למסך (סובייקטיבי, אינדיבידואלי) אתה מן הסתם רוצה the best
אם זה לא היה מפריע, לא הייתי כותב את הפוסט.
יאללה, שיהיה סופ"ש נעים
וואלה, קראתי פעמיים תתגובה שלך, לא ממש הבנתי מה אתה רוצה ממני.
פעלתי לעצתו של עופר, זה אכן שיפר.
שאני משקיע כלכך הרבה כסף למסך (סובייקטיבי, אינדיבידואלי) אתה מן הסתם רוצה the best
אם זה לא היה מפריע, לא הייתי כותב את הפוסט.
יאללה, שיהיה סופ"ש נעים
בברכה קובי כהן