שאלות לאחר רכישת אקס בוקס וואן s
הי. רכשתי לילד שלי אקס בוקס בבאג עכשיו במחירי סוף שנה כולל משחק + אחריות מיקרוסופט לשנה + live gold ל 3 חודשים ויש לי כמה שאלות ברשותכם.
1. הכנסתי את הקוד של ה live gold ורשום לי במערכת שזה לשלושה חודשים, ראיתי ברשימה עכשיו משחק של בחזרה לעתיד שרשום שהוא בחינם ואני לא מצליח להתקדם. המערכת כאילו שוב מבקשת תשלום או קוד. אם אני מכניס שוב את הקוד הוא אומר שהקוד כבר בשימוש. לא הכנסתי פרטים של כרטיס אשראי - אשמח לעזרה
2. האם אפשר להשתמש באקס בוקס כסטרימר עבור סטינג טיוי אשמח להסבר
3. האם מישהו משתמש ב just dance ללא קינקט דרך הסלולר ומרוצה מזה - אשמח להסבר קצר
תודה מראש אתם אחלה פורום
יריב
1. הכנסתי את הקוד של ה live gold ורשום לי במערכת שזה לשלושה חודשים, ראיתי ברשימה עכשיו משחק של בחזרה לעתיד שרשום שהוא בחינם ואני לא מצליח להתקדם. המערכת כאילו שוב מבקשת תשלום או קוד. אם אני מכניס שוב את הקוד הוא אומר שהקוד כבר בשימוש. לא הכנסתי פרטים של כרטיס אשראי - אשמח לעזרה
2. האם אפשר להשתמש באקס בוקס כסטרימר עבור סטינג טיוי אשמח להסבר
3. האם מישהו משתמש ב just dance ללא קינקט דרך הסלולר ומרוצה מזה - אשמח להסבר קצר
תודה מראש אתם אחלה פורום
יריב
קודם כל תהנו
אני משחק בזה יותר מהבן שלי, אז ככה שמבין אותך
1.כדי לקבל את ההטבה של הLIVE GOLD אתה חייב שיהיה משוייך כרטיס אשראי לחשבון
לא חייב שיהיה תשלום בכרטיס אשראי, רק שיהיה משוייך לחשבון הכרטיס אשראי שלך
זה גם לקח לי כמה שבועות עד שהבנתי שפה טמונה הבעיה...
בשביל המשחקים של ה XBOX 360 , לא הצלחתי לבצע קניה אצלי ואצל חבר באקסבוקס שלו עד שלא עשינו קנייה ממשית כלשהי. קניתי גיפטקארד מאמזון והכנסתי וקניתי משהו קטן, לא זוכר מה זה היה, רק לאחר מכן אפשרי לקבל את המשחקים בחינם של ה360, כנראה בעיה של חשבון שלא הייתה בו פעילות או משהו שכזה, לא הצליחו גם להבין במרכז התמיכה שלהם למה זה לא עובד..
2. לא שאני יודע, אני משתמש בזה לנטפליקס ועובד מדהים.. אם תמצא שאכן יש פתרון לסטינג טיוי או לאחד השרותים האחרים תעדכן, אשמח לדעת גם כן
3. לא שאני יודע, וכנ"ל, אם אתה מצליח תעדכן איך, שגם אני אוכל לשים לילדה הקטנה שבטח תשתגע על זה
תהנה
רמי
אני משחק בזה יותר מהבן שלי, אז ככה שמבין אותך
1.כדי לקבל את ההטבה של הLIVE GOLD אתה חייב שיהיה משוייך כרטיס אשראי לחשבון
לא חייב שיהיה תשלום בכרטיס אשראי, רק שיהיה משוייך לחשבון הכרטיס אשראי שלך
זה גם לקח לי כמה שבועות עד שהבנתי שפה טמונה הבעיה...
בשביל המשחקים של ה XBOX 360 , לא הצלחתי לבצע קניה אצלי ואצל חבר באקסבוקס שלו עד שלא עשינו קנייה ממשית כלשהי. קניתי גיפטקארד מאמזון והכנסתי וקניתי משהו קטן, לא זוכר מה זה היה, רק לאחר מכן אפשרי לקבל את המשחקים בחינם של ה360, כנראה בעיה של חשבון שלא הייתה בו פעילות או משהו שכזה, לא הצליחו גם להבין במרכז התמיכה שלהם למה זה לא עובד..
2. לא שאני יודע, אני משתמש בזה לנטפליקס ועובד מדהים.. אם תמצא שאכן יש פתרון לסטינג טיוי או לאחד השרותים האחרים תעדכן, אשמח לדעת גם כן
3. לא שאני יודע, וכנ"ל, אם אתה מצליח תעדכן איך, שגם אני אוכל לשים לילדה הקטנה שבטח תשתגע על זה
תהנה
רמי
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
הוא לא תומך מבחינת להציג את התוכן ב-OneGuide (אף שירות בארץ לא תומך בזה לצערינו), אבל תוכל לחבר את הסטינג ל-HDMI IN שלו ולצפות משם עם ה-Overlay של הקונסולה. ויש תמיכה מעולה ברשימות M3U אבל אני מניח שזה פחות רלוונטי אם אתה בסטינג.