התלבטות בין שני מסכים
שלום חברים
חבר שצריך עכשיו להחליף מסך עכב טוטאלוסט קצת מתנדנד בין שני מסכים אחד מסך 49 " סוני 49XE8096 והשני מסך סמסונג סדרה 8
ההפרש המחיר זניח בין השניים לכן זה לא פקטור השאלה איך הסוני הזו בהשוואה לסמסונג סדרה 8
בזמנו סוני התחילה עם מסכי אנדרואיד יצאה מיזה וחזרה שוב והיא עד כמה שאני יודע היחידה מבין היצרנים המוכרים בארץ שיש לה אנדרואיד במסך .
אשמח לקל חוות דעתכם על הסוני בהשוואה לסמסונג
חבר שצריך עכשיו להחליף מסך עכב טוטאלוסט קצת מתנדנד בין שני מסכים אחד מסך 49 " סוני 49XE8096 והשני מסך סמסונג סדרה 8
ההפרש המחיר זניח בין השניים לכן זה לא פקטור השאלה איך הסוני הזו בהשוואה לסמסונג סדרה 8
בזמנו סוני התחילה עם מסכי אנדרואיד יצאה מיזה וחזרה שוב והיא עד כמה שאני יודע היחידה מבין היצרנים המוכרים בארץ שיש לה אנדרואיד במסך .
אשמח לקל חוות דעתכם על הסוני בהשוואה לסמסונג
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
סמסונג סדרה 8.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הסוני זה מסך מסדרה נמוכה-ביניים, עם פאנל IPS, עם יכולת תאורה מוגבלת, ללא שום עמעום מקומי. כל אלה לא תורמים מאומה לאיכות התמונה. IPS טוב לזווית צפייה רחבה, גרוע בחושך. הסמסונג תציע איכות תמונה גבוה בכמה רמות.
אני לא יודע כמה ממכם יודעים אבל LG הפך גם לשם נרדף לאיכות הגרועה שאנחנו נתקלים בסמסונג ופנאסוניק . השירות הגרוע הפך להיות נחלת הכלל של יבואני האלקטורניקה בארץ ובעיקר מסכים ,וח.י נכנסה סוף סוף לאחר כבוד למועדון המגעילים והשקרנים של נותני השירותNK כתב:אם החבר רוצה גם מסך איכותי וגם שירות טוב , שירכוש LG !!...
חבר הזמין שני מסכים איכותיים של LG כאשר ההמתקין של החברה התקין את אחד המסכים התברר שהמסך תקול (קורה לא נורא)
אבל מרגע זה התחילה מסכת יסורים שלא שונה מאלקטרוניקס פרו מול LG . אין מענה בטלפונים טריקות של טלפונים והמתנות של למעלה משעה עד למענה מנציגים . שבועיים טורטר הבחור בסיפורי מעשיות ובכל הזמן נאמר לו בשירות היום חוזרים אליך ,מחר חוזרים אליך ,ורק אחרי התערבות החנות שצעק על החברה מLG שהוא מפסיק לעבוד איתם (והוא אחד הגדולים בשוק ) בא לציון גועל ..... והחליפו לו מסך התקול וגם אחרי עוד כמה נסיונות של הטעיה מצד ח.י . לצערי ח.י גם נכנסה למעגל היהירות והשתן עלה להם לראש וחוטאת בחטא היהירות ומספרת לנו סיפורי מעשיות על " השירות הנפלא " שהיא נותנת ומתברר שלא דובים ולא יער כולם אותו דבר .
אם החבר ברוב טיפשותו לא היה מכוון בראש על יבוא מקורי כבר מזמן הייתי מפנה אותו ליבוא מקביל . אין סיבה לשלם לכל היבואנים השקרנים שמוכרים לנו מסכים באלפי שקלים ומתפארים בשירות שלהם ובבוא היום הם נעלמים בדיוק כמו אלקטורניקס פרו בדיוק כמו חברות הביטוח שצריך אותם אז מתחילות להתנער . לצערי מתפחת פה תרבות מגעילה של שקר ושחיטות מוסרית ואנחנו עוד אומרים תודה אז לא הכל ירוק כפי שמנסים לתאר לנו היבואנים בהשקות שלהם .רק תזכרו את העניין הזה לפעמים הבאות שלא תקבלו פתאום את מחלת השיכחה בגלל כמה טופנים וסנוויץ בשקל שהחברה נותנת לכם בהשקות
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
shay1
הניסוח שלך מעט חריף
אבל... אני מסכים איתך לחלוטין לגבי הדרדרות השירות אצל כל היבואנים (גם המקבילים).
גם אני כתבתי בזמנו שאני חושש שהם (LG) מקבלים רוח גבית מהשם הרע של אלקטרוניקס פרו
ושאני מקווה שאחרי הבאז שהיה להם בבלאק פריידי יוכיחו באמת שהם טובים יותר מאחרים, מבחינה שירותית.
הניסוח שלך מעט חריף
אבל... אני מסכים איתך לחלוטין לגבי הדרדרות השירות אצל כל היבואנים (גם המקבילים).
גם אני כתבתי בזמנו שאני חושש שהם (LG) מקבלים רוח גבית מהשם הרע של אלקטרוניקס פרו
ושאני מקווה שאחרי הבאז שהיה להם בבלאק פריידי יוכיחו באמת שהם טובים יותר מאחרים, מבחינה שירותית.
אבל ב-LG המסכים היחידים שטובים הם ה-oled, כל מה שמתחת לזה הוא מסתבר שק צרעות..NK כתב:אם החבר רוצה גם מסך איכותי וגם שירות טוב , שירכוש LG !!...
וגם השרות בסופו של דבר ישראלי לגמרי, ולא משנה ע״י איזו חברה הוא ניתן.
אולי מספיק כבר עם ההאדרה של LG וח.י, אנשים עוד יכולים להאמין לזה (אם הם לא קוראים בין השורות).
לצער אותו חבר ולצער כולנו הם לא הוכיחו את עצמםse1 כתב:shay1
הניסוח שלך מעט חריף![]()
ושאני מקווה שאחרי הבאז שהיה להם בבלאק פריידי יוכיחו באמת שהם טובים יותר מאחרים, מבחינה שירותית....
מעבר לכך שאני לא חושב שהניסוח שלי היה חריף אני עוד החזקתי את עצמי
זה פשוט כבר הפך להיות בדיחה עצובה לראות שגם היבואן היחידי שנשאר ויוצא בהכרזות של תראו אני יותר טוב מתברר שהעניין רחוק מהמציאות .
אילו היו מטרטרים את החבר יומיים שלושה אז נניח שזה בסדר אבל במשך שבועיים משקרים לו במצח נחושה שהיום או לכל המאוחר מחר חוזרים אליו וכלום לא קורה ולא רק זה גם אחרי הצעקות של אותו סוחר על נציגי ח.י גם עוד ניסו לעשות כל מיני קונצים , אש שאתה חותף מאחד וחותף מעוד אחד וחותף מהשלישי גם כן אז ברביעי אתה כבר לא חוסך במילים ואפילו אם מדובר בתקלה נקודתית כבר אין סבלנות לכלום כי עייפנו מהשקרים והשחיטות של כל היבואנים .
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.