אז.. התחלתי לעבוד במכירות בהוט (בגלל שאני רוצה ללמוד לדבר בצורה יפה ומשכנעת, ולשמוע הרבה לא, כחלק מהתפתחות אישית)
עדיין לא הבנתי, איך עובד האינטרנט:
אם אני מחבר פייבר בוקס בסלון, שהוא ה"נתב" הראשי, ומחבר 2 מיני פיייבר בחדרים, האם אני אקבל את אותם פינגים אם אחבר כבל לאן למיני ומצד שני בפייבר? או שאהיה חייב לחבר לפייברבוקס הראשי כדי לקבל את הפינגים הנמוכים יותר?
בנוסף - האם כדאי לי לעבור לתשתית שלהם עם בזק בינלאומי? אני עם בזק וRA לפינגים נמוכים, אך הבנתי שהם ביטלו את הfast path שפעם היה פעיל אוטומטית בra, ולכן עליתי מ4MS ל10-15MS בארץ, וגם בחול יותר. אז האם כרגע הפינגים יהיו אותו דבר בשניהם ?
וסתם לידע הכללי שלכם ממה שאמרו לנו בקורס - לא מזמן, חברת אלטיס קנתה את הוט, והם הולכים לשנות את השם. בנוסף (ואני לא זוכר איך זה יעבוד בדיוק) - מי שיהיה עם הפלאפון *או* עם האינטרנט של אלטיס (אני לא סגור באיזו אפשרות מהן), יוכל להיות עם אינטרנט גם בחול, כי הם פרוסים בכל אירופה.
בונוס נוסף - הוט הולכים לשווק חבילה (לא עסקית!) של 500 מגה הורדה, לא ידוע לי כמה העלאה (מעריך ש10?)
עוד משהו, הם טוענים שהוט עובדים עם סיבים אופטיים פרוסים בכל הארץ, האם זה נכון ? (אך טוענים שלא יהיה עד הבית)