יפה מאד!!
מעבר ל6 חודשים חינם מה שהכי נחמד שזה לא גורע מחבילת הגלישה הכוללת של החבילה
למרות זאת לאחר מספר חודשים של שימוש בapple music על אנדרואיד עברתי לdeezer לניסיון ולא בטוח שאחזור לאפל, לdeezer יש קלף מנצח בתצורת שירות ה"flow" בחירת שירים רנדומליים אוטומטית ברצף לפי זיהוי העדפות של המשתמש, אותי זה קנה, משתמש גם בספורט גם בנסיעה באוטו וכו', יעיל מאד!
אם apple music יעשו שירות דומה זה יהיה נחמד! ואולי שובר שויון.
לא עובד לי ב iOS 11 - נרשמתי, ביטלתי את המנוי המשפחתי הנוכחי, נכנסתי לקישור ששלחו, הקישור פותח את האפליקציה Music, מעלה דף וסוגר אותו מייד. יתכן וצריך שה Family membership תסתיים קודם? לא יודע..
האם ניתן לאחר ההרשמה להתחבר מסים אחר?
יש לי סים בתוכנית עתיקה (15+ שנים) של לא דיברת/לא שילמת. אני לא חושב שיש לסים תוכנית גלישה והוא משמש כסים חרום בטלפון לא סמרט שנמצא אצל אחד הילדים.
האם אוכל להרשם איתו ולשמוע בסים אחר, לא של פרטנר/012?
ברור שאשלם על נפח הגלישה, אבל זה לא מטריד אותי.
כמו ש @adibek כתב - DEEZER עם הFLOW - מעולה.
זה בהחלט שירות ערך מוסף, והעובדה שרוחב הפס לא נחשב היא חביבה בהחלט.
השאלה המרכזית היא אם פרטנר ישכילו להציע חבילה משפחתית דרך החשבונית שלהם. זה יקנה הרבה קונים (עוד 6 חודשים כמובן).
האם ניתן ליהנות מההטבה גם לחבילה המשפחתית של Apple Music?
לא, ההטבה של 6 חודשי חינם ללקוחות 012Mobile הינה למשתמש יחיד בלבד, אך ניתן להשתמש בשירות Apple Music במכשירים מרובים (עד 6 מכשירים) עם אותו Apple ID.
האם יש כאן מישהו שחווה בעיות לאחרונה עם Apple Music ?
שמתי לב כי בחודש-חודשיים האחרונים, (לא זוכר מתי בדיוק),
כאשר אני מנסה להוסיף שירים חדשים (למשל מ-TAB החיפוש באפליקציה ) ל-TAB של הספרייה שלי,
אני מקבל הודעה שזה התווסף בהצלחה.
כאשר בפועל זה לא.
ואם אני חוזר ל-TAB החיפוש, ולוחץ על כפתור ה-Download בכדי להוריד את השיר - זה נראה שזה מנסה (עיגול מסתובב...)
ובפועל זה לא.
בחיפוש ב-Google,
אני רואה שאני לא היחידי. יש הרבה אנשים שחווים בעיות כאלו ואחרות... ויש כל מני המלצות....
והסבירות היא שזה קשור לעדכון תוכנה האחרון של Apple. אני עם iphone7p עם IOS 11.2.1
אבל אני תוהה,
האם ייתכן שיש גם קשר לאינטגרציה שבוצעה מול חברת פרטנר ???
שכן יש לקחת בחשבון שהתנהגות האפליקציה Apple Music יכולה להתנהג אחרת בין מדינות שונות , בהתאם למדיניות של אותה מדינה מול חברת Apple...
בעיה שאני נתקלתי בה בשני אלבומים שונים,שניהם אלבומי קונספט בעברית (2023 של איה כורם ו רדיו בלה בלה של החברים של נטשה):
בשניהם הטרק הראשון הוא קריינות שנקטעת כמה שניות לפני סופה והנגן קופץ לטרק הבא.
ניסיתי להוריד לטלפון כדי לראות אם זה פותר את הבעיה - זה לא. (לפחות ב- 2023, ברדיו בללה בלה כבר לא טרחתי לבדוק)