משלוח אחרון מ Gearbest הגיע לפני הזמנות קודמות
-
michaelfar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
היי,
לא ניתקלתי עוד במצב הזה אז חשבתי לשאול.
יצא שבמשך כמה ימים הזמנתי כל יום מוצר אחד (תודה פורום Deals), וכולם נשלחו בימים שאחרי ההזמנות.
בערך 10 ימים אחרי ההזמנה האחרונה עשיתי עוד הזמנה.
אתמול קיבלתי דווקא את המוצר שהזמנתי בהפרש של 10 ימים, למישהו זה קרה ואחר כך הגיעו המוצרים שהזמין לפני?
או שהם אבודים אי שם בנבכי הדואר...
תודה
לא ניתקלתי עוד במצב הזה אז חשבתי לשאול.
יצא שבמשך כמה ימים הזמנתי כל יום מוצר אחד (תודה פורום Deals), וכולם נשלחו בימים שאחרי ההזמנות.
בערך 10 ימים אחרי ההזמנה האחרונה עשיתי עוד הזמנה.
אתמול קיבלתי דווקא את המוצר שהזמנתי בהפרש של 10 ימים, למישהו זה קרה ואחר כך הגיעו המוצרים שהזמין לפני?
או שהם אבודים אי שם בנבכי הדואר...
תודה
בדיוק מה שקורה לי. 3 תקועים ו-3 שהוזמנו אחריהם והגיעו "מהר". ודווקא 3 התקועות היו לפני BF...
ה 3 תקועים כתובים במעקב track24.ru (למרות שהזמנתי ללא מעקב) "Israel, the transfer of customs" בסטטוס הזה כבר חודש! סה"כ בערך חודש וחצי מההזמנה (למען הסר ספק מדובר בחבילות קטנות זולות וללא צורך בעצירת מכס...)
כבר פניתי אליהם ואני מחכה שייגמר ה-deadline למשלוח.
ה 3 תקועים כתובים במעקב track24.ru (למרות שהזמנתי ללא מעקב) "Israel, the transfer of customs" בסטטוס הזה כבר חודש! סה"כ בערך חודש וחצי מההזמנה (למען הסר ספק מדובר בחבילות קטנות זולות וללא צורך בעצירת מכס...)
כבר פניתי אליהם ואני מחכה שייגמר ה-deadline למשלוח.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אותו מצב אצלי, חבילות שהוזמנו לאחרונה באמצע דצמבר שחלקן נשלחו ללא מעקב בכלל הגיעו תוך שבוע.
בעוד חבילות עם מעקב מנובמבר לא הגיעו ולא ידוע מה מצבן והיכן הן.
או שעובדים בשיטת LIFO או שכבר אינני מבין איך הם עובדים.
מתסכל
בעוד חבילות עם מעקב מנובמבר לא הגיעו ולא ידוע מה מצבן והיכן הן.
או שעובדים בשיטת LIFO או שכבר אינני מבין איך הם עובדים.
מתסכל
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
עכשיו שמתי לב שהחבילות התקועות, שלושתן נשלחו ע"י Azerbaijan Air Mail (החבילות שהגיעו נשלחו מ-China/NLPONRA)
האם זה מחסן נידח, ספק נלוז או דואר ישראל בשיגרה, לא נדע
האם נראה להם הגיוני שרק חצי מהדירה עם נורות חכמות?! מסתובב כמו ניאנדרתל בכל הבית ולוחץ על מתגים...
מאד הגיוני לי שדואר ישראל עובדים בשיטה הזאת.. כך דברים שהזמנתי לפני ה-BF, הגיעו לארץ דווקא בדיוק בעמוס הגדול ונקברו.
האם זה מחסן נידח, ספק נלוז או דואר ישראל בשיגרה, לא נדע
האם נראה להם הגיוני שרק חצי מהדירה עם נורות חכמות?! מסתובב כמו ניאנדרתל בכל הבית ולוחץ על מתגים...
·shraga007 כתב: או שעובדים בשיטת LIFO או שכבר אינני מבין איך הם עובדים.
מתסכל...
מאד הגיוני לי שדואר ישראל עובדים בשיטה הזאת.. כך דברים שהזמנתי לפני ה-BF, הגיעו לארץ דווקא בדיוק בעמוס הגדול ונקברו.
-
michaelfar
- חבר פעיל מאוד

·talmarsh כתב:בדיוק מה שקורה לי. 3 תקועים ו-3 שהוזמנו אחריהם והגיעו "מהר". ודווקא 3 התקועות היו לפני BF...
כבר פניתי אליהם ואני מחכה שייגמר ה-deadline למשלוח....
אני גם כבר פניתי אליהם, בדרך כלל לא מחכה שיגיע הדד ליין כי גם ככה תמיד אומרים לי "חכה עוד שבוע"
-
michaelfar
- חבר פעיל מאוד

בדקתי באמת עכשיו ב track24, ולכל החבילות יש מעקב למרות שלא עשיתי מעקב.
חות מהחבילה שקיבלתי, כל החבילות התקבלו בדואר בסוף נובמבר\תחילת דצמבר לכל המאוחר. ככה שזה באמת הדואר תוקע אותן. יאי
חות מהחבילה שקיבלתי, כל החבילות התקבלו בדואר בסוף נובמבר\תחילת דצמבר לכל המאוחר. ככה שזה באמת הדואר תוקע אותן. יאי
@michaelfar
·המעקב באתר track24 אחר חבילות לא רשומות מגירבסט הוא פיקטיבי. גם כתוב באתר בסוגריים (fake) שים לב שכל החבילות מגיעות לארץ אחרי אותו מספר ימים בסוג של מסלול אוטומטי. לא ניתן באמת לדעת היכן החבילות.
·המעקב באתר track24 אחר חבילות לא רשומות מגירבסט הוא פיקטיבי. גם כתוב באתר בסוגריים (fake) שים לב שכל החבילות מגיעות לארץ אחרי אותו מספר ימים בסוג של מסלול אוטומטי. לא ניתן באמת לדעת היכן החבילות.
-
michaelfar
- חבר פעיל מאוד

·zaxxon82 כתב:@michaelfar
·המעקב באתר track24 אחר חבילות לא רשומות מגירבסט הוא פיקטיבי. גם כתוב באתר בסוגריים (fake) שים לב שכל החבילות מגיעות לארץ אחרי אותו מספר ימים בסוג של מסלול אוטומטי. לא ניתן באמת לדעת היכן החבילות....
תודה, טוב לדעת. לא באמת הכרתי את האתר לפני רק על סמך מה שכתבו לפני החלטתי לבדוק
כנ"ל מכמה פריטים שהוזמנו ב-15 נובמבר רק הגדולים\יקרים הגיעו כבר מזמן, מכל הקטנים אין זכר עדיין.
אותו משלוח של אזרבייג'ן מגיע תוך שבועיים רשום ועדיין לא מגיע אחרי חודש וחצי לפריטים הקטנים.
אגב, גם הפריטים הגדולים נשלחו במשלוח חינם, האתר פשוט בוחר לשלוח בעצמו בדואר רשום מעל עלות מסויימת.
אני חושב שמהבחינה הזאת בעלי המצב יותר טוב בפריטים הקטנים.
אותו משלוח של אזרבייג'ן מגיע תוך שבועיים רשום ועדיין לא מגיע אחרי חודש וחצי לפריטים הקטנים.
אגב, גם הפריטים הגדולים נשלחו במשלוח חינם, האתר פשוט בוחר לשלוח בעצמו בדואר רשום מעל עלות מסויימת.
אני חושב שמהבחינה הזאת בעלי המצב יותר טוב בפריטים הקטנים.
- HTmagDeals
- צייד דילים

- תגובות: 5249
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 472 פעמים
כל החבילות של 11.11 ושישי השחור בפיגור שילוח, לרוב האשמה בגירבסט. בסופו של דבר החבילות יגיעו (כך נקווה), רק צריך סבלנות.
קבוצת יד 2: https://t.me/HTyad2
ערוץ הדילים: https://t.me/HTDeals
הקבוצה להתייעצויות ובקשת קופונים: https://t.me/HTDealsChat
ערוץ הדילים: https://t.me/HTDeals
הקבוצה להתייעצויות ובקשת קופונים: https://t.me/HTDealsChat
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
הזמנתי בערך15 מוצרים ,החל 1.11
רובם עם tracking number
Netherlands Post
Azerbaijan Air Mail
רוב המוצרים הגיעו .אין כל כך הבדל בזמנים בין חברות המשלוח ,
Netherlands או Azerbaijan Air Mail
את ההפתעה קבלתי israel expres המשלוח הגיע יחסית במהירות עם שליח עד הבית (בערך 5 קילו )
רובם עם tracking number
Netherlands Post
Azerbaijan Air Mail
רוב המוצרים הגיעו .אין כל כך הבדל בזמנים בין חברות המשלוח ,
Netherlands או Azerbaijan Air Mail
את ההפתעה קבלתי israel expres המשלוח הגיע יחסית במהירות עם שליח עד הבית (בערך 5 קילו )
בחרתם ושילמתם על השילוח הזול... אז זה מה שאתם מקבלים.
דרך אגב. מגינים וכיסויים כלומר הציוד ההקפי (מאמזון) עבור הפלאפונים שהזמנתי ברובו הגיע ורק הפלאפונים עוד לא.
קיבלתי את אחד הסטרימטרים שהזמנתי ומה שעצוב הוא:
שהוא כולל כבל hdmi קצר שכבר קניתי בארץ
וחיבור השנאי הוא US והם כללו מתאם של הארץ EU כפול
קיצור קצת מבעס
דרך אגב. מגינים וכיסויים כלומר הציוד ההקפי (מאמזון) עבור הפלאפונים שהזמנתי ברובו הגיע ורק הפלאפונים עוד לא.
קיבלתי את אחד הסטרימטרים שהזמנתי ומה שעצוב הוא:
שהוא כולל כבל hdmi קצר שכבר קניתי בארץ
וחיבור השנאי הוא US והם כללו מתאם של הארץ EU כפול
קיצור קצת מבעס
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לא יודע מה לעשות.
קניתי טלפון לסקירה ישירות מ-UMI, כמובן שילמתי עם פייפאל, קיבלתי מספר מעקב של דואר הולנד.
את המספר קיבלתי ב-15 לנובמבר ועד עכשיו אין שום מידע על המספר הזה.
מצד אחד יש בעיות עם המשלוחים, מצד שני לא נראה לי סביר שחודש וחצי ואין אפילו חצי עדכון על המשלוח.
להמתין עוד קצת? או לפתוח דיספיוט בפייפאל?
קניתי טלפון לסקירה ישירות מ-UMI, כמובן שילמתי עם פייפאל, קיבלתי מספר מעקב של דואר הולנד.
את המספר קיבלתי ב-15 לנובמבר ועד עכשיו אין שום מידע על המספר הזה.
מצד אחד יש בעיות עם המשלוחים, מצד שני לא נראה לי סביר שחודש וחצי ואין אפילו חצי עדכון על המשלוח.
להמתין עוד קצת? או לפתוח דיספיוט בפייפאל?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
בדואר הולנד הוא רשום כ-pre advised?
גם לי יש חבילה עם סלולרי בדואר הולנד שבסטטוס הזה כבר מה-18.
בדרך כלל לוקח זמן עד שהחבילה משנה סטטוס, אני מניח שבזמן הזה היא מגיעה מסין או ממחסן באירופה.
בסין יש עיכובים בגלל חגי הקניות. יחד עם חג המולד וערב השנה החדשה באירופה (היום ומחר יכול להיות שיש חופש בהולנד), ייתכן שזה ייקח זמן.
גם לי יש חבילה עם סלולרי בדואר הולנד שבסטטוס הזה כבר מה-18.
בדרך כלל לוקח זמן עד שהחבילה משנה סטטוס, אני מניח שבזמן הזה היא מגיעה מסין או ממחסן באירופה.
בסין יש עיכובים בגלל חגי הקניות. יחד עם חג המולד וערב השנה החדשה באירופה (היום ומחר יכול להיות שיש חופש בהולנד), ייתכן שזה ייקח זמן.
-
michaelfar
- חבר פעיל מאוד

@liorp
·
לא יודע אם יש פה עניין של עיכובים בהכרח, כי אם תראה את ההודעה הראשונה והכמה אחריהם (לפני שחטפו את הת'רד) תראה שחבילות שהוזמנו יותר מאוחר דווקא הגיעו
·
לא יודע אם יש פה עניין של עיכובים בהכרח, כי אם תראה את ההודעה הראשונה והכמה אחריהם (לפני שחטפו את הת'רד) תראה שחבילות שהוזמנו יותר מאוחר דווקא הגיעו