כמה גיגה לחודש?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אצלי הולך כ-330G לחודש על תכני HDTV (ממוצע של חצי שנה אחרונה).
מה איתכם?
מה איתכם?
- coldfire2007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני מניח שאתה משלם עבור זה ...
איפה באמת כדאי לעשות מנוי?
איפה באמת כדאי לעשות מנוי?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
10-15 בממוצע ליום
בסה"כ יש לי משהו כמו 8 טרה אבל הרוב יושב בדיסקים נישלפים שנכנסים לNAS פעם בחודש-חודשיים (תלוי מה בא לי לראות). מתכונן לאפסן את הרוב בבלוריי או HDDVD ברגע שיהיו צורבים במחירים סבירים.
בסה"כ יש לי משהו כמו 8 טרה אבל הרוב יושב בדיסקים נישלפים שנכנסים לNAS פעם בחודש-חודשיים (תלוי מה בא לי לראות). מתכונן לאפסן את הרוב בבלוריי או HDDVD ברגע שיהיו צורבים במחירים סבירים.
יש לי אוסף גדול של קסטות וידאו, DVD, ועכשיו בערך 600 ג'יגה HD. ואתם יודעים מה? אין לי זמן אפילו לראות את ה"שוטף" (סדרות, סרטים חדשים), ואף פעם אין לי זמן לראות משהו בפעם השניה. אז התחלתי פשוט לראות, ולמחוק. ממילא מה שמכתיב את הצפיה שלי זה מה שזמין, ויש הרבה דברים שעולים, יורדים, ועולים שוב. אז אם יבוא לי לראות שוב - אוריד שוב. ויש לי הרגשה שאני הולך לבטל את YES. חבל על הכסף, לא זוכר מתי הפעם האחרונה שראיתי שם משהו...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46428
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

עופר - אתה צריך לפתוח סדנא בנושא "איך מוציאים זמן לצפות ב-300G תכני HD לחודש וגם כמות שווה של תכני YES " . אני ארשם ראשון כי אני חושב שיש לך שיטה לגרום ליממה להיות יותר מ-24 שעות .
אני מוריד בחודש כ-400 גיגה HD ועוד 400 גיגה נלווים ( עובד הרבה תכנים בתחום 3D וסימולציה אלקטרונית ) .
כמה אני רואה מתוך ה-400 גיגה HD בחודש ? זו בכלל שאלה אחרת . בוא נראה : 4 פרקים של LOST , 4 פרקים של HEROES , 4 פרקים של DESPERATE HOUSEWIFES , 4 פרקים של PRISON BREAK . סוף שבוע בערך 2 סרטים באורך מלא - כלומר איזה 8 לחודש .
אז יש לנו 16 פרקים כפול כ-8 גיגה ועוד 8 סרטים כפול 10 גיגה . זה בערך 200 גיגה ... ( המממ ... מתוך ה-400 גיגה שאני מוריד )
אם עופר יגלה לנו איך הוא יודע לייצר זמן , אולי אוכל לצפות בהכל .
לגבי האיחסון , ראיתי שכדי לאחסן את התכנים על DVDR צריך למצוא עבודה נוספת , אז אני צורב אך ורק תכנים ששווים לשמור , כלומר הפכתי לבררן הרבה יותר מאשר לפני ה-HD .
בדרך כלל , תכנים של X264 מעדיף להמיר , לצפות ולמחוק .
קשה , קשה ...
אני מוריד בחודש כ-400 גיגה HD ועוד 400 גיגה נלווים ( עובד הרבה תכנים בתחום 3D וסימולציה אלקטרונית ) .
כמה אני רואה מתוך ה-400 גיגה HD בחודש ? זו בכלל שאלה אחרת . בוא נראה : 4 פרקים של LOST , 4 פרקים של HEROES , 4 פרקים של DESPERATE HOUSEWIFES , 4 פרקים של PRISON BREAK . סוף שבוע בערך 2 סרטים באורך מלא - כלומר איזה 8 לחודש .
אז יש לנו 16 פרקים כפול כ-8 גיגה ועוד 8 סרטים כפול 10 גיגה . זה בערך 200 גיגה ... ( המממ ... מתוך ה-400 גיגה שאני מוריד )
לגבי האיחסון , ראיתי שכדי לאחסן את התכנים על DVDR צריך למצוא עבודה נוספת , אז אני צורב אך ורק תכנים ששווים לשמור , כלומר הפכתי לבררן הרבה יותר מאשר לפני ה-HD .
קשה , קשה ...
oferlaor כתב:אני דווקא רואה מלא יס.
זה כרגע 50% HDTV, והשאר יס......
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

rab10,
אנחנו לא אתר שיתופי. תכנים חוקיים יש באתר של מיקרוסופט (www.microsoft.com) ובאתר של אפל - QUICKTIME.
לגבי נושא USENET, תעשה חיפוש באתר (עמוד ראשי, חיפוש מצד שמאל) או בפורומים.
אנחנו לא אתר שיתופי. תכנים חוקיים יש באתר של מיקרוסופט (www.microsoft.com) ובאתר של אפל - QUICKTIME.
לגבי נושא USENET, תעשה חיפוש באתר (עמוד ראשי, חיפוש מצד שמאל) או בפורומים.
כן , זה אחד החסרונות של השימוש ב-NEWSGROUPS .
במקום שה-QUEUE יהיה עם קובץ אחד לתוכן כמו בביטטורנט , ב-NEWSGROUPS אתה ממלא את ה-QUEUE שלך עם עשרות \ מאות קבצים קטנים השייכים לאותו התוכן . זה כמובן בא על חשבון הזכרון של המחשב .
במקום שה-QUEUE יהיה עם קובץ אחד לתוכן כמו בביטטורנט , ב-NEWSGROUPS אתה ממלא את ה-QUEUE שלך עם עשרות \ מאות קבצים קטנים השייכים לאותו התוכן . זה כמובן בא על חשבון הזכרון של המחשב .
guyezra כתב:דרך אגב יש לי חבר בעבודה שמוריד לא רק HDTV, הוא מנוי ל-GIGANEWS עם קו של 5 מגה וה-QUEUE שלו לא יורד אף פעם מ-3 טרה...
NEWSLEECHER תופס אצלו 2GB זיכרון....
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
לא הבנתי את המספרים... כל הסדרות יש לך ב- 8 ג'יגה? זה לא סטנדרטי...hagi כתב:עופר - אתה צריך לפתוח סדנא בנושא "איך מוציאים זמן לצפות ב-300G תכני HD לחודש וגם כמות שווה של תכני YES " . אני ארשם ראשון כי אני חושב שיש לך שיטה לגרום ליממה להיות יותר מ-24 שעות .![]()
קשה , קשה ...
![]()
oferlaor כתב:אני דווקא רואה מלא יס.
זה כרגע 50% HDTV, והשאר יס.........
לעומת זאת סרטים לוקחים היום בדר"כ מעל 20... (בלו ריי ו HDDVD)
HiFiMusic IL