רסיבר בטכנולוגיות החדשות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
AVI1961 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

במסגרת שכלול מערכת הקולנוע הבייתי שלי אני מתכוון לבצע החלפה של המקרן הקיים( AE-2000 ( FULL HD-1080 של פנסוניק למקרן 4K AK של חברת JVC מדגם DL7900 .

כמו כן להחליף את הטלוויזיה הישנה והנאמנה שלי LG PLASMA לטלוויזה של OLED 65 INCH .

הדבר היחידי שיישאר כרגע הוא הרסיבר מדגם PIONEER SC-LX72 שנחשב לרסיבר מקצועי ביותר שתומך ב DTS HD MASTER ו בעוד תקנים אחרים
הבעיה שהרסיבר לא תומך ב HDMI 2 HDPC 2.2 .

עיקר השימוש שלי יהיה תכנים שיגיעו ממיר 4K של YES ו או תכנים דרך רשת האינטרנט.
אני מניח שאת המוצא של הממיר אפצל גם גם למקרן וגם ל TV על מנת להנות מאיכות התמונה של 4K.

בהנחה שבשלב ראשון אשתמש במוצא ה AUDIO של הממיר ( יציאה אופטית ) אני מניח שעדיין אהנה מאיכות סאונד.

השאלה העיקרת בהנחה שהרסיבר ישאר בשלב זה מה בעצם לא אוכל להתמש --מה בעצם יהיה ההפסד שלי?

אני שומע כל מיני מושגים חדשים כמו DOLBY VISION - HDR10 - ו ATMOS שהאמת אין לי מושג מה הם

בהנחה שלתקציב ישנם מגבלות - אני אבצע שדרוג של חלק אחד אחרי השני כאשר אתחיל בחלקי התמונה.

אשמח לקבל טיפים ותגובות שלכם

genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1495
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

לגמי מוסגים שאתה שמעתה ולא מכיר - נכתב כאן המון, ויש לא מעט הסברים ודוגמאות באינטרנט באתרים שונים - הכי נכון שקודם כול תקיר את כול המוסגים אלו ולאחר מכן תחליט מה ואם בכלל נכון להיום להחליף את הרסיבר שלך.
היה לי LX82 - מאוד אהבתי - החלפתי ב LX89 - ולא מרוצה....
לא אכנס לעיניין למה ומה מפריע לי כאן - תבדוק מה מתאים לך מבחינת הצרכים בפועל ולא ברמת "שמעתי" יש מוסגים חדשים - שאלה האם זה בכלל מעניין אותך.
גם לא כתבת מה התקצים - מגבלות יש לכול אחד חחח - מה אתה יכול לשים - מזה תקבל המלצה - לא חסר...
Heavy Metal Is The Law

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”