איך להתנתק מהאינטרנט של הוט? תשתית והאם הם אוספים ממני את הראוטר?
מה הדרך הכי קלה ופשוטה להתנתק בלי סחבת ובלי להתחנן?
ואיך מתבצע החזרת הציוד (קופסה שחורה HOT BOX) האם אני צריך ללכת למוקד שירות (מעדיף שלא)
או הם מחוייבים לקחת אותה ממני (הם הרי הביאו לי אותה לבית אז הם גם צריכים לקחת אותה ממני, לא?)
זה סתם טרטור בשבילי ללכת להביא להם. מעדיף שיגיע מישהו ויקח השאלה אם החוק איתי, ואני יכול להתעקש על כך?
ואיך מתבצע החזרת הציוד (קופסה שחורה HOT BOX) האם אני צריך ללכת למוקד שירות (מעדיף שלא)
או הם מחוייבים לקחת אותה ממני (הם הרי הביאו לי אותה לבית אז הם גם צריכים לקחת אותה ממני, לא?)
זה סתם טרטור בשבילי ללכת להביא להם. מעדיף שיגיע מישהו ויקח השאלה אם החוק איתי, ואני יכול להתעקש על כך?
נערך לאחרונה על ידי Ben-nadav ב 26/12/2017 23:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אצלי הם באו לקחת
והשיטה הכי טובה להתנתק מכל אחד , פשוט להגיד שאתה עובר לחו"ל , אין להם איך לשכנע אותך להישאר בתירוץ הזה
והשיטה הכי טובה להתנתק מכל אחד , פשוט להגיד שאתה עובר לחו"ל , אין להם איך לשכנע אותך להישאר בתירוץ הזה
חתימה חתימתית !
בדיוק מה שבאתי לכתוב. "רילוקיישן", עובד תמיד.mosheamsalem56 כתב:והשיטה הכי טובה להתנתק מכל אחד , פשוט להגיד שאתה עובר לחו"ל , אין להם איך לשכנע אותך להישאר בתירוץ הזה...
או, שתוכל לומר שירדת לחלוטין מנכסייך. גם עובד
אני אשלח כמו שאמרתם מה בקשר לציוד?
אחד אמר שבאו השני אמר ללכת למרכז שירות
הביאו לי אותו הרי עד לבית. האם יש בתקנות בחוקים משהו שאני יכול להתעקש על שהם יבואו לקחת?
שאני לא אצא מפגר סתם מתעקש על משהו שהוא לא.
אם הביאו לי אותו, אני הרי לא אספתי ממרכז שירות. אני עדיין מחוייב להחזיר להם? איפה אפשר לקרוא על זה?
אני מבולבל. אחד אמר פה שבאו אליו, והשני אומר צריך ללכת
אחד אמר שבאו השני אמר ללכת למרכז שירות
הביאו לי אותו הרי עד לבית. האם יש בתקנות בחוקים משהו שאני יכול להתעקש על שהם יבואו לקחת?
שאני לא אצא מפגר סתם מתעקש על משהו שהוא לא.
אם הביאו לי אותו, אני הרי לא אספתי ממרכז שירות. אני עדיין מחוייב להחזיר להם? איפה אפשר לקרוא על זה?
אני מבולבל. אחד אמר פה שבאו אליו, והשני אומר צריך ללכת
מספיק לי 100 מבחינת המחיר שאני מוכן לשלם. אתה יודע אולי מה אומר החוק מבחינת איסוף ציוד?
אני צריך לדעת אם יש לי גיבוי לדרישה שהם יאספו ממני.
אני לא סתם מתעקש, פשוט מרכז שירות זה לצאת מהעיר. אין לי בעיר מרכז שירות להחזרה ציוד
https://www.hot.net.il/heb/customerserv ... geremotes/
מרכזי שירות והחזרת ציוד
אני צריך לדעת אם יש לי גיבוי לדרישה שהם יאספו ממני.
אני לא סתם מתעקש, פשוט מרכז שירות זה לצאת מהעיר. אין לי בעיר מרכז שירות להחזרה ציוד
https://www.hot.net.il/heb/customerserv ... geremotes/
מרכזי שירות והחזרת ציוד