פרטנר TV - איכות
אהלן,
התחברתי לפני שבוע לפרטנר TV וקיבלתי את הממיר שלהם. במקביל עדיין מחובר לסלקום TV.
הזדעזעתי לגלות את האיכות הגרועה, בכל הערוצים וכולל גם ב-VOD שלהם. מעבר לכך שה-HD לא HD, מה שמוזר הוא שבעצם זו האיכות בכל מה שצופים בו דרך הממיר, כלומר גם YOUTUBE למשל.
חוץ מהרזולוציה, הצבעים לא מאוזנים, והבהירות מאוד נמוכה. זה המצב אפילו כשסתם נמצאים בעמוד התפריט. הטלויזיה עצמה מאוזנת ותקינה במקורות אחרים כמו סלקום, אמזון וכו. לא הגיוני בעיניי לכייל כיול מיוחד כל פעם רק בשביל פרטנר.
אז נכון שנושא האיכות כבר נידון גם בשרשורים אחרים, אבל מישהו נתקל במצב דומה? אולי זה באמת רק הממיר שקיבלתי דפוק?
תודה על הפידבק
התחברתי לפני שבוע לפרטנר TV וקיבלתי את הממיר שלהם. במקביל עדיין מחובר לסלקום TV.
הזדעזעתי לגלות את האיכות הגרועה, בכל הערוצים וכולל גם ב-VOD שלהם. מעבר לכך שה-HD לא HD, מה שמוזר הוא שבעצם זו האיכות בכל מה שצופים בו דרך הממיר, כלומר גם YOUTUBE למשל.
חוץ מהרזולוציה, הצבעים לא מאוזנים, והבהירות מאוד נמוכה. זה המצב אפילו כשסתם נמצאים בעמוד התפריט. הטלויזיה עצמה מאוזנת ותקינה במקורות אחרים כמו סלקום, אמזון וכו. לא הגיוני בעיניי לכייל כיול מיוחד כל פעם רק בשביל פרטנר.
אז נכון שנושא האיכות כבר נידון גם בשרשורים אחרים, אבל מישהו נתקל במצב דומה? אולי זה באמת רק הממיר שקיבלתי דפוק?
תודה על הפידבק
·אני בפרטנר TV עם טלויזיה סמסונג דגם E ודגם F ורואים ממש מצויין את הערוצים ובאיכות HD. ואפילו את הערוצי SD כמו ערוץ 24 רואים ממש טוב ומאוד קרוב ל HD. מה שכן ערוצי ספורט 5 ו 5 HD לא רואים הכי HD אלא איכות קצת יותר נמוכה במיוחד בשידורים החיים של ליגת העל ( ממה שאני יותר רואה ). אבל סה"כ שווה את המחיר ואת הערוצים שמקבלים.afiul כתב:אהלן,
תודה על הפידבק...
קשה להאמין שממיר חדש כבר עושה בעיות אבל תבדוק עם התמיכה או שתנסה על טלויזיה אחרת.
אז ככה,
1. ממיר חדש = מקור חדש, שיש להגדיר את הטלויזיה (כיול מסך) מחדש לכל מקור. הכיול לכל מקור הוא שונה כי הפלט הוא שונה.
2. פרטנר BY FAR טובה יותר באיכות מסלקום (ואין לי אינטרס), כמו שSting כרגע לא רואים את פרטנר מבחינת האיכות. תוכן אני לא מדבר. סלקום מאחור גם בממיר וגם בסטרימרים, ואני חודשיים עם שלושתם.
3. כנראה מאוד שמדובר בממיר שלא הוגדר כראוי, או תקול (יש סיכוי גם הסטרימינג באיכות לא טובה אצלך.. ראוטר/משהו)
אמשיך בהמשך
1. ממיר חדש = מקור חדש, שיש להגדיר את הטלויזיה (כיול מסך) מחדש לכל מקור. הכיול לכל מקור הוא שונה כי הפלט הוא שונה.
2. פרטנר BY FAR טובה יותר באיכות מסלקום (ואין לי אינטרס), כמו שSting כרגע לא רואים את פרטנר מבחינת האיכות. תוכן אני לא מדבר. סלקום מאחור גם בממיר וגם בסטרימרים, ואני חודשיים עם שלושתם.
3. כנראה מאוד שמדובר בממיר שלא הוגדר כראוי, או תקול (יש סיכוי גם הסטרימינג באיכות לא טובה אצלך.. ראוטר/משהו)
אמשיך בהמשך
- fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אהלן, מחובר לפרטנר כבר חודשיים ואכן איכות התמונה בחודש וחצי הראשונים הייתה מאכזבת פלוס.. תמונה לא חדה ואף "רובוטית" משהו, אבל מוכרח לציין שבשבועיים האחרונים חל שיפור ניכר ובהחלט רואים התקדמות והשתדלות מצד פרטנר לשפר איכות. ערוצי הספורט נראים טוב מאד ואף ערוצי הברודקאסט (11,12.13.14) השתפרו מאד (עדיין לא מדהים כמו ב- YES )
דבר נוסף - הממשק מעט איטי, המעבר בין הערוצים לפעמים לוקח 2-4 שניות אבל זה נסבל.
יכול להיות שבממירים ספציפיים עדיין לא הגיע העדכון האחרון אז שווה להתקשר לתמיכה לקבל הדרכה איך לחפש עדכון בצורה ידנית ובנוסף פעם בשבוע אני עושה נוהל כיבוי מלא (כולל הוצאה מהחשמל של הממיר) ונותן להכל להתחיל מחדש.. בהצלחה..
דבר נוסף - הממשק מעט איטי, המעבר בין הערוצים לפעמים לוקח 2-4 שניות אבל זה נסבל.
יכול להיות שבממירים ספציפיים עדיין לא הגיע העדכון האחרון אז שווה להתקשר לתמיכה לקבל הדרכה איך לחפש עדכון בצורה ידנית ובנוסף פעם בשבוע אני עושה נוהל כיבוי מלא (כולל הוצאה מהחשמל של הממיר) ונותן להכל להתחיל מחדש.. בהצלחה..
·לא בדיוק. לערוצי צ'רלטון אתה בקלות יכול למצוא לינקים באינטרנט ולשתף את הטלויזיה. זה לא חכם לשלם 67 שח לגנבים האלה.kalda01 כתב:·הבנתי......
ובסלקום אין ערוצים ישראלים ב HD
אז זה נבלה וזה טרפה....
קח בחשבון שבסיכום הכללי לסלקום TV אתה משלם 40 שח יותר בחודש מאשר לפרטנר TV.
·תמצא לינקים באינטרנט ותשתף את הטלויזיה. זה לא קשור שמה שיש בסטרימר.kalda01 כתב:זה נכון שזה לא חכם לשלם 67 לגנבים האלה אבל בכל מיני תוספי ספורט שקיימים בסטרימר
האיכות על הפנים.
השאלה גם אם בפרטנר קיים ערוץ BBC שירד אתמול מ YES....
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
·אפשר לשלם לStingTV רק על ערוצי צ׳רלטון 67₪ ולהוריד את האפליקציה StingTV בממיר של פרטנר טיוי ואתה מקבל את ערוצי ספורט 1 כולל ערוצי עידן פלוס שכבר ישנם בפרטנר...yorai123 כתב:·אם אתה צריך את ערוצי צ'רלטון או ערוץ ONE אז אין לך אותם בפרטנר TV..........
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

·אין BBCkalda01 כתב:זה נכון שזה לא חכם לשלם 67 לגנבים האלה אבל בכל מיני תוספי ספורט שקיימים בסטרימר
האיכות על הפנים.
השאלה גם אם בפרטנר קיים ערוץ BBC שירד אתמול מ YES....
יש:
CNN
FOX NEWS
FOX BUSINESS
ערוצי France 24:
אנגלית
צרפתית
ערבית
TV5MONDE- ערוץ שמשדר תכניות מצרפת, קנדה, בלגיה ושוודיה, שלמיטב ידיעתי - כל אלו מדינות שדוברות צרפתית כשפת אם...
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@NetanelAzu
·
הכוונה לBBC ENTERNEMENT ולא לערוץ החדשות
מכל מקום מדובר בשירות לואו קוסט
לצורכי המחשה השבוע ישודר הסרט "משמר המפרץ" ביס, סטינג, הוט וסלקום ללא תוספת תשלום
בפרטנר זה בתשלום של 19.9 ש"ח ל-48 שעות (עצוב שבשנת 2018 עדיין קיים שרות שכירת סרטים)
השבוע סטינג צירפו את תכני HBO לשרות, בכך פרטנר נותרה היחידה שלא משדרת את HBO (משודר אפילו ברמי לויTV)
את "מפרץ ההרפתקאות" של ניקולידיאן יש רק בשפה הערבית (מוקלט מערוץ 33)
והדוגמאות עוד רבות..
בקיצור, זה כמו בטיסה, יש מקרים ששווה לשלם על "לואו-קוסט" ויש מקרים שלא
אם אתה לא צריך להוסיף מזוודה/להשכיר סרט או להוסיף ארוחה/שרות סדרות אז הרווחת בגדול
כל אחד כיסו וצרכיו
·
לצורכי המחשה השבוע ישודר הסרט "משמר המפרץ" ביס, סטינג, הוט וסלקום ללא תוספת תשלום
בפרטנר זה בתשלום של 19.9 ש"ח ל-48 שעות (עצוב שבשנת 2018 עדיין קיים שרות שכירת סרטים)
השבוע סטינג צירפו את תכני HBO לשרות, בכך פרטנר נותרה היחידה שלא משדרת את HBO (משודר אפילו ברמי לויTV)
והדוגמאות עוד רבות..
אם אתה לא צריך להוסיף מזוודה/להשכיר סרט או להוסיף ארוחה/שרות סדרות אז הרווחת בגדול
כל אחד כיסו וצרכיו
לא הייתי קורא לפרטנר טיוי שירות לואוקוסט, אולי ההיפך.בנישוורץ כתב:@NetanelAzu
·
והדוגמאות עוד רבות..
כל אחד כיסו וצרכיו...
למיטב הבנתי ב-VOD שלהם יש 34 סדרות, ו-30 סרטים, עבורם משלמים למעשה 69 ש"ח.
נטפליקס או חבילת הסרטים של סטינג, לדוגמא, עולים רק 40 ש"ח ומספקים יותר תכנים.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

צריך לקחת בחשבון שגם עדיין יש נטפליקס חינם לחצי שנה כרגע...
חולפים להם בימים האלה 4 חודשים עבור הלקוחות שהצטרפו בתחילת השקת ההטבה או לפניה...
נותרו חודשיים... אולי בתום החודשיים האלה יזוזו העניינים יותר מהר? אם לא, באמת חבל... המצב של פרטנר מזכיר לי את המצב של סלקום בחיתוליה, רק יותר טוב, בגלל (למיטב הבנתי, ללא נסיון) הפיצרים שהיא הכניסה לישראל, שכבר אין תקלות איתם, האיכות שכבר נהייתה טובה ואולי עוד תמשיך להשתפר בקרוב, לעומת סלקום, עם הקירטועים שהיו בעבר וכיום עדיין עם איכות צפייה זוועתית (אצל אמא שלי בממיר של סלקום ה"חדיש" שמחובר לסוג של מודם ואנטנה "מיוחדת" שבאמת פתרה את קליטת ערוצי עידן פלוס בצורה טובה {ובנוסף אציין שהיא הייתה מוכרחת לשלם 200₪! על "התקנת" טלוויזיה+אינטרנט, ולא נותנים יותר אפשרות לבקש את הממירים במשלוח להתקנה עצמאית} ולמרות הכל, האיכות זוועה לגמרי), למרות שהיא נורא משתלמת, אבל זה לא שווה את זה אם האיכות ממש בלתי נסבלת, וחבל (אישית גם בזמן האחרון, מאז שקשת ורשת עברו לשדר בHD, זה קצת מציק לצפות בערוצים לא בHD, במיוחד אם זה SD גרוע, וחבל שעוד יש ערוצים ישראלים מחוץ לעידן פלוס שעדיין מאחור...)
חולפים להם בימים האלה 4 חודשים עבור הלקוחות שהצטרפו בתחילת השקת ההטבה או לפניה...
נותרו חודשיים... אולי בתום החודשיים האלה יזוזו העניינים יותר מהר? אם לא, באמת חבל... המצב של פרטנר מזכיר לי את המצב של סלקום בחיתוליה, רק יותר טוב, בגלל (למיטב הבנתי, ללא נסיון) הפיצרים שהיא הכניסה לישראל, שכבר אין תקלות איתם, האיכות שכבר נהייתה טובה ואולי עוד תמשיך להשתפר בקרוב, לעומת סלקום, עם הקירטועים שהיו בעבר וכיום עדיין עם איכות צפייה זוועתית (אצל אמא שלי בממיר של סלקום ה"חדיש" שמחובר לסוג של מודם ואנטנה "מיוחדת" שבאמת פתרה את קליטת ערוצי עידן פלוס בצורה טובה {ובנוסף אציין שהיא הייתה מוכרחת לשלם 200₪! על "התקנת" טלוויזיה+אינטרנט, ולא נותנים יותר אפשרות לבקש את הממירים במשלוח להתקנה עצמאית} ולמרות הכל, האיכות זוועה לגמרי), למרות שהיא נורא משתלמת, אבל זה לא שווה את זה אם האיכות ממש בלתי נסבלת, וחבל (אישית גם בזמן האחרון, מאז שקשת ורשת עברו לשדר בHD, זה קצת מציק לצפות בערוצים לא בHD, במיוחד אם זה SD גרוע, וחבל שעוד יש ערוצים ישראלים מחוץ לעידן פלוס שעדיין מאחור...)